Wyniki wyszukiwania dla: Urlop

Strona

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Nareszcie udało mi się ściągnąć ... i ... szczerze nie rozumiem w czym problem ... u mnie save ładuje się normalnie - ustawiłem urlop, przeskoczyłem około miesiąca do przodu i wszystko działa bez problemowo.

sz4rlej Partyzant

30.11.2008 16:43    #1082     Sufler - Porady do gry - urlop
urlop nie działa tylko ze złym crackiem :D

matik133 Partyzant

Niestety urlop nic nie daje:( dodam że 18 sierpnia to data startu rozgrywek w tej lidze w której gram. Wtedy właśnie wyskakuje ten błąd. Ja myślę że jest coś w tej bazie danych. Czy to możliwe?

Kanius Partyzant

Przeinstaluj grę skin a matik ty poprostu idź na urlop w tym dniu.

sebol007 Partyzant

27.11.2008 10:35    #1085     Sufler - Porady do gry - Kopia zapasowa FM2009
Witam,mam problem odnośnie gry.
Chciałbym zrobić sobię kopie zapasowa Orginała.. po prostu wsadzic do nagrywarki o zrobic obraz,potem nagrac... czu pozniej uzywajac kopii potrzebny bedzie jakis crack? albo czy ta kopia stanie sie piracka w takim znaczeniu ze tez zaczna wystepowac bugi jak np z tym urlopem albo innymi rzeczami??

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
26.11.2008 19:33    #1086     Sufler - Porady do gry - urlop
To jest tak, że wyczaiłeś fajną taktykę i chcesz zobaczyć jak się sprawdza w innych klubach. Zapisujesz taxę, włączasz nową karierę, ustawiasz swoją taktykę i sezon na urlopie. Ew. jeśli opublikowałbyś ją gdzieś w internecie to właśnie w taki sposób ludzie będą weryfikować to co w jej opisie napisałeś ;)

Leeon Partyzant

26.11.2008 19:26    #1087     Sufler - Porady do gry - urlop
Ja gram w managery od CM4, nie robię Save&Load ani nie jadę na żadnych edytorach (oczywiście nie boję się przyznać że na początku rozgrywki tak robiłem), ale jednak nigdy nie wpadłem na to żeby testować trening oraz taktykę za pomocą urlopu. Mógłby ktoś wyjaśnić o co w tym biega, jak się niby sprawdza? Może jestem tempy, ale nie kumam.

Całe życie się czegoś uczymy ;p

Mariusz0607 Partyzant

26.11.2008 18:08    #1088     Sufler - Porady do gry - Problem crash dumps
Witam. Mam problem z moim FM 09. Otóż gram sobie z kolegą przez siec i co jakis czas wyskakiwal nam blad rash dumps. Postanowilismy czesto robic zapis i najwyzej odpalac gre od nowa jesli blad wyskoczy. Jednak FM postanowil pojsc na calego. Pewnego dnia w grze(na samym poczatku) musielismy po raz pierwszy rozegrac mecz w jednym momencie. Ja mecz tow. , a kolega mecz w Pucharze UEFA. Gdy chcielismy przejsc do meczu to caly czas wyskakiwal slynny blad. Probowalismy go obejsc na wszelkie sposoby np. urlop, ale ciagle w tym samym momencie wyskakiwal blad. Co robic? Kupilem ta gre z mysla gry przez siec a tu zonk. Nie moge sobie pograc :/ Zna ktos jakies sposoby na ten blad?? Ludzie pomozcie bo nie po to wydawalem kase zeby mi jakies bledy wyskakiwaly :/

jimmymichal Partyzant

25.11.2008 19:05    #1089     Sufler - Porady do gry - Problem z grą przez neta
tez właśnie miałem taki problem na szczescie mój swiatły umysł go rozwiązał:-)bierzesz tego drugiego menadzera przechodzisz nim na urlop zaznaczając "rozłącz z tym klientem sieciowym" kontynuujesz swoja druzyna i tamtem kolega moze sie znów połączyć w statusie!!!!!!!!!!!

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

25.11.2008 15:40    #1090     Sufler - Porady do gry - urlop w FM 09??
sz4rlej dziecko kochane. Mój kolega ma pirata (za co go potępiam ;p) ma niestety problem z urlopem. Poza tym poczytaj na warezowych forach . Nie wiesz - Nie wypowiadaj się.
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution