Wyniki wyszukiwania dla: Reputacja

Strona

Marian B Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.06.2007 12:40    #1501     Sufler - Porady do gry - Pytanie
Znacie jakieś tricki aby piłkarze przedłużali umowy nawet jeśli chcę odejść? Dodam iż kasy jest pod dostatkiem ale oni i tak chcę odejśc nawet jak proponuję im kilka razy więcej niż na zachodzie. Mistrzostwa kraju i udziały w LM co roku im nie wystarczają. Paskudna reputacja która nie rośnie.

Cino Partyzant

14.06.2007 11:22    #1502     Sufler - Porady do gry - kluby filialne
Na 13 odpowiedzi 1 post na temat, ale cóż, przejdę do rzeczy. Nie ma znaczenia ile razy będziemy prosić zarząd o klub z innego kontynentu. W Newcastle dostałem klub z Japonii już za drugim razem. Zaznaczę że mam reputację krajową. Pewnie największe znaczenie ma reputacja klubu na świecie i ligi w której on gra, ale to są tylko moje przypuszczenia.

Miccli91 Partyzant

13.06.2007 20:31    #1503     Sufler - Porady do gry - znow kraj rozwijajacy sie
no tak ale tu jest takze wiele lepszych przykladow, poza tym nawet czytelnik onetu pewnie slyszal ze boniek sprowadza do widzewa kapitana rzymskiej primavery(tej od bruno contiego), wiec moze w FM-ie powinna sie tez liczyc reputacja prezesa(jezeli sie liczy to sorry za gafe), dodatkowo jest to przyklad ze nie tylko nieudolni pilkarze z zachodu przechodza do polski ;)

Tores ReDevil Młody aktywista

12.06.2007 22:06    #1504     Sufler - Porady do gry - Dziwna sprawa z reputacją
Już drugi sezon z rzędu Villarrealem wygrałem La ligę, LM, Klubowe MŚ i inne te pucharki.
O dziwo żaden z moich zawodników, nawet takie byki jak Riquelme, Forlan, Kameni czy Diarra nie mają reputacji Globalnej, tylko kontynentalną. Ba, król strzelców LM - Nihat ma reputację...krajową ! [!]
No i co z tym fantem zrobić, wy też miewacie takie problemy ?

marask506 Młody aktywista

09.06.2007 10:13    #1505     Sufler - Porady do gry - Brazylijczycy
1 Portugalia i jak jesteś manago Brazylii to ich ciągaj za sobą
2 Motywacja kierowanie zespolem ocena umiejetnosci zawodniikka
3 tak, po występach w reprze albo jak jego reputacja bedzie wieksza, albo jak masz filiie to go tam wyślij
4 zależy jak bedziesz grał:)
5 dbp - dośrodkowania, szybkosc, koncentracja n wykańczanie, opaniowanie, przyspieszenie, gra z pierwszej piły, koncentracja (w sumie to wszyscy powinni mieć dużą koncentrację)

predaktor Młody aktywista

07.06.2007 14:25    #1506     Sufler - Porady do gry - Problem ze Scoutami!
Gdy zwiększy sie twoja reputacja i budżet to bedziesz mogl wysylac scoutow w najdalsze zakadki swiata.Po prostu wygrywaj trofea.W siedezibie zarządy masz taki punkt ktory muwi gdzie mozesz wysylac scoutow:).

Kris de la Med Partyzant

06.06.2007 17:49    #1507     Sufler - Porady do gry - Trener w reprezentacji
Oj nic Ci nie pomoże niestety :)
Słabsze reprezentacje z końca świata ( a przynajmniej te z poza Europy) praktycznie nie pozwalają na zatrudnienie jakiegokolwiek trenera.

Sprawdzane na 2 reprach: Australia / Nigeria.
Proponować pracę możesz szkoleniowcowi z jakąkolwiek reputacją i jakimkolwiek pochodzeniem, a on ma to i tak gdzieś ;) NIKT dosłownie nikt nie chce tam pracować.

Ten błąd miał ponoć wyeliminować patch, który się ukazał, ale jak to jest nie mam pojęcia, bo grę zacząłem jeszcze na 7.0.0 i nie zamierzam z niej rezygnować.

patryk1992lulkow... Partyzant

06.06.2007 14:11    #1508     Sufler - Porady do gry - Trener w reprezentacji
wejdź w profil jakiegoś trenera i tam masz opcje zaproponuj prace z reprezentacja.Wyszukaj jakiegoś z mała reputacją to chętniej przyjmie twoką ofertę

il Genio Młody aktywista

05.06.2007 13:29    #1509     Sufler - Porady do gry - Zmiana klubu
Oczywiście że możesz, zależy jaki klub prowadzisz i jaka jest Twoja reputacja. Mi zdarzyło się to raz... Częściej może się to przytrafić gdy prowadzisz reprezentację

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

03.06.2007 15:25    #1510     Sufler - Porady do gry - Reputacja graczy
Nie ma różnicy. Reputacja krajowa to tylko taki rodzaj reputacji. To tak samo jakbyś pytał się, w jakim lokalu gość jest znany skoro ma reputację lokalną - Pizza Hut, czy KFC :) Nie jest on znany w tylko jednym kraju, ale w kilku, a właściwie - w każdym trochę :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution