Wyniki wyszukiwania dla: Reputacja

Strona

XerfaX Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.03.2005 18:12    #1761     Sufler - Porady do gry - Reputacja +
ale ja chce zobaczyc ja i zobaczyc jak (kiedy osiagam sukcesy) sie zmienia a edytor do FM z tego co sie orjentuje jest tylko do bazy danych (z sejvami niedziala) a ja chce zobaczyc o ile mita reputacja rosnie jak np wygrywanm lige czy dochodze do 1/4 LM bo to mnie wlasnie interesuje czy np jak w tym sezonie dojde w LM do 1/4 to bede mial szanse sprowadzic zawodnika czy nie itd.....

XerfaX Partyzant

27.02.2005 17:36    #1762     Sufler - Porady do gry - Reputacja +
mam pytanie czy mozna za pomoca jakiegos programu sprawdzic aktualna reputacje drozyny?? (chodzi mi o reputacje w punktach a nie lokalna krajowa kontynentala globalna) i 2 czy mozna jakos wyciaganac z corintians dobrego zawodnika do legi?? bo mam kase daje mu fulll (zarabial by 3 razy wiecej niz tam) i nie skutkuje mysle wiec ze chodzi o reputacje ktora legia ma chyba niska (chcialbym ja zobaczyc i porownac z np takim corintians) wiec ogolnie czy mozna sprawdzic poziom reputacji i czy mozna go jakos sprowadzic??

Proletariat

16.02.2005 12:19    #1763     Sufler - Porady do gry - Praca w reprezentacji
reputacja krajowa wystarczy, zalezy w jakiej lidze.

darman Partyzant

15.02.2005 22:05    #1764     Sufler - Porady do gry - reputacja
cze, jakie czynniki mają wpływ na wzrost reputacji klubu(kontynentalna, globalna)? Bo ja se myśle ze jakieś sukcesy w pucharach, może pozycja w rankingu . No bo ILE razy można wygrywać Lige Mistrzów I Puchar Uefa a reputacja ani drgnie. Moim zdaniem jest to wielki BUG i mam nadzieję ze bedzie to poprawione w najnowszym patchu. Zawodnicy uciekają za granicę(oczywiście ci utalentowani), a także nie sposób sprowadzić do klubu jakiegoś fajnego obcokrajowca , który jak podpisze kontrakt to za 2 sezony bedzie chciał odejść do LEPSZEGO klubu. Uhhh...

XerfaX Partyzant

23.08.2004 22:37    #1765     Sufler - Porady do gry - reputacja
Wątpie czy liczba reprezentantów kraju ma jakieś znaczenue. Ja grając 5 sezon Legią zostałem trenerem kadry. z klubu powoływałem średnio 20 zawodników (część do U 21) część grało w innych reprezentacjach (Kongo, Serbia i Czarnogura, BRAZYLIA) ale i tak wielkie gwiazdy nie chcialy przychodzic mimo dwukrotnie zdobytej ligi mistrzów w każdym sezonie mistrzostwo i puchar polski. więc myślę że z tą reputacją jest coś nie tak.

PS. Kupujcie następujących zawodników Tuti, Moke, Waldison,Dykson, DENNYS!!!!

bam Partyzant

22.08.2004 17:59    #1766     Sufler - Porady do gry - reputacja
Gram lechem 6 sezon i zdobylem 5 misttrzostw polski i pewnie zdobede 6, 2 razy doszłem do 1/4 finałuLM raz do finału raz zdobyłem LM i obecnie jestem w 1/2 fiinału, zdobylem tez super puchat europy i puchar inter kontynentalny, ale moja reputacja jest nadal krajowa (wynosi 57 bo patzryłem w mcm) a bukmacherzy oceniaja moje szanse do LM na 1-100 i niechca do mnie przechodzic najwieksze gwiazdy , dlaczego tak sie dzieje? czy to moze przez to ze liga polska( ale w mojej grze liga polska jest sklasyfikowana wg UEFA na 6 miejscu)

Proletariat

01.07.2004 00:27    #1767     Sufler - Porady do gry - Reputacja klubu
I to jest właśnie ból CMa 03/04, bo w tej wersji gry to się prawie nie zmienia. Przykładowo gy Wisłą Kraków wygrałę LIGĘ MISTRZÓW w tak nieziemskich meczach i to w 1 sezonie, miałem więcej kasy niż cała liga polska, ale reputacja wskoczyła zaledwie o 2 punkty (sprawdziłem to edytorem MCM). Natomiast jeżeli grasz jeszcze w CM4 to tutaj masz wieką przyszłość. Ja tam grałem drużyną Hull City z 3 ligi angielskiej i już po 2 wygranych zezonach ligowych i pucharze Anglii miałem reputację KONTYNENTALNĄ jak na przykład AC Parma, już w 3 sezonie w tej drużyny (a nie byłem jeszcze w Premiership) nie miałem żadnych kłopotów z pozyskaniem Mpenzy, Pandianiego, Arveladze, P.Anderssona czy Peruzziego. Zaś w CM 03/04 możesz wypruć sobie żyły, wygrać poprostu WSZYSTKO a i tak dalej będziesz dłubał się w reputacji Krajowej (przynajmniej w lidze polskiej)

Behemot Młody aktywista

29.06.2004 12:47    #1768     Sufler - Porady do gry - Reputacja klubu
Kolejne pytanie. Jak wzrasta reputacja klubu? Rozumiem, że wraz z jego osiągnięciami. Pytanie jednak - co jest traktowane jako osiągnięcie? Mistrzostwo Polski? Zdobycie Pucharu Polski? Zdobycie PUEFA, wygranie LM? To wydaje się oczywiste (choć ciekawi mnie - jaka jest "punktacja" za każde z tych zdarzeń - czy zdobycie PP jest lepsze/gorsze w tym względzie od zdobycia mistrzostwa Polski - i o ile?). Ale czy tylko? Czy dotarcie np. do fazy grupowej LM, albo porażka w samym finale PUEFA też poprawia naszą reputację? I o ile? Jest znany jakiś "cennik" w tym względzie? Np. pierwsza runda PUEFA - 50pkt, druga - 70pkt, PP - 150pkt, faza grupowa LM - 300pkt? Bardzo jestem ciekaw.

Behemot Młody aktywista

29.06.2004 11:11    #1769     Sufler - Porady do gry - Wartość zawodnika
Witam,
Gram już obecnie sezon 2007/08 i mam takie pytanie: zawodnik X podpatrzone w edytorze "ability" 129, potential ability 170 - czyli w efekcie najlepszy zawodnik w drużynie, gra jak ostatni patałach. Wystawiony na tej pozycji, na której jest rzekomo najlepszy - bez efektów. Duuużo lepiej radzą sobie zawodnicy o połowę gorsi od niego. Co może być przyczyną takiego stanu rzeczy?
I druga sprawa - dość podobna: zawodnicy w moim zespole nie rozwijają się. Jak mieli dwa sezony temu np. 65/130 (ability/potential ab.), tak mają i teraz. Zatrudniam najlepszych trenerów na jakich mnie stać (reputacja dobra i ok, statsy też niezłe), reżim treningowy ustawiony nienajgorzej (większość zielonych strzałek) i ...już trzeci sezon nie mam żadnego pożytku z gracza 12/178 :))))

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution