Wyniki wyszukiwania dla: Reputacja

Strona

JUVENTUSIkFM Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.01.2007 17:54    #1591     Sufler - Porady do gry - Transfey w Niemczech
Ja też grałem borussia wiec troszke wiem:)
1.CI oiłkarze nie chca przychodzić do takiego klubu bo on jest za słaby jak dla nich prognoze mediów ma ze zakończy sezon na 6 misjcu wiec nie dziw sie ze nie chce przyjsc
2.Oni beda chcieli przysjc jak wygrasz lige lige mistrzow i ci sie polepszy reputacja
3.Atakim klubem to nie ma w co inwestowac bo borussia ma wszystko swietne stadion i baze i akademie ale baze treningowa mozna chyba zrobic jeeszcze lepsza
4.A co do kasy to ci oczywiscie ze dadza tylko rozegraj pare tournee z realem lub barca i popros ich o kase zgodza sie mowie ci

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

19.01.2007 17:11    #1592     Sufler - Porady do gry - Transfey w Niemczech
1. Nie
2. Dobra reputacja i sukcesy na arenie międzynarodowej.
3. Zależy czy chcesz długo grać Borussią, jęsli tak to w młodzież, jeśli nie to w zawodników nawet koło 30, spróbuj też rozbudować stadion, baze treningową itp.
4. Wpływy z biletów i z transferów( większy budżet)

kurak69 Przodownik pracy

19.01.2007 10:09    #1593     Sufler - Porady do gry - Reputacja
oczewiscie ze jest cos takiego. w edytorze mozesz sobie sprawdzic. reputacja klubu rosnie kiedy wygrywasz trofea. ale ma to tylko wieksze znaczenie w kraju. Lepsi zawodnicy krajowi beda do ciebie przechodzili. Jezeli chodzi o zawodnikow zagranicznych to ma to juz niestety male znaczenie. zeby zaczeli przechodzic do twojego klubu musi sie podniesc reputacje calej ligi. A podobno mozna to zrobic tylko przez edytor... :(

jordaneq Młody aktywista

19.01.2007 09:55    #1594     Sufler - Porady do gry - Reputacja
Elo
Czy istnieje cos takiego jak reputacja klubu tzn. np.gram wisla i zdobywam Lige Mistrzow to czy po zdobytych trofeach beda do mnie czesciej przychodzili lepsi zawodnicy??

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

09.01.2007 18:33    #1595     Sufler - Porady do gry - Wejść czy Zostać
Już prędzej w 1 lidze zbudujesz mocny skład niż w drugiej. Do tego dochodzą jeszcze pieniądze, reputacja, jednym słowem(dwoma)- same korzyści!

SyZtem Przodownik pracy

08.01.2007 18:36    #1596     Sufler - Porady do gry - To i owo: pytanka
Będziesz znany tylko nie będzie zapisana twoja historia, tak jak np. na początku gry patrzysz profil sir A. Fergusona i jego historię, nic tam nie ma oprócz tego, że był menadżerem jakiś klubów, ale nie ma tego, że zdobył LM czy kilka razy mistrzostwo Angli z Man Utd, ale ma reputację światową czy jakąś tam, nie sprawdzałem, ale mniejsza o większość ;> Po prostu usunie Twoją historię, ale reputacja zostanie ta sama ;D troche namieszałem, ale mam nadzieję, że zrozumiale ;)

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

08.01.2007 11:06    #1597     Sufler - Porady do gry - Sprzedaz pilkaza przez prezesa
jezeli zglasza sie klub z podobna do twojej reputacja to mozesz zaproponowac temu zawodnikowi nowy kontrakt. czasem nawet jak zglasza sie jakis slynny klub to zawodnik decyduje sie zostac jak dasz mu "pilkarz kluczowy" a tamten klub np. rotacje skladu

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

06.01.2007 11:31    #1598     Sufler - Porady do gry - Gwiazdy reprezentacij
Wg. mnie zależy to od tego, w jakim klubie gra (reputacja klubu) i czy odnosi z tym klubem sukcesy. Prawdopodobnie tez chodzi o PA i CA.

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

06.01.2007 10:30    #1599     Sufler - Porady do gry - Gwiazdy reprezentacij
Najważniejsza jest reputacja i znaczenie zawodnika, w dalszej kolejności jego średnia z występów w kadrze a w dalej ilość jego występów w reprezentacji:)

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

06.01.2007 08:55    #1600     Sufler - Porady do gry - Gwiazdy reprezentacij
mi sie wydaje ze reputacja jest wazna, CA i PA moze mniej ale chyba tez istotne, na pewno ilosc wystepow, ale mysle ze najwazniejsza jest sr. ocen w meczach kadry i ile razy wybrano tych kolesi na zawodnika meczu

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution