Wyniki wyszukiwania dla: Reputacja

Strona

Proletariat

29.09.2005 13:34    #1731     Sufler - Porady do gry - reputacja w 2011r ???
Trzeba wejsc w klub i dzial informacje, tam bedzie wszystko podane(pojemnosc stadionu reputacja itp.) :D

Proletariat

29.09.2005 00:28    #1732     Sufler - Porady do gry - reputacja w 2011r ???
Jak mogę sprawdzić reputacje klubu, który prowadzę np. w roku 2011 ??? Wiem, że bardzo wiele już o reputacji w FM2005 napisano, ale wchodząc do edytora dołączonego do gry mam tylko reputacje początkową:( W jednym z postów gracz pisał, że grając Wisłą na początku miał 6500 pkt. a potem pkt wzrosły? Więc gdzie to sprawdzić? Z góry wielkie thx za wszelkie odp.

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
26.09.2005 08:38    #1733     Sufler - Porady do gry - Problem z pracą
Update się robi, to mogę zagwarantować:) Niestety problem z zatrudnianiem menedżerów dalej jest i mam nadzieję, że w FM 2006 już się zakończy. Rzeczywiście to problem z rosnącą reputacją i niedoskonałym AI klubów pozostałych :(
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Proletariat

25.09.2005 09:00    #1734     Sufler - Porady do gry - Problem z pracą
Też miałem podobny problem w CeeMiie 03/04... miałem reputację OK, a zatrudniali menedżerów z BARDZO SŁABĄ reputacją... naprawdę nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje...
Ile sezonów i jaką drużyną rozegrałes? Może to ma jakies znaczenie?....

Proletariat

24.09.2005 21:18    #1735     Sufler - Porady do gry - Problem z pracą
Co graniczy z cudem - chodzi mi tutaj o związek niskich statysytk menedżerskich ze znakomitą reputacją

Proletariat

21.09.2005 18:02    #1736     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy nie chcą przyjś
Wydaje mi się, że ważnym aspektem jest REPUTACJA KLUBU (temat był już kilkakrotnie tutaj poruszany). Logicznie - im wyższa reputacja, tym lepsi zawodnicy przychodzą do klubu. Więcej informacji udzielą ci adminowie (czy jak się to tam nazywa) strony :]

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
11.09.2005 17:11    #1737     Sufler - Porady do gry - czy to sie zmieni ?! :(
Reputacja niestety sie praktycznie nie zmienia. Jest to jeden z najbardziej paskudnych bugow jakie znajdujemy w FM. Jednakze bedzie on naprawiony w Football Manager 2006.
myspace.com/marneszanse

jany Partyzant

Grupa: Użytkownik
11.09.2005 12:01    #1738     Sufler - Porady do gry - czy to sie zmieni ?! :(
witam !!! wiem ze ten temat byl juz poruszany... mianowicie reputacja. gram wisla 6 sezon w 5 wygralem LM... wzbogacilem sie ale co z tego ze nikt nawet po tym sukcesice nie chce zawitac do mnie. wkurza mnie to troche bo chcialbym zeby mi przechodzili zawodnicy chociaz z klubow cos jak celtic... reputacja nadal krajowa nie wiem dlaczego :( pomozcie bo nie wiem czy grac dalej, odpowiedzice czy jest szansa by to sie zmienilo ? dodam ze np zawodnicy z szachtaru chca przejsc ale czy beda mogli z wiekszych i lepszych klubow?

Proletariat

02.09.2005 09:19    #1739     Sufler - Porady do gry - Im lepiej, tym gorzej
Po prostu panowie musimy poczekać na Fm-a 2006. Może w końcu zauważalnie rosnąca reputacja klubu (co jest obiecywane) przez jakiś miły "bug" poprawi i te idiotyczne zasady rozdzielania kasy w klubie

gosc Partyzant

Grupa: Użytkownik
01.09.2005 11:33    #1740     Sufler - Porady do gry - Im lepiej, tym gorzej
W Pogoni mamy podobne problemy;-). Ja tez juz tutaj wspominalem o tych chorych zasadach ( a raczej brau zasad??) jesli chodzi o place jaka mozna zaoferowac danemu zawodnikowi lub trenerowi. Jesli chodzi o argumentacje, ze niby to skok w rankingu sprawia, ze zarzad mierzy w lepszych graczy, to sie nie zgodze. Czesto mam mozliwosc sciagniecia dobrego gracza polecanego przez asystenta, ale czasem placa jaka moge mu zaoferowac jest ponizej nie tylko jego oczekiwan ale tez ponizej tego co moglem zaproponowac innym gorszym wczesniej. Nielogiczne jest dla mnie to, co przytoczyl kolega ArchieX, ze klub awansowal w rankingu i nagle moze przeznaczyc na tego samego gracza duzo mniej pieniedzy. To nie powinno miec znaczenia w tym przypadku. Mogloby miec znaczenie jesli chodzi o jakies decyzje klubu co do samego zatrudnienia, ale sama "wycena" zawodnika jesli juz to powinna pojsc w gore, tak jak zwykle to bywa w klubach renomowanych. Swego czasu podawalem przuklad trenera, ktoremu kontrakt sie konczyl a ja moglem mu zaproponowac jak dobrze pamietam to chyba 1/5 tego co dostawal wczesniej, mimo ze klub znacznie sie wzbogacil przez kilka lat i budzet transferowy mial nieporownywalnie wyzszy niz kiedy trenera zatrudnialem. Tym trenerem byl Kleidinst, a wiec bardzo dobry fachowiec o uznanej marce. Zmieniajac troche temat troche irytujace jest, ze mimo sukcesow klubu trenerom nie mzienia sie ( przy najmniej u mnie reputacja). Zatrudniam trenera nieznanego, ale ze swietnymi statystykami i po kilku latach sukcesow w lidze i wystepach w Europie trener taki nadal jest nieznany. Moim zdaniem powinno byc to uzaleznione od tego, z ktora druzyna trener pracuje i jakie wyniki osiaga ta druzyna, a dodatkowo styl i taktyka wykorzystywana w meczach w dluzszym okresie powinna wplywac na zmiane informacji w profilu danego trenera. Np. trener przydzielony do druzyny U-18 po 5 z rzedu mistrzostwie w lidze juniorow powinien znlezc uznanie w oczach fachowcow i miec lepsza reputacje,preferowana taktyka moze sie nie zmienic, bo pewnie wykorzystuje swoja. Ale juz taki rener przydzielony do pierwszego zespolu, gdzie my ustalamy taktyke, po kilku sezonach powinien przestaiwc sie na "nasze granie", co powinno byc widoczne w profilu. A narazie jedyne co sie zmienia to wiek trenera, a reszta nic. Sa to elementy zniechecajace do perspektywicznej pracy z zespolem, a co za tym idzie do samej gry. Ja gram pol sezonu, sezon i musze robic kilka tygodni przerwy, bo zaczynaja mnie irytowac wszelkie niedociagniecia programu i wrazenie, ze co bym nie robil, to po sezonie i tak cos sie spie...szy za sprawa jakiegos buga. Jak nie natury opisanej wczesniej, to pojawiaja sie problemy z wadliwymi funkcjami. W obecnym savie na stale juz chyba chrzania mi sie rezimy treningowe, kasuje jeden, a znika mi drugi, wybieram domyslny dla ekipy, a pojawia mi sie taki, ktory juz dawno skasowalem i nie moge tego zmienic....Mam nadzieje (po raz kolejny z reszta), ze nastepne dzielo SI bedzie mniej razilo w oczy takimi bledami.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution