Wyniki wyszukiwania dla: Reputacja

Strona

drymek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.12.2007 19:03    #1421     Sufler - Porady do gry - Klub Patronacki
A czy moze reputacja mojego klubu ma jakies znaczenie w celu otrzymania propozycji o taki klub z innego kraju ?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
29.12.2007 08:41    #1422     Sufler - Porady do gry - Frekwencja
Hmm ja tak raczej nie mam. Jeżeli są wyniki, grasz mecz z rywalem lub kimś z czołówki to przychodzi dużo kibiców.

Czasami wyższa frekwencja pojawia się w meczach pucharowych (chodzi o rozgrywki kontynentalne) ponieważ reputacja tych rozgrywek jest wyższa.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Kawka91 Partyzant

29.12.2007 03:04    #1423     Sufler - Porady do gry - Krzysztof Dowhan
Jeżeli ktos potrzebuje dobrego trenera bramkarzy :]Krzysztof Dowhan(Legia)Reputacja Światowa 5 gwiazdek do treningu bramkarskiego Przejdzie do kazdego klubu dobrego (zagranicznego)

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Menedżer komputerowy też ma swoje widzimisie.

Nie zawsze powołuje tych z nahwyższą reputacją. Czasami tych w wysokiej formie a czasami tych którzy mu się podobają. Nie liczy się tylko reputacja światowa ale też krajowa i obecna. Także ability.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

otoz reputacja switowa to znaczy, czy jak bramkarz jest znany na swiecie. im wiecej tym lepiej. reputacja krajowa to jak bramkarz jest znany w kraju. i to wszytko rosnie z sezonu na sezon i waidomo, ze na to wplyw ma, czy bramkarz gry,czy nie. jak gra?

mario84 Partyzant

Witam. Otuz zastanawia mnie na jakiej podstawie menadzerowie komputerowi dokonuja powolan do reprezentacji. Reprezentacja to jak logika nakazuje zlepek najlepszych grajkow z calego kraju ale czy na pewno ? Posluze sie przykladem repry niemiec z mojego seva 3 sezon ( Dortmund) bramkarze w reprezentacji :

1 bramkarz Hildebrand ( Valencia) zgadzam sie bezsprzecznie obecnie najlepszy GK niemiecki najwyzsza reputacja z wszystkich
2 bramkarz Michael Rensing ( Bayern ) Dlaczego ? rep krajowa 8002 rep swiatow 6020
3 bramkarz Manuel Neuer z slabiutkiego Shalke - slaba forma niska nota 6.34 niska reputacja krajowa 6034 swiatowa 5450

regularnie pomijani ?????? Tim Wiese ( AC MILAN 1 bramkarz ) 7.23 nota rep swiatowa 8210 krajowa 8007 i moj Weidenfeler ( dortmund) 7.09 swiatowa 6054 i krajowa 7600

Prosze o odp osoby ktore sie na tym znaja i wiedza co oznaczaja dane cyferki. Ja na logike nie potrafie tego zrozumiec i mnie to troszke dziwi ....

dmx2000 Partyzant

26.12.2007 20:33    #1427     Sufler - Porady do gry - Piłkarze z Brazylii
Z moich obserwacji wynika, ze Brazylijczycy nie chca przechodzic do polskich klubow poniewaz bazy treningowe w Polsce nie umywaja sie do tych w Brazylii. Do tego reputacja wielu klubow brazylijskich jest bardzo duza. Do tego dochodza tez zapewne problemy z aklimatyzacja. Stad zapewne latwiej kupic mlodego Francuza niz Brazylijczyka.

Rad717 Żołnierz frontu ideologicznego

25.12.2007 18:10    #1428     Sufler - Porady do gry - reputacja
No ale Benfica tez sporo pucharow wygrala, wiec sie nie dziwie, ze moze reputacja jej nie spadac.

Rad717 Żołnierz frontu ideologicznego

25.12.2007 17:58    #1429     Sufler - Porady do gry - reputacja
darek a kim grasz? Pewnie Barca, Milanem czy MU a to nie jest takie dziwne - w koncu te kluby maja tyle trofeow, ze im reputacja chyba nigdy nie spadnie na nizsza.

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

25.12.2007 17:27    #1430     Sufler - Porady do gry - reputacja
tak. ja powiem tylko tyle, ze grajac obecnie moim klubem po NIE wygraniu zadnych pucharow moja reputacja to swiatowa. nie wiem skad to sie wzielo, ale super. uub10 chyba przeczytal poradnik i bedzie zaczynal grac nufc.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution