Wyniki wyszukiwania dla: Urlop

Strona

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
16.05.2008 15:56    #1211     Sufler - Porady do gry - Rezerwy i młodziki
kubamaly93: Można samemu przejąć kontrolę nad drużynami w ustawieniach menedżera.
Oczywiście, że powinienneś widzieć wyniki w terminarzu, a nawet powinien przychodzić do ciebie news z informacją po każdym meczu. To akurat ciebie nie dotyczy, jeśli jednak ligi rezerw są połączone z tymi pierwszych zespołów (np. w Hiszpanii), to wybierając za mało lig (np. 3 ligi, gdy rezerwa jest w 4.) rezerwy nie będą grać. W Anglii musisz wyrazić zodę przed sezonem i gry są rozgrywane w grupach, jednak nie wiem jak to ma się w BSN. Grałem Yorkiem w BSP (czyli ligę wyżej) i na pewno moje rezerwy i młodziki grały mecze. Może po awansie faktycznie dostaniesz dopiero pytanie, jako że twoje rezerwy są uznawane za za słabe?

Sprawdź rezerwy innych klubów w twojej lidze, ew. zaproszenie do tych lig mogło przyjść gdy byłeś na urlopie? Chociaż powinien zatwierdzić, to możliwe iż nabroił twój asystent.

adson43 Partyzant

Grupa: Użytkownik
07.05.2008 16:27    #1212     Sufler - Porady do gry - Przyspieszenie gry
MIZERNY !!?? To ty chyba mizernego nie widziałes
loswroblito: Mam zrobione na najszybsze i nic
Pucek: Wiem ze to troche za duzo ale nie powiem że na 1,8 GHz i 1GB działało nawet dobrze więc myślałem ze po zmianie procesora będzie lepiej działać
tylko wiesz rozgrywka idzie szybko tylko wolno idzie generowanie wyników, urlop, przelatywanie dni

adson43 Partyzant

07.05.2008 12:04    #1213     Sufler - Porady do gry - Przyspieszenie gry
Już odpowiadam na wasze wątpliwości

Pucek: Gram na średniej bazie danych, Ligi: Angila (Blue Square North/South i wyzsze)
Francja (Ligue 2 Orange i wyższe), Niemcy (3. liga i wyzsze), Włochy (Serie C2 i wyzsze), Polska (2. liga i wyższe), Hiszpania (Liga BBVA i wyzsze)

scorpion_TM: Zainstalowałem stery te co miałem na płycie, tylko nie wiem jaki by miał sens zmieniac do gry w której grafika jest niezbyt potrzebna

Destro: Nie zwiększałem ilości

sm1leY: Wolno - wolne generowanie wyników, wolny urlop, wolne przelatywanie dni
Tak, sm1leY nie oczekuje super szybkości tylko gra zachowuje sie jakby była na procesorze 1,8 GHz (tym co miałem)

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

02.05.2008 23:28    #1214     Sufler - Porady do gry - Gra stoi :D
Pójdź na urlop na kilka dni. Oczywiście te dni, na których gra się 'zwiesza'.

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
22.04.2008 18:51    #1215     Sufler - Porady do gry - Pytanie
Długo grać? Podobno 48 godzin na urlopie :P

mkanius Przodownik pracy

Nie nie mam pirata. Pucek mi pomógł i raczej na 80% jest to wina updatu na którym grałem zagram na 802 bez żadnych updatów i zobaczę(gdy byłem na urlopie mi wyskakiwał błąd) a jak nie pomoże to sforamtuje jeszcze raz

SlimShady7 Młody aktywista

03.04.2008 13:32    #1217     Sufler - Porady do gry - puchar grecji
Moja zupełnie pierwsza kariera w FM 2008 skończyła sie w taki sposób :/ Pierwszy sezon rozegrałem normalnie, potem było okno transferowe, ale nie wylosowali mi kalendarza na kolejny sezon, przeleciałem na urlopie z 4 miesiące ale liga się nie odbyła :P więc zrezygnowałem i gram teraz od nowa, troche dziwna sprawa :/
Forza Grande Milan !!!

mmm Młody aktywista

03.04.2008 00:44    #1218     Sufler - Porady do gry - Kontynuuj
Weź urlop 1 dzień:P

szczepek Młody aktywista

25.03.2008 08:29    #1219     Sufler - Porady do gry - Nieleczona kontuzja
moze tam tez lekarze strajkuja :D albo lekarze na urlopach i nie ma go kto przyjac :D a tak na serio... moze to byc blad w grze bo to niemozliwe by tak dlugo czekal na leczenie... mozesz sprobowac go kupic i Twoj lekarze go uzdrowia albo przez FMM go "cudownie" uzdrowic :]

vanlesniak Partyzant

24.03.2008 16:35    #1220     Sufler - Porady do gry - Dziwny problem z save
właśnie opcjii z urlopem juz próbowałem i nic. A nie wiem czy reinstall jest potrzebny bo inne save działają bez problemu. Byc może już nie da się nic zrobić

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.