Wyniki wyszukiwania dla: Reputacja

Proletariat

zapomniał bym aby kupić trenera józefa młynarczyka. jeden z najlepszych na świecie reputacja-światowa. trenuje piłkarzy w widzewie.

Trojek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.03.2006 14:21    #1712     Sufler - Porady do gry - kraj czy klub? Oto jest pytanie
Ja po 6 sezonach w polskiej lidze z reputacją krajową dostałem propozycje z kadry USA pt. "USA wzywa !" :)

jordaneq Młody aktywista

30.03.2006 10:22    #1713     Sufler - Porady do gry - kraj czy klub? Oto jest pytanie
Czy gdy reputacja trenera jest wystarczająco duża mozna dostac oferte prowadzenia i reprezentacji krajowej i klubu?

sid007 Partyzant

25.03.2006 14:39    #1714     Sufler - Porady do gry - Rozwoj lig.
sorki ze tak spytam ale gdzie mozna sprawdzic ze poziom ligi wzrosl ? bo chyba powinien bo gram 6 sezon wisla kraków i moja reputacja klubowa jest globalna dzieki wygraniu 2 razy pod rzad ligi mistrzów :) choc inne polskie kluby nie radza sobie juz tak dobrze nawet dosc miernie ale chyba poziom ligi powinien skoczyc tylko nie wiem gdzie mozna by to sprawdzic jakim edytorem ?;)

piter20 Partyzant

15.03.2006 09:13    #1715     Sufler - Porady do gry - Trenerzy w reprezentacji
Zaczynam drugi sezon Bayernem i dostałem oferte prowadzenia Meksyku. Przyjąłem ją, ale teraz nie moge zatrudnić żadnego trenera,asystenta/fizjot.(wszyscy mi odmawiają objęcia stanowiska).Czy ma na to wpływ moja reputacja???( mam krajową mimo że w 1 sezonie wszystko wygrałem - LM, Mistrzostwo, Puchar Niemiec i Ligi). Czy moze w repr. z Ameryk nie da sie zatrudnić nikogo( jak patrze w profile sztabu szkoleniowego USA, Brazylii,Argentyny itp. to sa tam tylko menadżerowie) Prosze o pomoc :(:(

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
12.03.2006 12:55    #1716     Sufler - Porady do gry - Umiejetnosci trenera
Tak naprawde i tak najwazniejsza jest reputacja, a ta wzrasta wraz z iloscia odnoszonych sukcesow :>

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Oczywiscie musisz odnosic sukcesy w Europie, najlepiej w LM, aby podnosiła ci sie reputacja. I napewno już w roku 2012 kupisz jakiegoś dobrego, europejskiej klasy zawodnika... ;)

acidzooq Partyzant

14.02.2006 12:51    #1718     Sufler - Porady do gry - Coś jakby błąd w FM 2006
OK, dałem ciała, nie znałem tych nowych zasad UEFA (w FM2005 tego nie było, a swoją drogą ciekawe co się stanie jeśli w "realu" nowa Pogoń Szczecin załapie się do pucharów), powinnii mnie zwolnić z tej Wisły i mogłaby mi spaść trochę reputacja - dobrą pracę bym złapał bez trudu bo wcześniej przeprowadziłem Oxford z Division 3 do Premiership - i nadal twierdzę, że to bug bo teraz "nielegalnie" jestem w ćwierćfinale pucharu UEFA - gra nie powinna na takie sytuacje pozwalać, jeśli już zdecydowano się na te limity przy rejestracji składów.

ps CM i FM to takie gry w których nigdy nie ma Game Over - sprawdziłem to kiedyś w CM'93 grając we własnoręcznie spolszczoną wersję (dodatkowo z błędem przyśpieszjącym rozgrywanie meczów) kilkadziesiąt zezonów - good old times :).

shearerr Partyzant

03.02.2006 06:17    #1719     Sufler - Porady do gry - Shearerr
Mam pytanie gram juz 12 sezon wisla krakow zdobylem juz 4 razy lige mistrzow a polskie kluby tez juz sobie dobrze radza i osiagnely sporo w lidze mistrzow czy w pucharze uefa przez kilka lat z rzedu wiec moje pytanie sprowadza sie do tego czy reputacja ligi wtedy rosnie czy nie???? bo klubu wiem ze tak tylko ze dalej nie mam dostepu do najlepszych gwiazd!!! a gram 12 sezonow

Ebi-21 Kenebi Partyzant

czemu takie kluby jak gks katowice i powiedzmy ze jeszcze jakies sie znajda maja reputacje lokalna?
FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution