Wyniki wyszukiwania dla: Reputacja

Strona

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.02.2007 14:56    #1571     Sufler - Porady do gry - Doświadczenie
Reputacja ma też wpływ na to, czy niektórzy zawodnicy będą chcieli do ciebie przejść.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
23.02.2007 14:53    #1572     Sufler - Porady do gry - Doświadczenie
Nie... tu chodzi o to, że im większa reputacja, tym większe kluby i lepsze reprezentacje Cie chcą:)

TehRegent Partyzant

23.02.2007 10:21    #1573     Sufler - Porady do gry - Nie chca mnie do klubu
Kuba dobrze mówi. Po takich sukcesach na pewno Twoja reputacja podskoczyła i małe kluby boją się o Twoje warunki kontraktu :)

Demq Partyzant

20.02.2007 17:40    #1574     Sufler - Porady do gry - talenty z Ameryki = problem
Osiągnij jeszcze jakieś sukcesy, ażeby reputacja poskoczyła to na pewno przyjdą. A warto się o nich ''bić'' bo m.in Millan i Cardenas to wielkie talenty- miałem ich w Palermo a o Rossie i Eliasie nie mogę nic napisać bo ich po prostu nie znam.

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

Mylisz pojęcia. Reputacja klubu nijak się ma do reputacji ligi czy kraju. Reputacja kontynentalna w przypadku klubu, określa jak bardzo znany i "lubiany" jest klub, w tym wypadku na skale kontynentalna. Na zatrudnienie zawodnika z kraju lepiej rozwiniętego niż np. Polska masz bardzo nikłe szanse, żeby nie powiedzieć "zerowe"^^ Tak samo ma się to do Celticu i Rangersów. Są to dwa kluby rozpoznawalne na arenie międzynarodowej ale bez większych szans na sprowadzenie lepszych zawodników, ponieważ poziom rozgrywek w Szkocji nie oszukując się nie stoi na najwyższym poziomie, co nie oznacza, że sama liga nie jest ciekawa. Dlatego, był kiedyś pomysł aby przenieść Celtic i Rangers do rozgrywek ligi angielskiej, ale niestety albo "stety", pomysł upadł^^ Mają ambicje, maja pieniądze, ale sama liga niestety ich ogranicza, więc po co zmieniać ustanowiony porządek? Moim zdaniem Hiszpanie, Włosi w Polsce się nie przyjmą, na pewno nie na dłuższą metę... powodzenia^^

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Ale liczy sie nie tylko reputacja, ale tez reputacja ligi, kraju z jakiego druzyna pochodzi, pucharow w jakim wystepuje, sukcesow, prognozy mediow.
Nie tylko od samej reputacji klubu.

kolombo Partyzant

według mnie są reputacje większe i mniejsze np.reputację krajową ma tak wisła jak i kmita zabierzów
a reputacja kontynetalna - ma taką bayern palermo ale ma też celtic i glasgow rangers a nie mogą kupić takich piłkarzy co bayern
i właśnie mnie chodzi o to by mieć kontynentalną reputację ale jak najminiejszą rozumiecie

kolombo Partyzant

1.czy da się w edytorze ustawić by np. w przyszłym sezonie przyszedł prezes
2.kiedy przychodzi prezes
3.kiedy w edytorze jest reputka lekko kontynentalna ( od 700 czy 750)
4.po ilu latach klub może wybudować nam stadion
5.jak wam idzie polskimi klubami :)

bartex55 Przodownik pracy

Sam opisywałem Lauriego i wiem, że występuje on nawet na małej bazie danych, lecz tylko na łatce 7.0.1, ponieważ zwiększyła się jego reputacja, PA i CA.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

16.02.2007 14:54    #1580     Sufler - Porady do gry - Język, pozwolenie na pracę
1.Nie, ale łatwiej się zaaklimatyzuje. Na chęć przyjścia zawodnika wpływa reputacja klubu, atakże kraj [np rozwinięty itd], prognoza mediów, wyniki itp.
2.Nie, j.w.
3.Raczej nie, chyba, że byłby na liście transferowej, albo byłby bez klubu.
4Próbuj do skutku.
5.W pełni się z Tobą zgadzam, może admini też poprą ten pomysł.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution