Robiłem tak w FM 2007 Zacząłem w KSZO Ostrowiec z reputacją: "nieznany" po 4 sezonach (dopiero choć w 2 byłem na 4 miejscu potem przyszedł kryzys i 7.) wszedłem do ekstraklasy. Po 2 sezonach na (pierwszy 12. miejsce a 2. 7 miejsce) zdobyłem puchar polski. W 3 sezonie w Ekstraklasie 4. miejsce i awans do fazy grupowej PE (fakt, bardzo słabi przeciwnicy i full szczescia ale jednak

Tam okazałem sie czarnym koniem i choc z grupy nie wyszedłem 3. miejsce to z 4 punktami był to dobry wynik ( w grupie było: Atletico, Aston Villa i Rosenborg) Po sezonie dostałem propozycje z Aston Villi (chyba sie spodobałem w PE) która z ledwością utrzymała sie w Premiership a i w PE nic nie zdziałała. Nie mogłem odmówić

Po 1.sezonie (transfery Pato, i Lenskiego uwazam ze jedne z najlepszych i kilku innych zawodników. 40 mln na transfery) zajałem 5.miejsce i zarząd był bardzo zadowolony. Drugi sezon to PE i 3 miejsce w lidze. Niestety niezbyt rozwaznie pozwoliłem odejsc kilku czolowym zawodnikom co odbiło sie na druzynie. Cwiercfinał PM i po raz drugi 5. miejsce w lidze. to bilans po 3 sezonie. Dostałem propozycje z Atletico ( drugi klub z mojej grupy w PE) i wyjechałem do Hiszpanii. Tam było bardzo dobrze. W dwa sezony zdobyłem mistrzostwo i drugie miejsce w kraju i PM. Zostałem jeszcze dwa i dołożyłem dwa mistrzostwa i PM oraz drugie miejsce w PM. Były tez zwyciestwa w Klubowych Mistrzostwach Świata. Odszedłem i wyjechałem do Mialnu gdzie znów dałem popis umiejetnosci wygrywając lige i dochodząc do połfinału LM. teraz gram drugi sezon jednak nie zacząłem najlepiej i jestem drugi w lidze ( 2. pt straty do Romy) Jak widać nie możena powiedzieć że nie umiem grać w FM. Reputacja Globalna mówi sama za siebie a to że prowadze rep. Brazylii tylko to potwierdza
Najnowsze posty