Grunt to głowa w górę.Gram w Anglii ,zaczynam 9 sezon z otchłani 6 ligi jestem w 4 ,zacząłem najbiedniejszym angielskim klubem powstałym w 2007 r Solihull Moors bywało i będzie różnie ale nie podłamuje się ...
Koniecznie nawiąż współpracę z klubem patronackim ,wybierz nalepszego z ofert.Nastepnie na początku każdego sezonu organizuj turniej ligowy z udziałem 4 druzyn zaproponuj patronackiemu klubowi uczestnictwo to i inni wyżej klasyfikowani rywale może się zgodzą na uczestnictwo -kasy możesz mieć z tego triku całkiem sporo (bilety +TV) .To na początek.Wypożyczaj zawodników to pomaga i to całkiem całkiem nie sugeruj sie tylko klubem patronackim badaj rezerwy i U-18 zawsze ktoś tam się ciekawy znajdzie ,monitoruj liste zwalnianych zawodników z klubów zakładka menadzer-transfery czasem niezłe strzały tam trafiam .Reputacją się nie przejmuj z czasem przyjdzie,też miałem nieznany aż do awansu do 4 ligi teraz mam regionalną i 3 statystyki meczowe wśród wszystkich menago .Do tej zabawy trzeba cierpliwości ,ale ja nie narzekam i Tobie też życzę wytrwałości i sukcesów.Tylko w 1 sezonie awansowałem od razu do 5 ligi głównie dzieki dzięki wypożyczeniom no i to tylko 6 liga była.Potem przez 4 sezony w 5 i teraz 3 sezony w 4 lidze jednak tu zapora na razie jest dla mnie 12 miejsce .Poziom ligi już nie ten co niżej.
Nie wiem co z Prezesem Ci doradzić troche głupi ten Twój mój sie nie wtrącił ani razu najwyżej grajkowie się buldoczą ,ze chcą odejść ,ale z nimi się nie pieszczę i sprzedaje jak tylko pojawia się znośna oferta wiadomo,z niewolnika nie ma pracownika....
Wytrwałości życzę ,i niezłomności bo będą Ci potrzebne w tych rozgrywkach Lower Division.Pozdrawiam Sławek
Najnowsze posty