Wyniki wyszukiwania dla: Urlop

Strona

DamianMKS Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.06.2008 12:15    #1191     Sufler - Porady do gry - Umiejetnosci menedzerskie!?
Dzieiki Pierdutka gram tak wlasnie jak mowisz baardzo dlugo ale chodze dosyc czesto na urlopy przy meczach pucharowych jak naprzyklad : puchar polski czy puchar ekstraklasy. Postaram sie poprawic dzeki

pierdutka Przodownik pracy

13.06.2008 12:07    #1192     Sufler - Porady do gry - Umiejetnosci menedzerskie!?
Musisz grać dłuuggooo sezon ( koło 30 godzin na sezon) ... I nie hcodzić na urlopy

11.06.2008 17:10    #1193     Sufler - Porady do gry - Sposób na szybką gre!!!
Zrób transfery i idź na 300 dniowy urlop :P Z głowy ;P

Bartez Przodownik pracy

02.06.2008 20:57    #1194     Sufler - Porady do gry - Puchar Lata
Co niektórzy to widzę że znają zasady awansu do poszczególnych pucharów, po wypisują zwykłe bzdury.

Do pengot15 - Przy rejestracji składu przy nazwisku każdego kopacza jest ikonka z literą W w dwóch kolorach, pomarańczowym i żółtym o ile pamiętam i na dole jest informacja ilu zawodników z daną ikonką zarejestrowałeś. Natomiast jeśli wybierzesz mniej niż odpowiednio tych 4 i 8 to ich nie potwierdzisz rejestracji. Co do tego że są nie dostępni to nie wiem czemu tak się dzieje. Miałem tak kilka razy i jedyne co mnie ratowało to urlop w dniu meczu.

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
26.05.2008 23:52    #1195     Sufler - Porady do gry - Atrybuty w profilu menedzera
Urlopy skracają czas rozgrywania sezonu, jednak jako same w sobie nie wpływają na żaden atrybut. Wielokrotnie temat był poruszany, nawet we wcześniejszych wersjach i bez wątpienia 'Bardzo zaangażowane podejście' z czasem rośnie wg pewnej zależności, mianowicie czasu, w jakim rozgrywany był sezon. Mechanizm pewnie prosty: liczyczas faktyczny i czas gry, jakoś dzieli, to do skali i już.

Formalnie można to tłumaczyć tak: analiza rywala, przygotowywania treningów i taktyk, poszukiwanie nowych kopaczy i pracowników czy interakcja z tymi aktualnymi - to wszystko zajmuje sporo czasu. Teoretycznie im bardziej się w to zgłębiasz tym więcej czasu tracisz, przez co wydłuża ci się sezon. Skoro jest taka prosta zależność, to jak łatwiej sprawdzać zaangażowanie managera? Przez czas jaki potrzebował, by dokończyć sezon. Tak to działa w FM 2008 i tak to działało we wcześniejszych wersjach...

simonek_tm Partyzant

26.05.2008 23:40    #1196     Sufler - Porady do gry - Atrybuty w profilu menedzera
ja po 15 sezonach mam wszystko na 20 oprócz faworyzowania krajowych zadodników (tu mam chyba 4), na na urlopy chodza w kazdym pucharze kraju i ligi i skłócony jestem ze wszystkimi trenerami ;P

26.05.2008 23:11    #1197     Sufler - Porady do gry - Atrybuty w profilu menedzera
Nie brać urlopów, odpowiadać mediom na pytania, nie wdawać się w kłótnie z łupim kompem :)

kuab Żołnierz frontu ideologicznego

idz na 1 dzien urlopu ;] A nastenym razem nie kupuj tylu obcokrajowcow i zajerestruj 22 pilkarzy + 3 pilkarzy z druzyny U21(polakow wychowankow)

Marianoit Partyzant

25.05.2008 20:20    #1199     Sufler - Porady do gry - Brak terminarza po wczytaniu gry
Tak, normalnie grałem po tym komunikacie.

Robiły się backup`y także tych zapisów było około 10. Z tego co pamiętam to problem pojawił się po tych meczach reprezentacji na jesień, dałem wtedy na urlop i poleciał autosave, ale nie jestem pewien.
Bardzo mi zależy na odzyskaniu tego zapisu.

Ostatnio kombinowałem coś przy tym w kwietniu także dokładnie wszystkich szczegółów nie pamiętam.

kubamaly93 Młody aktywista

25.05.2008 14:43    #1200     Sufler - Porady do gry - Asysten - dziwne zmiany
Serginho z pewnością nie jest światowym asystentem. Dzieje sie tak ponieważ ma słabe atrybuty w profilu. Prowadzenie drużyny, ocena potencjalna gracza-to na pewno wpływa na jego decyzje.

2 sposób to : w ustawieniach zespołu>zaznacz opcje prowadzenia drużyny przez asystenta, udaj się na urlop i zaznacz aby wystawiał aktualny wybrany przez Ciebie skład i używał aktualnej taktyki. Wtedy będzie wszystko po Twojej myśli.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution