Wyniki wyszukiwania dla: Urlop

Strona

Marcin22 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Wstaw na bramkę najwyższego piłakrza albo tego co ma nazjwiększe umiejętności bramkarskie :).
Albo metoda Save&Load.
EDIT: TO juz został tlyko urlop lub S&L ;].

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

[quote2=Arek96][quote=Veni]Bramkarza z młodzieżówki do pierwszego zespołu...[/quote]

W trakcie meczu nie może brać bramkarzy spoza ławki :P

[quote=Grzelo]A jeśli nie to odejdź na jednodniowy urlop.[/quote]

W trakcie meczu można iść na urlop? :]

==========

Chyba, że to nie w trakcie meczu to sorry[/quote2]
można i w trakcie meczu ;]

btw: to dziwne, że ci taki komunikat wyskakuje gdyż mi [co prawda jeszcze na starym sejwie na 9.2.0] w identycznej sytuacji gra nie robiła problemów ;]

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

[quote=Veni]Bramkarza z młodzieżówki do pierwszego zespołu...[/quote]

W trakcie meczu nie może brać bramkarzy spoza ławki :P

[quote=Grzelo]A jeśli nie to odejdź na jednodniowy urlop.[/quote]

W trakcie meczu można iść na urlop? :]

==========

Chyba, że to nie w trakcie meczu to sorry

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
A jeśli nie to odejdź na jednodniowy urlop.
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

loswariatos Młody aktywista

05.03.2009 20:52    #1005     Sufler - Porady do gry - trening na patchu 9.3.0
Ewentualne szkolenie podczas przerwy między sezonami (gdy piłkarze są na urlopie) to całkiem niezły pomysł. Plus jakieś ograniczenie, np. max 2 trenerów możesz wysłać w ciągu roku. Ale jeśli mieliby coś takiego wprowadzić to tylko i wyłącznie podczas przerwy w rozgrywkach.
meglio fascista che frocio

Myaryhuan Partyzant

04.03.2009 22:16    #1006     Sufler - Porady do gry - Dziwne wyniki
Nic nadzwyczajnego, ja grając Motorem rozgromiłem Rangersów 6-0 :) Po prostu prawdziwi gracze byli na urlopie, a grać musieli bardzo słabe szaraki.
Hala Madrid! Hala Madrid!
Noble y bélico adalid
caballero del honor
Hala Madrid! Hala Madrid!

Marianinho Partyzant

02.03.2009 17:03    #1007     Sufler - Porady do gry - dodatek
Albo weź urlop :)

sebastianoXXI Partyzant

Nawet nie trzeba dawać odpoczynku w Polsce bo mają urlopy. Od razu trzeba zagonić do roboty.

Wojownik Kulawe... Partyzant

Skąd: Mazowiecka stolica paneli podłogowych. Już wiesz? Jak nie to sprawdź w góglach. Przystajesz na ten układ?
Mam problem. Otóż wziąłem sobie urlop między sparingami (jakieś 2 tygodnie) i w tym czasie okazało się, że komputer przyjął ofertę sprzedaży mojego najlepszego, najdroższego zawodnika. Próbowałem "odrzucić" ofertę w oknie transferu, bo już parę razy tak miałem, ale widzę, że nie ma tej opcji i nie mogę go odrzucić. Znacie jakiś sposób na anulowanie tego transferu żeby zawodnik u mnie został, bo nie wiem sam co robić. Sposoby typu proponowanie nowego kontraktu, odkupienie nie pomogły. Edytorem też się nie bawię, bo mam SP3?

tomfle Partyzant

15.02.2009 16:04    #1010     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote2=Arek96][quote=gauka]z serii zwała... heheh

ale tak serio to bez zadnych edytorow komp mi zamulil jakis blad w grze nie wiem

przysiegam ze o edytorze nie ma mowy![/quote]
Takie przechwałki to sobie...
I cieszysz się, że dałeś swoim CA i PA po 200 i umiejętności po 20 a im po 1?...[/quote2]
No wiesz, niekoniecznie to musiał być edytor, mi tez się kiedyś takie coś przytrafiło. Wziąłem urlop na czas meczu, wracam, patrze.... a tu przeciwni zaaplikował mi 46 bramek, później okazało się że moich na boisku w ogóle nie było, to był błąd gry. gauka ja Ci wierzę.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution