Wyniki wyszukiwania dla: Urlop

Strona

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.06.2008 20:04    #1181     Sufler - Porady do gry - Podwójny Mecz
albo wziąć urlop zawsze działa też miałem kiedyś taką sytuacje ;D powinno pomóc

Edit:
[quote=JackoBB]a ty o co drugi post dajesz jak juz sie wypowiedziales gruchalbn??
[/quote]
Bo jak się edytuje wcześniej to nie zawsze zauwarza się że ktoś znów coś napisał:) a poza tym reset kompa to nie najlepszy pomysł zawsze save może się popsuć;/ a to pewnie by była pewna strata dla każdego gracza.

Oraw lfc Partyzant

26.06.2008 15:39    #1182     Sufler - Porady do gry - Lottek
Witam jestem nowy!!!Gram LIVERPOOL i w 2 sezonie dając sie na urlop 4 razy bylem 1-4 w tabeli, a jak zaczolem grać sam to po 5 kolejkach 15 w tabeli.
aha, w 1 sezonie bylem 3.
o co kaman???
pomocy

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

24.06.2008 16:43    #1183     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps
Kanius zobacz w którym dniu w FM-ie wyskakuje Ci ten błąd. Jeśli znajdziesz ten dzień to wczytaj grę i dzień przed tym felernym dniem pójdź na urlop na 2,3 dni. Po powroce będzie już wszystko OK (do następnego błędu :P).

#@piterek@# Młody aktywista

24.06.2008 16:22    #1184     Sufler - Porady do gry - Płyta
To nie jest wina kompa !! Mialem kiedys ten sam problem i po pójściu na urlop w ten dzien co wyskakiwal juz mi sie nie zdarzyl ten blad.

rafee Młody aktywista

19.06.2008 15:08    #1185     Sufler - Porady do gry - Maly Bug
Gram 1 sezon. pierwsze 7 miesięcy spędziłem na urlopie, gram sparta praga. nagle patrzę PNA wygrywa Mauretania, a skład mistrzostw europy wygląda nieco dziwnie (załączam screen). Patrzę w zakładce eliminacje wogóle te kraje się nie dostały
jestem idiotą, ale wykształconym idiotą

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
17.06.2008 14:20    #1186     Sufler - Porady do gry - Taktyka
1. Ja zawsze gram taką samą taktyką, dostosowuję ją tylko do rywala (nie ważne czy mocny czy słaby) w pewnych aspektach na podstawie raportu skauta. Na przykład mogę więcej grać skrzydłami i górnymi piłkami, albo środkiem i z szybką wymianą piłek. Mogę też odpowiednio cofnąć obronę lub ustawić rajdy bocznym obrońcą. Wszystko na podstawie raportu dostosować trzeba do każdego rywala indywidualnie, a w trakcie meczu kontrolować taktykę rywala i korygować swoją.

2. Tak się składa, że również aktualnie gram Man City. Przepisu nie ma - możesz dostawić dodatkowego OŚ lub DM by przetrwać oblężenie, a do ataku wstawić szybkiego napastnika. Wtedy podania na długie, a podania do odgrywającego na dobieg. Bianchi jednak do takiej gry nie pasuje - on świetnie gra głową i jest przydatny jak grasz skrzydłami. Możesz więc w takiej taktyce szukać szczęście. Ciężej jeśli w planach masz przejąć inicjatywę.
Jeśli jednak nie jesteś zbyt dobry w ustawieniach taktycznych proponuję... wziąść urlop. Citizens mają dobrego asystenta, ze Szwecji bodajże. Zaufaj mu, nie ustawiaj mu składu ani taktyki. Wiele razy wygrywał dla mnie ciężkie mecze, gdy ja już nie miałem cierpliwości do drużyny a czekał mnie mecz z liderem.

Bunkier Młody aktywista

Samemu mozna zrobic, ja zostawilem na noc FM wlaczonego z urlopem i juz mam 2023 rok, jeszcze dzis i bedzie 2100;d

machlak Partyzant

16.06.2008 20:38    #1188     Sufler - Porady do gry - gra wychodzi do Windowsa!!!
Witam wszytkich CM-maniaków ja mam takie pytanie otóż zaczalem sobie dzis grac z kolega w CM 01/02 przez neta i mamy taki problem otoz gdy gra dochodzi do 3.10.2007 po kliknieciu na continue gra wychodzi do windowsa, niedarady tego obejsc ani przez urlop ani przez zwolnienie nic zawsze to samo sie dzieje! Gramy na patchu 3.9.68 i updacie Fernando Torres Update 1.1 z 04.06.2008. Czy ktos spotkal sie z takim czyms i moze nam pomoc?? Prosze o pomoc

XaNT Partyzant

Ja mam Pytanie do Sunnade i Dzemis :
Mianowicie jak idzie wam urlop w FM'ie ;]
Ktory macie juz rok ?
Pozdrawiam Was ! i Gratuluje Świetnej pracy ktorą mysle udostepnicie

simonek_tm Partyzant

13.06.2008 12:47    #1190     Sufler - Porady do gry - Umiejetnosci menedzerskie!?
ja mam bardzo zaangazowane podejście 20 a chodze na urlopy zawsze w pucharach ligi i pucharach polski ;P ja myśle ze musisz duzo wypowiadac sie w mediach do innych managerów itp...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution