Wyniki wyszukiwania dla: Urlop

Strona

Njorda Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.08.2008 11:46    #1151     Sufler - Porady do gry - Problem z Sejvem
Urlop nie pomaga;/ Nie wiem już co robic:( Nie chce tracić save.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

03.08.2008 11:18    #1152     Sufler - Porady do gry - Problem z Sejvem
Może spróbuj ten dzień, w którym gra się wyłącza, przejechać na urlopie.

jaramaniak Przodownik pracy

01.08.2008 23:39    #1153     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
ej moderatorzy mają chyba urlop...
De profundis clamavi ad te, Domine

jaramaniak Przodownik pracy

01.08.2008 20:09    #1154     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań
1.koło pół sezonu,
2.zależy to od tego w ile razy bierzesz urlop, ile razy wypowiadasz się na dany temat. a lojalność oznacza to że np nie interesujesz się posadą szkoleniowca w innym klubie.
3.nie rozumiem :)
De profundis clamavi ad te, Domine

BagiDM Partyzant

no chej maniacy mam koniec 2013r i co chce zapisac gre,zapis gry zakonczony niepowodzeniem,niby sie zapisuje lecz gdy wlocze na nowo terminaz mam czysty,przelecialem se tak z pol sezonu i niegram zadnego meczu, czyli sejw jednak zly i powracam do starego i od nowa lecz w kolko to samo,ten sejw co nanim stanolem ma 18MB a wszystkie nastepne po 11MB czyli cos jest nietak,wicie co z tym mozna zrobic?,poszedlem se na urlop na tydzien,zapisuje terminaz ok,wczytuje od nowa i czysty,mial ktos tak? dzieki za pomoc.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

28.07.2008 17:40    #1156     Sufler - Porady do gry - problem z zapisem,brak terminarza
Wiem,że bylo kilka podobnych tematów ale nikt nie odpowiada na nich tak ze moze to pomoc.Wiec mam pytanie czy jezeli zniknal mi terminarz po nieudanym zapisie gry.Czy cos oprocz programu CHKDSK i poprzedniego sejwa moze pomoc?Dodam ze wyprobowalem obie opcje i teraz mam dwa sejwy bez terminarza.Czy mozna jakos odzyskac ten terminarz?Najgorsze jest to ze mialem tylko dwa mecze do konca i wzialem nawet urlopdo konca sierpnia ale terminarz i na drugi sezon tez sie nie pojawil :(.Moze wie ktos co trzeba zrobic?
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

..not well formed-(invalid token) at line 1 of 2d speed.xml

Może od początku
Grałem w fma, kiedy użyłem opcji ''pójdź na urlop'' gra ''wyszła'' do windowsa i pojawił się taki oto komunikat (treść powyżej) co ciekawe kiedy nacisnąłem alt tab gra z powrotem działała jednak problem powtórzył się jeszcze raz, po kliknięciu na wynik meczu , mam obawy czy przypadkiem save zaczyna się psuć.

Pewnie ma też znaczenie to że 2 godziny wcześniej podczas gry wyłączyli prąd...
Spotkaliście się kiedyś z takim problemem??

PS: dzięki Bogu udało się bez przeszkód zapisac save, ale nie wiem czy problem nie wróci...

procop Partyzant

22.07.2008 12:00    #1158     Sufler - Porady do gry - Kolejny bug - dwa kluby naraz?
Shortlista to pierwsze miejsce, w które zajrzałem, oczywiście prowadzę jeden klub. Po odejściu z Arki wybrałem się na urlop do momentu objęcia Wisły, ale to raczej nie mogło mieć wpływu na tą dziwną sytuację. Wygląda na bug :)

Edit: Zauważyłem jeszcze dziwne komunikaty (dosyć często), że [Zawodnik] został usunięty z mojej shortlisty, a na niej nie mam nikogo. Być może to shortlista Arki :)

W sumie to trochę mi nie naręke bug bo tyle sezonów spędziłem w grze i chyba będę musiał z nim kontynuować lub wczytać save tuż po odejści z Arki.

bajkopisarz Żołnierz frontu ideologicznego

21.07.2008 20:31    #1159     Sufler - Porady do gry - Problem z Aklimatyzacja
albo kup kolejnego serba, dobrze gdyby go miał w ulubionych....... albo musisz cierpliwie czekać,aż nauczy się podstaw języka i oswoi się........Nie radziłbym go wysyłać na urlop , bo jak wyjedzie z Polski to nie pomoże mu to się zaaklimatyzować w naszym pięknym kraju:D:D:D:D

Jark4 Żołnierz frontu ideologicznego

21.07.2008 17:17    #1160     Sufler - Porady do gry - Problem z Aklimatyzacja
Jeśli się da, wyślij go na urlop. Spróbuj z nim porozmawiac (pochwal go za formę, czy co takiego) i sprowadz do zespołu jego rodaka. To powinno pomóc.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution