Wyniki wyszukiwania dla: Reputacja

Strona

pikers Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.11.2006 13:19    #1621     Sufler - Porady do gry - Pytanko
a to drugie to na stosunki z mediami wpływa rozmowa z nimi. Czy odpowiadasz na pytania itp. Lojalność to wobec klubu czy nie składasz propozycji innym kluba ze chcesz ich prowadzic itp. czy maja jakos wartosc. Cos napewnp znacza ale bardziej liczy sie reputacja menagera.

efemowiec Młody aktywista

15.11.2006 23:45    #1622     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Hm czytam te wszystkie wasze osiagnecia i tak sie troszke dziwie. Duzym klubem takim jak Barcelona , Chelsea , ManUtd , Real , Milan , Juventus , Inter , Lyon czy Arsenal osiagac sukcesy jest bardzo prosto. Uno - mamy jakis tam sklad , dwa - pieniadze dzieki ktorym do klubu przychodzi wiekszosc talentow. Po trzecie reputacja od ktorej niezmiernie duzo zalezy. Ja osobiscie kiedy zaczynalem grac w FMa (wtedy FM 2005) wziolem sobie Chelsea. Po 12 sezonach stwierdzilem ze to byla nuda. Zaczelem PSV tam sprawa miala sie znacznie inaczej , poziom trudnosci troszke wzrosl. Obecnie walcze Lechem Poznan o mistrzostwo Orange Ekstraklasy (w FMie 2007). Moim najwiekszym osiagnieciem w grze bylo wygranie pucharu UEFA z druzyna Sparty Rotterdam (oczywiscie z uprzednimi 4 sezonami). Pierwszy sezon utrzymalem ich w Eredivisie. W 2. sezonie zajolem 5 miejsce ale nie awansowalem do UEFA w trzecim sezonie zaliczylem wicemistrza Holandii wyprzedzajac Ajax i ustepujac tylko PSV. 4. sezon to bylo cos - wygralem cala lige (na fuksie bo tylko o jeden punkt przed Ajaxem i Heerenveen). No i w 5. sezonie po automatycznym awansie do LM skonczylem grupe na 3. miejscu by nastepnie wygrac Puchar UEFA (w finale spotkalem sie z Vfb Stuttgart). Niestety nie moge pokazac poniewaz save zostal usuniety (mialem formatke) i nie mialem sznasy zrobic zdjec. Obecnie zaczynam grac Lechem i na polmetku sezonu zajmuje 1. miejsce (przed Wisla K.). W PP gram w 1/2 finalu z Korona a w UEFA odpadlem po spotkaniu z Tottenhamem , ktory byl nie do zatrzymania (u nich dostalem 7-0 , a u siebie ogralem ich 3-1). Pozdrawiam.

Demon79 Młody aktywista

14.11.2006 21:33    #1623     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie o pracę
Hmm, sprawdziłem go skautem. Ma 125/186 PA/CA. Reputacja 1100. A mam bułgarskiego bramkarza, 13 występów w U-21, reputacja 6900 i nie mogę dostać pozwolenia. Coś tu chyba nie gra :/

pablos_jaga Partyzant

12.11.2006 13:54    #1624     Sufler - Porady do gry - FM genie Scout
Jak się mogę dowiedzieć , w wyszukiwaniu przez FM genie scout czy dany piłkarz bedzie chciał przejść do mojego klubu, wiem ze chodzi o cos z reputacja, gram obecnie jagiellonia, mam reputacje krajową, prosze o pomoc.

Demon79 Młody aktywista

10.11.2006 14:12    #1625     Sufler - Porady do gry - Średnia frekwencja
Czy może mi ktoś powiedzieć od czego zależy średnia frekwencja? Grając Derby County po 4-5 sezonach na każdy mecz mialem komplet widzów (reputacja globalna). Gram teraz Leeds (także reputacja globalna) a widzów komplet tylko w kilku meczach w sezonie :|

Klim Partyzant

05.11.2006 11:33    #1626     Sufler - Porady do gry - Kluby filialne
Korzystając z okazji chciałbym się dowiedzieć :

1.Czy jest jakieś ograniczenie na posiadanie klubów filialnych?

2.Czy dla wszystkich zespołów ten limit jest taki sam ? tzn. czy np. Barca i klub z Polskiej ligi mogą posiadać ilościowo taka samą liczbę klubów filialnych?

3.Jaki wpływ na podpisywanie kontraktów z klubami filialnymi maja : reputacja klubu , kasa , zarząd ?

Pawlak Młody aktywista

05.11.2006 10:37    #1627     Sufler - Porady do gry - Nierealne transfery
czemu ja coś źle zrobiłem ?? nic nieruszałem w filtrach i w niczym !! wszyscy mówią że Elano pewnie zmienił reputacje.Możliwe.Ale co chcecie mi powiedzieć, że wszystkim dobrym piłkarzom co chcieli do mnie pszejść tak odrazu podskoczyła reputacja ?? nie wydaje mi się

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

05.11.2006 10:36    #1628     Sufler - Porady do gry - Drużyny B i C
Klim - zwolnij go. Jak masz dobrą drużynę to śćiągnij sobie asystenta z reputacją np. kontynentalną?

LukMar Partyzant

04.11.2006 22:07    #1629     Sufler - Porady do gry - Nierealne transfery
Nikt z przedmowcow nie wpadl na, wg mnie, najwazniejszy aspekt. Mianowicie, gdy jest okres transferowy, zawodnicy sa .... pobudzeni na transfery. Pragna odejsc do lepszego, wiekszego, bogatszego klubu. Gdy konczy sie okres transferowy, normalny zawodnik mysli juz o jak najlepszej grze, poprzez ktora w nastepnym okienku transferowym beda miec wieksze szanse odejscia do Norymbergi ;)
To jest realizm, ale czy tak jest w grze ? Nie wiem, nie gram dobrymi klubami, ADO Den Haag jest wielkim klubem, wielkim swa historia a nie reputacja, wiec do mnie zaden Elano nie chcial nigdy przyjsc, ani na poczatku, ani po dobrym starcie, ani po slabszej koncowce pierwszej rundy. Nawet po wygraniu na Amsterdam Arena z Ajaxem. Szkoda ze potem sie forma gdzies posypala.... :(

Demon79 Młody aktywista

04.11.2006 13:05    #1630     Sufler - Porady do gry - Nierealne transfery
Wszystko jest ok. Ja mam reputację globalną i nikt mi nie znika. Jeśli wcześniej piłkarz kosztował 5mln i miał powiedzmy reputację krajową tak jak wy, to zgodzi się na transfer. Tylko że teraz jemu przez rok reputacja pod skoczyła, a twojej drużynie nie. I wtedy już taki koleś nie chce u was grać.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.