Wyniki wyszukiwania dla: Reputacja

Strona

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.03.2008 14:32    #1381     Sufler - Porady do gry - Wolne posady
zaczynając datą 30.6.2007 wole posady są z tego co pamiętam w 4 reprezentacjach, Recrativo, Sparcie Rotterdam i chyba PSV lub Ajax. Ale zaznaczam że się mogę mylić :) ja z reputacją krajową na bezrobociu dostałem ofertę z Recreativo :)
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

10.03.2008 16:57    #1382     Sufler - Porady do gry - Półzawodowstwo
raczej zalezy to tylko od awansu....jezeli klub awansuje to zmienia sie jego status...chociaz czasami czekac trzeba do awansu do jeszcze wyzej ligi(dobrze odwzorowuje to liga angielska)....zdarza sie ze jezeli klub ma inny status niz zawodowy i gra w najwyzej lidze to po awansie do pucharow tez zmienia sie status....w przypadku zmiany statusu na wyzszy wazne sa finanse naszego klubu----raczej trzeba byc na plusie....a i jeszcze wazna jest reputacja poczatkowa klubu...

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

02.03.2008 20:09    #1383     Sufler - Porady do gry - Parę pytan
1. Kiedy osiągniesz jakieś znaczące sukcesy swoja drużyną, a twoja reputacja jeszcze bardziej wzrośnie.

2. Poprosić zarząd, o klub filialny.

3. Nie ma pełnej wersji Scouta, jest tylko wersja mini: Mini Scout Edytor 1.4

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

1. Sukscesy i wtedy jak nadejda musisz podpisac ze wszystkimi w klubie kontrakt profesjonalny
2. Musisz poczekac az jakikowlwiek klub bedzie tym zainteresowany. Sam nic nie zrobisz.
3. Wyzsza reputacja i oczywiscie pieniadze.
4. Napewno nie uda Ci sie ich sprowadzic. 9pucek podal ci linka do miejsca gdzie sie dowiesz wiecej.
5. O ile wiem inne atrybuty nie pomagoaja w rzutach karnych. Chyba, ze masz buga o, ktorym mowil pucek.

Robi2009 Młody aktywista

29.02.2008 15:35    #1385     Sufler - Porady do gry - Scouting
Ylv, nie masz racji do końca. Np. scouta z Chin można wysłać np. do Brazylii, a scouta z Brazylii do Chin. Zasięg zależy od REPUTACJI klubu. im wyższa, tym więszky. Kiedyś anwet w edytorze się bawiłem i sprawdziłem granice. reputacja 0-800 - tylko własny kraj, 800-3000 - własny region (np. Europa Wschodnia), 3000-bodaj 5500/6000 - włąsny kontynent, pow. 6000 cały świat
There's nothing to fear except the fear itself

macol Partyzant

18.02.2008 19:30    #1386     Sufler - Porady do gry - koniec kontraktu a sprzedaż
A tak a propos przedłużania kontraktów, głupawo jest zrobione to, że reputacja klubu (to chyba ona decyduje, czy zawodnik chce z nami podpisać kontrakt, czy uważa, że jesteśmy za słabi?) rośnie skokowo, a nie na bieżąco w stosunku do osiągnięć. Miałem taką sytuację, że mój kluczowy napastnik za nic nie chciał przedłużyć ze mną kontraktu, interesowało się nim pół Europy, bałem się, że odejdzie. W lidze miałem dużą przewagę i tylko teoretyczną szansę na nie zdobycie mistrzostwa. Zawodnik odrzucił mój kontrakt, ale tydzień (i dwa mecze) później, kiedy mistrzostwo stało się faktem, zgodził się u mnie grać przez trzy kolejne lata, nawet nie jako piłkarz kluczowy!
Tym razem miałem szczęście, ale wcześniej kilku moich kluczowych zawodników mi wyciągnięto z klubu za darmo. Ech...

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

17.02.2008 17:39    #1387     Sufler - Porady do gry - MANAGER NA TRYBUNACH
Nic Ci to nie da gdyż po prostu będąc na trybunach nie działasz ani na swoją rzecz ani na rzecz klubu.Liczy tu się tylko reputacja i Twoja historia trenerska.

Bartez Przodownik pracy

17.02.2008 15:59    #1388     Sufler - Porady do gry - MANAGER NA TRYBUNACH
Tutaj kluczowe znaczenie odgrywa Twoja reputacja i ewentualnie reputacja klubu o który się starasz. Im wyższa Twoja a niższak danego klubu, tym masz większe szanse. Przynajmniej ja takie coś zauważyłem. Choć nie zawsze jest to regułą.

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

16.02.2008 10:41    #1389     Sufler - Porady do gry - Lista życzeń
Nie skaldaj ofert jezeli twoj asystent twiedzi ze nie przejda, bo tych sprawach w 99 % przypadkow nie myli sie. Co do tego to Polska jest mnie znanym krajem niz Anglia i reputacja 2 ligi angielskiej jest wieksza niz 1 ligi Polskiej. Zalezy tez od twoich sukcesow itp.

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

wlasnie, bo jak sie bierze na podglad to nie wszyscy pilkarze sa(wzialem polska lige na podglad i w Wiśle jest tylko Niedzielan i Juszczyk). sa tylko generowane wyniki, a jak sie wezmie wszystkich pilkarzy to nie ma wynikow ligi i mistrzem zostaje druzyna z najwieksza reputacja.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.