Wyniki wyszukiwania dla: Reputacja

Strona

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.02.2008 19:12    #1401     Sufler - Porady do gry - Menedżer repry.
moim zdaniem duze znaczenie ma reputacja o ile nie najwazniejsze. poza tym to sukcesy osiagane ze swoim obecnym klubem. poza tym latwiej jest sie dostac do reprezentacji jesli jest sie jej obywatelem.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
01.02.2008 19:10    #1402     Sufler - Porady do gry - Menedżer repry.
Reputacja.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

artur78 Partyzant

28.01.2008 00:46    #1403     Sufler - Porady do gry - ilosc trenerow
no i po problemie. po awansie reputacja wzrosla do ponad 4k i moge juz rozszerzyc sztab.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

27.01.2008 15:54    #1404     Sufler - Porady do gry - ilosc trenerow
Powiem Ci tak. Ilosc trenerow w klubie zalezy od takich czynnikow jak reputacja, budzet. Twoj klub poki co jeszcze w 3 lidze wiec jeszcze nie najwyzej. Gdy kasy bedzie wiecej i oczywiscie sukcesy wtedy sie to zmieni, musi zmienic. Klub majacy ambicje potrzebuje dobrego sztabu.

artur78 Partyzant

27.01.2008 15:50    #1405     Sufler - Porady do gry - ilosc trenerow
Witam. To moj pierwszy post, chociaz z suflerem jestem juz od jakiegos czasu zaprzyjazniony. chcialbym poprosic was o podzielenie sie wasza wiedza w temacie liczebnosci sztabu szkol. gram farnborough, zaczynalem w sezonie 2006/07 w 6. lidze angielskiej po kilku sezonach jestem w 3-ej ze sporymi widokami na championship. klub finansowo jest b. stabilny, kadrowo tez super, baza i szkolka robudowane (odpowiednio 16 i 6) reputacja 3365, sztab trenerski tlusty. no wlasnie - sztab - trenerow mam super ale zarzad uparcie twierdzi ze wystarczy mi jeden do tr. ogolnego. w tej chwili mam asystenta, 4 zw. trenerow i trenera br. zeby osiagnac po 5 gwiazdek potrzebuje po jednym trenerze do kazdej kategorii. mozna to jakos "naprawic"? z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam

Razeel Partyzant

26.01.2008 21:12    #1406     Sufler - Porady do gry - Wartość zawodnika
Z moich obserwacji wynika ze na wartosc gracza sklada sie:
-wiek(im blizej emerytury tym wartosc maleje)
-reputacja klubu(im slabszy klu tym wartosc mniejsza)
- srednia ocena z spotkan (im wyzsza tym gracz drozszy)
-Liga w ktorej gramy( wartosc wzrasta gdy awansujemy z 2ligi do ekstraklasy)
-dlugosc kontraktu
-"zainteresowanie" im wiecej klubow obserwuje gracza i sklada propozycje jego kupna, wartsoc moze wzrosnac, chciaz czasem spada)
-gra w reprezentacji

NO i jeszcze cos takiego ze jesli kupimy gracza za powiedzmy 5mln to jego wartosc automatcznie wynosi 5mln i bedzie sie utrzymywac przez dosc dlugi czas.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
26.01.2008 16:22    #1407     Sufler - Porady do gry - Wartość zawodnika
Hmm ciężkie pytanie. Napewno wzrośnie ich wartość po jakimś znaczącym sukcesie międzynarodowym, po jakieś nagrodzie z wysoką reputacją. Najprostsza (i najskuteczniejsza) rada: wygrywaj a wartość będzie wzrastała. Pamiętaj, że piłkarza wartego 1 mln można sprzedać czasami za 5 mln a zdarzało się tak, że nawet za 10 i więcej. Powodzenia.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

prezeswojtek1 Partyzant

18.01.2008 20:32    #1408     Sufler - Porady do gry - Reputacja Polskich klubów
to jest tak jak z menadżerami pamiętam w FM2007 bylem Szachtarem i pierw miałem reputacje krajową a potem wygrałem Champions League i miałem reputację kontynentalną ty też coś wygraj, albo przynajmniej daleko dojdź i bedzie lepsza reputacja

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

18.01.2008 16:26    #1409     Sufler - Porady do gry - Reputacja Polskich klubów
no pewnie ze tak!reputacja idzie w gore wraz z sukcesami,ja kiedys legia mialem kontynentalna:)

ACzyToWazne Partyzant

18.01.2008 16:10    #1410     Sufler - Porady do gry - Reputacja Polskich klubów
Chciałbym się dowiedzieć czy w Polskich klubach możliwe jest osiągnięcie wyższej reputacji niż krajowa?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution