Wyniki wyszukiwania dla: Reputacja

Strona

macieks400 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.12.2007 17:25    #1431     Sufler - Porady do gry - Reputacja światowa
prowadze real madryt, ciagle od 8 sezonów mam reputacje kontynentalna, a pragne miec swiatowa.wygrałem lige hiszpanska,uefa,klubowe MŚ oraz Copa America i startowałem na ME i MŚ

wie ktos co musze zrobic zeby takowa osiagnac?

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

25.12.2007 16:50    #1432     Sufler - Porady do gry - reputacja
Jeżeli osiągniesz coś na arenie krajowej reputacja nie zwiększy się na europejską.Jeżeli osiągnął byś coś w pucharach(nie musisz wygrać)Wtedy reputacja idzię w górę.

Rad717 Żołnierz frontu ideologicznego

25.12.2007 14:51    #1433     Sufler - Porady do gry - reputacja
Ale musisz chyba sporo wygrac, bo roznica miedzy reputacja krajowa a europejska jest dosc znaczna.

uub10 Partyzant

25.12.2007 14:46    #1434     Sufler - Porady do gry - reputacja
gram newcastle united ktore ma reputacje krajowa a jesli wygram jakies puchary podniesie mi sie ta reputacja??
prosze odp.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Zawsze lekiem na takie rzeczy jest odnoszenie sukcesów. Wzrasta wtedy Twoja reputacja i reputacja klubu który prowadzisz. Póki co musisz sobie radzić tak jak do tej pory.

Odpowiedź na Twoje pytanie mogłaby być taka: Polscy gwiazdorzy mają niższą reputację od innych piłkarzy z zagranicy. Dziwi mnie jednak to, że nie zgadzają się do Ciebie przyjść drugoligowcy z Białorusi...może nie chcą zmieniać miejsca zamieszkania dostając w zamian lekką podwyżkę. Napewno Twojemu klubowi pomoże przypływa gotówki i do tego także potrzeba sukcesów - można wypromować piłkarza i go sprzedać ale ten piłkarz musi grać dobrze...wszystko zatacza koło i kręci się wokół odnoszenia sukcesów. Zarówno tych mniejszych jak i większych ale zawsze jakiś.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

Pamietaj tez ze reputacja danego kraju nigdy sie nie zmieni, np. Polska zawsze bedzie krajem rozwijajacym sie. Inaczej jest klubami ich reputacja rosnie lub maleje w zaleznosci od wynikow.

k-u-b-a1 Przodownik pracy

najwazniejsza rzecza jest reputacja klubu i ligi.. liga Ukrainska nie jest zbyt mocna, graja tam przecietni pilkarze i tyklo wygranie np. Ligi Mistrzow badz tez Pucharu UEFA pozwoli ci po jakims czasie sciagac ytych pilkarzy z wyzszej półki..

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

zawsze mozesz znalezc zawodnikow o podobnych lub wyzszych umiejetnosciach z mniejsza reputacja :)

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

13.12.2007 19:34    #1439     Sufler - Porady do gry - Reputacja klubu
Osiagnij sukces w Coca-Cola, awansuj do Premiership... Spokojnie jesli beda wyniki na pewno reputacja sie zwiekszy :)

Olchu Młody aktywista

13.12.2007 19:28    #1440     Sufler - Porady do gry - Reputacja klubu
baze treningową mam lichą,moja reputacja kontynentalna...wiekszosc polskich zawodników juz siedzi za granica.to juz 3 sezon.nie wazne...awansuje znowu jakimis frajerami to moze sie zmieni na krajową...bless...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution