Wyniki wyszukiwania dla: Reputacja

Strona

Proletariat

07.07.2005 14:12    #1751     Sufler - Porady do gry - LM + reputacja = SZOK
ja zdobylem LM zespolem West Ham i reputacja skoczyla na kontynentalna. moglem sprowadzac do klubu najwieksze gwiazdy.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
06.07.2005 09:16    #1752     Sufler - Porady do gry - LM + reputacja = SZOK
Faktycznie, nawet po zdobyciu LM jakimś słabym klubem reputacja mu się nie podnosi. Jest to dość denerwujący bug, gdyż teoretycznie prowadzisz najlepszy klub Europy, a nie chcą do ciebie przechodzić nawet średni zawodnicy. No cóż, programiści z SI Games obiecują, że ten bug zostanie naprawiony w FM 2006 i miejmy nadzieję, że tak faktycznie się stanie.
myspace.com/marneszanse

danekk Partyzant

Grupa: Użytkownik
05.07.2005 23:34    #1753     Sufler - Porady do gry - LM + reputacja = SZOK
wygrałem lige mistrzów WISŁĄ KRAKÓW W 3 SEZONIE i ni mi to nie dało ponieważ patrzę na moją reputację i klubu i sie zdziwiłem dlaczego ona nie podniosła sie ???????????? czy idzie ją jakoś zrobić ???????????? a jak nie idzie czy jest odpowiedni program do tego???????

Proletariat

15.06.2005 08:36    #1754     Sufler - Porady do gry - Co jest z tymi scoutami
Jakubowka mam scoutów o atrybutach min oceny umiejeności i potencjału to 16 - reputacja krajowa lub lokalna.
ZMIANA SCOUTÓW NIC NIE DAŁA - nowi to samo

Proletariat

15.06.2005 08:32    #1755     Sufler - Porady do gry - Gwiazdki
Dzięki za rade - niestety próbowałem tego wcześniej i nie dało rezultatu. Asystent o wszystkich parametrach powyżej 13 i do tego z reputacją światową zmioniony na podobnego z lokalną też pokazywał to samo - z tego by wynikało że mam same miernoty w składzie - a jak spojrze na zawodników to większa połowa o wartości powyżej 7 mln - oferty kupna na nich po 20 mln..

Proletariat

10.06.2005 09:19    #1756     Sufler - Porady do gry - Co jest z tymi scoutami
Scoutów nam z reputacją krajową a umiejętności min 17 ocena potencjału i umiejętności.
Kij im w bary że nie umieją nikogo znaleźć - i tak z ich rad rzadko korzystam - raczej kieuje się intuicją ale to że każdego zawodnika którego każe im obnejrzec traktuja jak łajze to mnie wkurza. Smieszny jest też tryb testowania graczy.
Wg mojego asystenta i reszty trenerów - kazdy mlody wzięty na testy jest super i ma perspektywy (a w fm scout posiada potnecjal 30 - to chyba jest do bani nie).
Porblem w tym jak podał Fm fan że takie jaja zaczynją mi sie dopiero w 5 sezonie prowadznie jednej druzyny a jak zmienie klub to jest ok - prowadze aldershot

Proletariat

16.05.2005 16:51    #1757     Sufler - Porady do gry - Reputacja i Transfery
Czy jest jakis program lub jakis sposob ogolnie czy jest mozliwe podwyzszenie reputacji klubu, zwiekszenie ilosci miejsc na stadionie i przeniesienia jakiegos pilkarza z klubu do klubu w trakcie gry??

Brudas Socrealista

Grupa: Administrator
25.04.2005 17:25    #1758     Sufler - Porady do gry - brak gwiazd
Niestety to jest błąd gry reputacja klubu nie rośnie, a co za tym idzie nie zatrudnisz żadnej gwiazdy.

Proletariat

25.03.2005 09:48    #1759     Sufler - Porady do gry - Prezes debil
Może wiecie jak zaradzić takiej oto sytuacji. Prowadziłem sobie włoski klub Palermo. Było nieźle, były sukcesy, były pieniądze. No właśnie. Konto klubu było pokaźne i wynosiło ponad 500 mln zł. Niestetyt przyszedł ten feralny dzień, kiedy prezes postanowił wziąć sprawy w swoje ręce i zamiast rozbudować stadion (38 tys. miejsc to jak na ligę włoską dość mało) kupił dwóch graczy:
- Wayne Rooney, za 350 mln, pensja 700 tys. na tydzień!!!!
- Wolfgang Krause, za 172,5 mln, pensja 600 tys. na tydzień

Co prawda sprowadzeni zawodnicy to już reputacja Globalna, i do ich umiejętności nie można się doczepić, ale klub jest na skraju bankrutctwa. Za chwilę na karku będę miał zarząd komisaryczny i klub zacznie się staczać w dół tabeli. A sprowadzeni zawodnicy wcale nie są najlepsi w klubie.

Evening Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
01.03.2005 18:21    #1760     Sufler - Porady do gry - Reputacja +
Reputacja w trakcie gry rośnie tak nieznacznie że jest to praktycznie niezauważalne. Żeby sprowadzić lepszych zawodników to zostaje Ci tylko się dorobić i skusić ich większymi płacami. Na reputację nie licz nawet po wygraniu LM.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution