Wyniki wyszukiwania dla: Reputacja

Strona

Tzar Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.02.2008 21:50    #1391     Sufler - Porady do gry - Transfer - jak ustawić
Nie INC a LNC :)

To dość obszerny temat, Lucasinho. Gdybym wszystko spisał, to powstałby sporych
rozmiarów artykuł. Może się kiedyś "zepnę" i coś takiego napiszę. Na razie mogę pokrótce
przedstawić możliwości LNC i EDT bez wchodzenia w szczegóły.

LNC (nie trzeba zaczynać nowej gry):
- zmiany nazw lig, klubów, stadionów, nazwisk piłkarzy;
- zmiany barw narodowych i klubowych;
- szaraki/prawdziwki w reprezentacjach (patrz Niemcy);
- włączanie/wyłączanie pokazywania zdjęć w danych drużynach (patrz repra Holandii).

EDT:
- zamiana dwóch klubów z różnych lig miejscami;
- edycja kilku rzeczy w konkretnych klubach (budżet, reputacja, pojemność stadionu);
- dodawanie własnych regenów;
- przeprowadzanie transferów, wypożyczeń;
- dodawanie kontuzji zawodnikom;
- przenosiny na nowe stadiony;
- ustawianie długów danym klubom;
- dodawanie własnego prezesa, który przejmuje dany klub;
- ustawianie opcji zmian zarządu i przejmowania klubów w danych państwach.

To tyle. Pewnie coś pominąłem, ale myślę, że teraz już będziesz miał jakieś pojęcie na temat EDT i LNC.

Yodassss Młody aktywista

11.02.2008 00:18    #1392     Sufler - Porady do gry - Rezerwy we Włoszech
A skoro już jestem przy temacie Hiszpanii i edytora, nie chce zakładać nowego tematu ...

Otóż - gdy w edytorze szukamy np Warty Poznań, to przy niej ukazuje się "Polish Lower Division" i w sumie nie można doszukać się tam podziału na grupy, drużyny et ecera.

Gdy zaś wpiszemy jakaś Hiszpańską drużynę z Tercera Divison np Bara Azul (fajny talent tam gra, Chiki ;]) to wyświetla się "Spanish Third Division Gruppe 13". I tutaj jest już podział na 20 grup, drużyny, ich reputacja, składy.

Tutaj pojawia się moje pytanie - czy da się "uaktywnić" tą 4 ligę, żeby była w grze? Jeśli tak, to jak to zrobić?

Moderatorów proszę o zmianę tematu na "Rezerwy we Włoszech + Lige Hiszpańska", żeby nie było, że zmieniam temat ;]

Mieciu Real M Partyzant

09.02.2008 19:07    #1393     Sufler - Porady do gry - Widzowie na stadionach
wygralem lm 2 razy z rzedu a reputacja swiatowa

bialy13 Młody aktywista

09.02.2008 19:06    #1394     Sufler - Porady do gry - Widzowie na stadionach
Musisz poczekać! Wygrałeś ligę bądź Ligę Mistrzów/Puchar UEFA? Jaka jest Twoja reputacja w FM?

bartih Partyzant

05.02.2008 10:26    #1395     Sufler - Porady do gry - Zmiana w Edytorze
Witam. Chciałbym , aby ktoś mi powiedział czy da się w edytorze zmienić budżet na transfery. Bo przeszukałem wszystko i nie mogę znaleść.Wiem tam jest na przykład jaka pojemność stadionu czy reputacja.

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

02.02.2008 11:57    #1396     Sufler - Porady do gry - Eine kleine Pytankchen :D
1. Oczywiście sukcesy na tle krajowym i międzynarodowym wpływają na reputację klubu, ale oprócz tego zależy jeszcze od przeprowadzanych transferów - jeśli sprowadzisz jakąś gwiazdę to reputacja klubu wrośnie. Ale żeby przyszła jakaś gwiazda to musisz mieć właśnie wysoką reputację oraz wysoki standard ligi w której grasz.

2. To nie polska liga ma stać się rozwinięta, tylko kraj - Polska. Nie ma szans aby stała sie rozwinięta. Chyba że zmienisz to w edytorze bądź w FMM.

Perez były Minister Literatury

02.02.2008 11:55    #1397     Sufler - Porady do gry - Eine kleine Pytankchen :D
Z racji, że weekend to Wroga Ludu nie dostaniesz. Temat zamykam z bardzo prostego powodu - to już było setki razy :/

Wpisz w Wyszukiwarce Suflera - reputacja i proszę bardzo:
- http://www.cmrev(...)228.html
- http://www.cmrev(...)383.html
- http://www.cmrev(...)575.html

Jest tego więcej. Jeśli chodzi o drugie pytanie. Życzę "rozwinięcia" niektórym autorom tematów. Baj baj.

PS Czy Wy śpicie razem z Suflerem? :) Dodawałem odpowiedź + zamknięcie tematu - pierwszy byłem, a jak dodałem to już kilka odpowiedzi :)
PS2 Nie, nie musicie zakładać nowego tematu, aby mi odpowiedzieć :D

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

01.02.2008 20:51    #1398     Sufler - Porady do gry - Menedżer repry.
reputacja i osiagniecia

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

01.02.2008 20:11    #1399     Sufler - Porady do gry - Menedżer repry.
Jestem Polakiem (nie tylko w grze ;]) i prowadzilem juz reprezentacje Nigerii, a obecnie pracuje z Kamerunem. Kwestia kraju, z ktorego jest menager ma znaczenie w krajach europejskich, z tego co zauwazylem glownie tych, ktorych reprezentacje odgrywaja znaczaca role w rozgrywkach miedzypanstwowych. Poza tym zgadzam sie z przedmowcami: reputacja ma duze znaczenie, choc osiagniecia nie az tak kolosalne.

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

01.02.2008 19:13    #1400     Sufler - Porady do gry - Menedżer repry.
Reputacja i ewentualnie narodowosc, prawie zawsze biora rodaka, ewentualnie trenera, ktory pracuje w klubie z ligi tego kraju.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution