Wyniki wyszukiwania dla: Reputacja

Strona

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
13.12.2007 19:21    #1441     Sufler - Porady do gry - Reputacja klubu
Acha ty pytasz o reputację klubu...heh. Reputacja klubu ulegnie zmianie najprawdopodobniej bo zajęciu jakiegoś wysokiego miejsca w Championship lub po awansie do Premiership.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
13.12.2007 19:21    #1442     Sufler - Porady do gry - Reputacja klubu
nic na to nie poradzisz jedynym sposobem jest odnoszenie dalszych sukcesów ... a co do drugiej części pytania morze mieć wpływ twoja baza treningowa, reputacja twoja jako menago itd

eMiKa Młody aktywista

13.12.2007 19:18    #1443     Sufler - Porady do gry - Reputacja klubu
Możesz sprawdzić sobie swoją reputację w FMM,tam jest podane.Co do tego kiedy się zmieni,to poszukaj sobie na google od ilu punktów zmienia się reputacja.Im więcej wygrywasz i im dalej dochodzisz w pucharach,tym szybciej wzrasta reputacja.Bless Ya Man
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

Pucek Stachanowiec

13.12.2007 19:18    #1444     Sufler - Porady do gry - Reputacja klubu
Reputacja menedżera zależy od jego sukcesów...póki co jesteś znany tylko w regionie - kolejny poziom to chyba krajowa.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Olchu Młody aktywista

13.12.2007 19:12    #1445     Sufler - Porady do gry - Reputacja klubu
gram 3 sezon Darlingtonem.Jestem juz w Coca-Cola Championship....mam reputacje regionalną.kiedy ona sie zmieni i od czego to zalezy??mam hajs,ale nikt na poziomie do mnie nie chce przyjsc...

pierdutka Przodownik pracy

13.12.2007 11:49    #1446     Sufler - Porady do gry - Konkurencja na rynku transferowym
Kupuj graczy z mniejszą reputacją.

Rad717 Żołnierz frontu ideologicznego

10.12.2007 17:11    #1447     Sufler - Porady do gry - trudności taktyczne
Chyba się zgodzę z Puckiem, bo jak zaczniesz w dobrym klubie z reputacją amatora to od razu część zawodników ma obawy, że jesteś niedoświadczony, boją się, że nie podołasz takiemu wyzwaniu itp.

Pucek Stachanowiec

10.12.2007 16:57    #1448     Sufler - Porady do gry - trudności taktyczne
A zaczynasz menedżerską karierę z reputacją amator?

rufigekru Partyzant

03.12.2007 21:16    #1449     Sufler - Porady do gry - Trudność FM2008
Nie wiem jak Wy, ale dla mnie fm2008 z łatką jest mega trudny... zaczynając dobrym klubem, będąc Polakiem i z reputacją nieznany, jest fatalnie. Przykad Tottenham. Pierwsze dwa mecze u siebie. Remis z outsiderem po wyrównanym meczu. Wygrana 1:0 z kolejnym średniakiem również po wyrównanym meczu i jest jeszcze w miarę ok. Kolejne dwa wyjazdy. Najpierw ciężkie lanie z Liverpoolem 3:1 (po 30 strzałach przeciwników i 5 moich; mój bramkarz mimo 3 puszczonych goli graczem meczu), potem znowu poracha 3:1 z West Hamem (tym razem w miarę wyrównany mecz). W perspektywie wyjazd do Chelsea, u siebie Everton i wyjazd Manchester United. Przewidywania - lanie na wyjazdach i może wymęczone zwycięstwo u siebie... A władze już teraz utyskują. Efekt, kasuję save.
I od razu mówię, że moja gra to nie jest tylko wstawianie tego co mi podpowie asystent. W meczu też kombinuję (prssing najgroźniejszych zawodników/a, dodatkowy pmocnik do kycia np. Fernando Torresa, kontra, odgrywający, modyfikacje ustawienia w trakcie meczu itp.) i dupa... Taka sytuacja jest mega zniechęcająca. Myślicie, że to jakiś makament tej gry? Przecież najbardziej rajcujące w FMach było wyciąganie drużyn z ligowej szarości, awanse z niższych lig, doprowadzanie do 1 ligi 3 ligowych słabeuszy (moje największe osiągnięcie wyciągnięcie z 3 ligi francuskiej Sannois SG - po 7 sezonach awansowałem nim do pucharów, a po 8 albo 9 do ligi mistrzów), a teraz, jeśli dobrze oceniam będzie to niemożliwe, albo przynajmniej bardzo, bardzo ciężkie. Może z tym wznowieniem zmieniła się specyfika gry i teraz co innego jest ważne? Nie wiem. Ale teraz gra jest zniechęcająca. No chyba, że zaczynając z reputacją przynajmniej krajową,jest lepiej (ja chcę zaczynać od zera!). Pozdrawiam wszystkich FM maniaków i liczę na odzew :)

Mattii Przodownik pracy

02.12.2007 08:32    #1450     Sufler - Porady do gry - "Pozwolenie na pracę"
Aguero nie dostał pozowlenia uuu nie dobrze.

Ale teraz pewnie po przejściu do Chelsea reputacja mu skoczyła może zaoferuj mu nowy kontrakt do tego też będzie potrzebować pozwolenia na pracę i może je dostanie ja tak miałem w Liverpoolu z Pato w FM2007.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution