Wyniki wyszukiwania dla: Reputacja

Strona

Dzaga Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.12.2007 11:06    #1451     Sufler - Porady do gry - Klub + Reprezentacja
kurcze nie widziałem tam ikonki od reputacji myslałem ze najpierw zawsze jest reputacja mała...gdzie jest ta ikonka podpowiedz :))

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

30.11.2007 18:08    #1452     Sufler - Porady do gry - wspolpraca z innymi klubami
rzecz dziwna!rozumiem klub z niskich lig z mala reputacja ale zeby bayern mial z ym problemy?????
PS.czekam na nastepny patch bo gra na 801 jest gorsza niz na 800 patch naprawil bledy ale dodal nastepne!i komunikuje wszem i wobec ze fm 09 napewno nie kupie!gra fajna pomysl dobry ale bledy...masakra!!jeszcze nie dawno stalem w obronie fm ale im glebiej w gre tym gorzej...ale to nie o tym temat...sory musialem sie wygadac zwlaszcza ze weekend%%%%%%%

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

beatlover moim zdaniem najefektywniejszą metodą na wyszukiwanie zawodników przez scouta, było by (nie licząc jego atrybutów) :
1)sprawdź wiedzę scouta na temat kraju/regionu/ligi do której chcesz go wysłać - im wieksza wiedza, tym większe rozeznanie scouta
2)sacut znajdzie na 100% więcej kandydatów do w twoim zespole jeśli wyślesz go do grywalnej ligi, lub do regionu z którego wybrałeś dodatkowych piłkarzy
3)na wielkość twojej wiedzy ogólnej (więcej zawodników przy zwykłym wyszukiwaniu) ogromny wpływ mają posiadane kluby filialne - powiększają ją
4)na wyniki wyszukiwania wpływ ma reputacja tak klubu który prowadzisz, jak i samego scouta, pamiętaj że scout pokaże ci tylko zawodników którzy są/byli/mogą przy sprzyjających okolicznościach, być zainteresowani przejściem do twojego zespołu

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

27.11.2007 14:08    #1454     Sufler - Porady do gry - skrzynka wiadomosci
Co do pierwszego to nie wiem, ale co do drugiego, to zależy właśnie tylko od twojej reputacji. A że jest niska, to choć co tydzień rozwalałbyś 5:0 Reale, Barcelony, Manchestery itp. to i tak dalej będą twoje szanse nisko oceniane. I na odwrót - Gdyby twój klub miał najlepszą reputację na świecie, a przegrywałbym raz za razem z kelnerami, to i tak zawsze będziesz faworytem. To się zmienia, gdy twoja reputacja rośnie bądź maleje w czasie sezonu.

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

21.11.2007 23:07    #1455     Sufler - Porady do gry - Sztab szkoleniowy
Nie chyba tylko raczej na pewno reputacja

Piotrś Młody aktywista

21.11.2007 23:06    #1456     Sufler - Porady do gry - Sztab szkoleniowy
Reputacja /status?/fundusze;)?

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

21.11.2007 22:56    #1457     Sufler - Porady do gry - Sztab szkoleniowy
od czego zależy wielkośc ww. sztabu tzn. dlaczego taka np. Barca morze zatrudnic X scoutów a zespół z ligi polskiej tylko Y ?? jaki to atrybut klubu ?? chyba nie reputacja ??

jaksu27 Partyzant

No właśnie problem jest w tym że w FM'ie nawet żebyś wygrał Wisłą (czy innym klubem) Ligę mistrzów rok po roku to wzrasta wyłącznie reputacja tojego klubu ale już nie wzrasta reputacja ligi w której grasz. I zapowiadane transfery zagranicznych grajków do polski jest to na pewno krotko trwałe rozwiązanie bo jak coś pokażą to pod koniec kontraktu albo i wcześniej odejdą do innego klubu :)
Więc należało by poprawić reputacje ligi a wówczas na pewno ci piłkarze nie przejda do ligi izraelskiej skoro nasza Ekstrakalasa będzie mocniejsza :)

eMiKa Młody aktywista

Stary,wszyscy chyba znamy ten bol...:/ Tak juz jest,bo liga polska ma tak slaba reputacja ze zawodnicy wola grac w Sofii niz w Warszawie:/ Juz do 2010 roku polska liga staje sie praktycznie liga czysto polska,bez zagranicznych grajkow:/
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

MirekHeros Partyzant

21.10.2007 12:05    #1460     Sufler - Porady do gry - FM2008 pytań kilka
Robiłem tak w FM 2007 Zacząłem w KSZO Ostrowiec z reputacją: "nieznany" po 4 sezonach (dopiero choć w 2 byłem na 4 miejscu potem przyszedł kryzys i 7.) wszedłem do ekstraklasy. Po 2 sezonach na (pierwszy 12. miejsce a 2. 7 miejsce) zdobyłem puchar polski. W 3 sezonie w Ekstraklasie 4. miejsce i awans do fazy grupowej PE (fakt, bardzo słabi przeciwnicy i full szczescia ale jednak :) Tam okazałem sie czarnym koniem i choc z grupy nie wyszedłem 3. miejsce to z 4 punktami był to dobry wynik ( w grupie było: Atletico, Aston Villa i Rosenborg) Po sezonie dostałem propozycje z Aston Villi (chyba sie spodobałem w PE) która z ledwością utrzymała sie w Premiership a i w PE nic nie zdziałała. Nie mogłem odmówić :) Po 1.sezonie (transfery Pato, i Lenskiego uwazam ze jedne z najlepszych i kilku innych zawodników. 40 mln na transfery) zajałem 5.miejsce i zarząd był bardzo zadowolony. Drugi sezon to PE i 3 miejsce w lidze. Niestety niezbyt rozwaznie pozwoliłem odejsc kilku czolowym zawodnikom co odbiło sie na druzynie. Cwiercfinał PM i po raz drugi 5. miejsce w lidze. to bilans po 3 sezonie. Dostałem propozycje z Atletico ( drugi klub z mojej grupy w PE) i wyjechałem do Hiszpanii. Tam było bardzo dobrze. W dwa sezony zdobyłem mistrzostwo i drugie miejsce w kraju i PM. Zostałem jeszcze dwa i dołożyłem dwa mistrzostwa i PM oraz drugie miejsce w PM. Były tez zwyciestwa w Klubowych Mistrzostwach Świata. Odszedłem i wyjechałem do Mialnu gdzie znów dałem popis umiejetnosci wygrywając lige i dochodząc do połfinału LM. teraz gram drugi sezon jednak nie zacząłem najlepiej i jestem drugi w lidze ( 2. pt straty do Romy) Jak widać nie możena powiedzieć że nie umiem grać w FM. Reputacja Globalna mówi sama za siebie a to że prowadze rep. Brazylii tylko to potwierdza :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution