Wyniki wyszukiwania dla: Reputacja

Strona

kurak69 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.02.2007 11:05    #1581     Sufler - Porady do gry - Profil menadżera
opis w profilu menagera raczej nie ma zadnego wpywu na zatrudnieie cie w innym klubie. Liczy sie reputacja i trofea ktore zdobywasz. Opis to taka kosmetyka zeby bylo ladnie. Mozliwe ze miales "utalentowany menager" az nie przekroczyles pewnego wieku. Mozliwe ze taki opis jest do pewnego wieku.

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

11.02.2007 17:07    #1582     Sufler - Porady do gry - pozwolenie na prace ciag dalszy.
jordaneq:
ja bym zrobil tak (jezeli grasz od nowa):
wywalibym caly sztab szkoleniowy (chyba ze ktos jest naprawde dobry) i poszukal szkoleniowcow i scoutow bez klubu (najlepiej zrob to 1-szego- 2-giego dnia) i zatrudnil co lepszych (najlepiej wybierz tych z niską reputacją, zeby zgodzili sie przyjsc do Ciebie)
a jezeli chodzi o zawodniow, to albo szukaj na wlasną rekę albo (tak jak pisalem wczesniej) poszukaj w programie fm genie scout

kolombo Partyzant

10.02.2007 22:50    #1583     Sufler - Porady do gry - Reputacja kontynentalna
czy bez reputki kontynentalnej da się do polskiego klubu kupić piłkarza z np. gremio
i 2 pytanko czy większą frajde robi gra polskim zespołem czy np. z 2 ligi holandii

kurak69 Przodownik pracy

09.02.2007 19:23    #1584     Sufler - Porady do gry - niemcy grecja austria
do niemiec do bayernu monachium, werderu przejdzie wiekszosc najlepszych zawodnikow. Reputacja ligi niemieckiej jest niewiele nizsz niz innych najlepszych lig i w takich sytuacjach przesadza reputacja samego klubu i kasa... Do greckiej nie ma szans, chyba ze sie starzeja i na emeryture

Wedytorze mozesz zmienic reputacje klubow, lig, zawodnikow

kolombo Partyzant

09.02.2007 19:03    #1585     Sufler - Porady do gry - niemcy grecja austria
a z edytorem ??????
reputacja piłkarza

kurak69 Przodownik pracy

01.02.2007 21:02    #1586     Sufler - Porady do gry - CZemu Legia a nie Pogoń
niestety miejsca nie zawsze odzwierciedlaja reputacje klubu. Ja bedac beniaminkiem 1 ligi przegrywam rywalizacje o zawodnika z 3 ligi z zespolem ktory wlasnie spadl do drugiej ligi mimo ze dawalem mu wieksza kase. Najwazniejsza jednak jest reputacja klubu. A jej nie wyrobisz jeden sezon

cerowaAG Partyzant

30.01.2007 20:14    #1587     Sufler - Porady do gry - 2 sezon trudniejszy?
moze miales jakis szczesliwy zbieg okolicznosci bo musze przyznac ze nie do konca to rozumiem... poza celtikiem zrobilem tak z hsv i w pierwszym sezonie bylem na 3. w lidze a juz w nastepnym mistrzostwo i final LM przegrany z chelsea po karnych tylko tam to byla wieksza reputacja i kasa oraz... Rafael Van Der Vaart:)

MARAZM Młody aktywista

30.01.2007 09:10    #1588     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja...
Ja grałem Brighton po dwóch sezonach awansowałema do champioship (Anglia) I odziwo dostałem reprezentacje Polski!!!!!! podkreślam że nie zmieniałem reputacji na starcie a w momencie obejmowania Drużyny narodowej reputacja miała poziom regionalny.

Behemot Młody aktywista

23.01.2007 10:36    #1589     Sufler - Porady do gry - Reputacja
Ja gram walijskim Newport County - obecnie w 2. lidze angielskiej. W jednej z najnowszych wersji FM Genie Scouta można już obejrzeć dane dot. reputacji danego zespołu - w formie liczby. Jak sprawdziłem po raz pierwszy - miałem 1910. Po tym sprawdzeniu awansowałem na 1. miejsce w tabeli (sezon trwa - jest po półmetku), awansowałem do 2. rundy Pucharu Anglii - jak sprawdziłem ponownie po jakichś dwóch miesiącach - było już 1925. To nadal najniższa reputacja w lidze, ale idzie ku lepszemu :)

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
20.01.2007 15:16    #1590     Sufler - Porady do gry - Reputacja
@kurak69 - reputacja ligi da się zmienić również poprzez grę. Oczywiście trwa to o wiele dłużej i nie zależy tylko i wyłącznie od jednego klubu z danej ligi. Tj. kluby z tej samej klasy muszą występować w pucharach kontynentalnych i to w miarę często z w miarę dobrymi wynikami - osiąganie ćwierćfinałów czy też półfinałów danych rozgrywek. Również wygranie np. Ligi Mistrzów zespołem z polskiej Ekstraklasy podniesie jej reputację, ale żeby zmiany były widoczne polskie zespoły nie moga po takim jednarazowym wyskoku popaść w przeciętność - potrzebne jest dalsze zaznaczanie swojej obecności na arenie międzynarodowej.

@mideros - żeby osiągnąć taką reputację klubem tej 'klasy' musiałbyś wygrać Ligę Mistrzów, albo Puchar UEFA klika razy :]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution