Wyniki wyszukiwania dla: Reputacja

Strona

mideros Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.07.2006 06:19    #1681     Sufler - Porady do gry - reputacja managera
Witam. mam pewne pytanie. mam rok 2013 dokladnie jest maj i gram arka gdynia. i moje pytanie brzmi czy zajawszy 2 miejsce w ekstraklasie reputacja w jakis sposob mi sie zwieksza? czy pozostaje bez zmian i musze cos wygrac. bo to troszke denerwuje jak zajmuje sie wysoka lokate a nie jest sie znanym. pozdro

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
11.07.2006 05:22    #1682     Sufler - Porady do gry - Atrybuty trenerskie
Na ekranie Profile masz atrybuty tylko mentalne, natomiast trenerskie rosna wraz z Twoja reputacja. Jesli chcesz je podejrzec, to idz do ekranu Staff i z menu View w prawym gornym rogu wybierz Coaching Attributes.

Stivo Partyzant

30.06.2006 18:05    #1683     Sufler - Porady do gry - pozwolenie na pracę
zalezy od formatu pilkarzyny. np da rade sciagnac lebohanga mokoene, ktory na poczatku nie ma zadnego (badz debiut- poprawcie jesli sie myle) wystepu w kadrze rpa. wtedy dostaje "warunkowe pozwolenie na prace". to samo sie tyczy salomona kalou, rodrigo palacio, cesara delgado - sprawdz sobie jak wygladaja. jest rooooznie. A z tego co sie orientuje to kerlona nie sciagniesz bo nie mozna kupowac pilkarzy rep brazylii do lat 18. (albo to tylko w polsce tak bylo..., w kazdym razie nim nie wystapia w reprezentacji pierwszej lub nie maja podwojnego obywatelstwa to raczej "omijam" ich z przyzwyczajenia, jako cel nieosiagalny. Aha, wiele do powiedzenia w tym temacie ma tez reputacja pilkarza (im wyzsza tym lepiej ofkoz :P )

Grzechoo Hajer Przodowy

29.06.2006 06:29    #1684     Sufler - Porady do gry - transfery
Zrób jak napisał SyZteM. A powodem może tego być reputacja i status klubu (jak napisałeś: półzawodowy). Jak pograsz troche w tej drugiej lidze, to i status i reputacja napewno będą na wyzszym poziomie ;)

Grzechoo Hajer Przodowy

26.06.2006 06:49    #1685     Sufler - Porady do gry - reputacja i repra
http://www.cmrev(...)194.html

Tutaj jest napisane, że "Jak dotąd o przyjęciu do klubu decydowała reputacja, sukcesy osiągnięte w trakcie rozgrywki i bardzo często obywatelstwo menedżera, które niekiedy okazywało się aż nierealnie najważniejszym czynnikiem."

Zatem mozna powiedzieć BUG, ale da się z nim życ. Jesli bedziesz miał reputacje kontynentalna, to drzwi do każdej drużyny są dla ciebie otwarte.

potteromaniak Młody aktywista

26.06.2006 03:49    #1686     Sufler - Porady do gry - reputacja i repra
Jakie sa po kolei reputacje?? I czy lokalna jest wyzsza od krajowej?? Bo ja mam krajowa, zlozylem podania o prace do repry Wloch, Anglii i Szwajcarii i we wszystkich trzech zostali jacys goscie z lokalna??

SZk Pierwiastek Inteligencki

24.06.2006 16:13    #1687     Sufler - Porady do gry - wolni
Do Legii kupisz graczy z odpowiednia reputacja, na moje oko nie ma co szarzowac powyzej krajowej. Temat zamykam, bo sufler to nie miejsce na listy talentow.

bartex55 Przodownik pracy

23.06.2006 12:37    #1688     Sufler - Porady do gry - Edytor
nie jestem może jakubkwa, ale znam odpowiedz na to pytanie. Otóż po włączeniu edytora wybierasz: Plik/wczytaj baze danych/server_db. Po wczytaniu db wchodzisz po lewej, gornej stronie ekranu w: osoba/atrybuty/reputacja i tam jest umiejetnosci i potencjal.

jakubkwa Człowiek Renesansu

16.06.2006 19:42    #1689     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja
Glownym czynnikiem decydujacym o zatrudnieniu jest reputacja, narodowosc ma znacznie mniejsze znaczenie, jesli w ogole jakies ma. Kiedys postanowilem co prawda zaczac gre jako bezrobotny Polak i roboty w Anglii nie znalazlem przez 6 miesiecy, czyli caly okres trwania gry (bo to bylo beta demo z tego co pamietam), ale ten ni to blad ni to przesadny realizm zostal z tego co wiem skorygowany.

jakubkwa Człowiek Renesansu

15.06.2006 14:02    #1690     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja...
Najwiekszy wplyw na zatrudnienie ma reputacja. Jestem niemal w stu procentach pewien, ze fakt iz masz podpisany kontrakt z innym zespolem nie ma zadnego znaczenia.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution