Wyniki wyszukiwania dla: Reputacja

Strona

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.04.2008 10:29    #1371     Sufler - Porady do gry - Były manager bez pracy?
Nie widzę powodu aby tym się przejmowac
PS:w zagranicznych klubach takie sytuacje rzeczywiscie jakoś się rzadko zdarzają
ale w polsce często widziałem (Ryszard Kuźma kórego zdęłem objął Wisłę Płock juz po 5 kolejkach)
Może chodzi o to że prezesi krzywo patrzął się na managera którego miejsce zajął manager ze słabąreputacją

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

15.04.2008 21:40    #1372     Sufler - Porady do gry - Prestiż klubu
Pewnie grasz Wisłą? To z reputacja nie powinno byc problemów.Faza grupowa UEFA cz LM nie powinna sprawiac problemów.Rdeq w informacjach pisze czy jest ;regionalna krajowa czy kontynentalna nie pisze liczbowo;a właśnie o to pewnie mu chodzi.Bo żeby Wisąl miec kontynentalny to ... trzeba by bylo conajmnie cwiercfinał LM osiągnac

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
15.04.2008 21:35    #1373     Sufler - Porady do gry - Prestiż klubu
Jest to przedstawiane w 'Reputacji' klubu w zakładce 'Informacje'. Oczywiście możesz zmienić reputację w Edytorze, reputacja zmienia się również po różnych sukcesach, jednak żeby przechodzili do ciebie tacy zawodnicy wysoką reputację musiałaby mieć również liga. Kiedy osiągniesz odpowiednią reputację jako klub, takich 'gwiazd' jak Dudek już być niepowinno (chyba, że S&L). Samemu całej ligi nie pociągniesz, musiałbyś się nieźle napracować zanim do Ligi Polskiej zaczęły by przychodzić jakieś gwiazdy (choćby regeny).

bartex55 Przodownik pracy

15.04.2008 21:24    #1374     Sufler - Porady do gry - Prestiż klubu

Bartez Przodownik pracy

14.04.2008 18:50    #1375     Sufler - Porady do gry - Rozwój klubu w FM08
Co do ostatniego pytania to tak jak pisałem, reputacja krajowa wystarczy.

Arko Młody aktywista

14.04.2008 16:08    #1376     Sufler - Porady do gry - Rozwój klubu w FM08
Stadion masz nowy więc za szybko go Ci nie rozbudują tym bardziej, że komplet przychodzi i odmówili. Jakie czynniki wpływają na współprac ze sponsorem nie wiem, pewnie jak awansujesz do 1 ligi ktoś się zainteresuje. Nie wiem czy to jest regułą, ale u mnie atrybuty spadały w wypadku niezadowolenia, ale nie u wszystkich zawodników. Reputacja nie może być duża, bo wtedy się zarząd nie zgodzi. Musisz wejść w siedzibę zarządu i poprosić o klub patronacki, za kilka tygodni dostaniesz listę klubów, które chcą z tobą nawiązać współpracę

Evening Młody aktywista

14.04.2008 15:41    #1377     Sufler - Porady do gry - Rozwój klubu w FM08
1. Gram Doncaster. Wprowadziłem ten klub z 3 do 2 ligi angielskiej i już drugi sezon ocieram się o awans do pierwszej. Na mecze przychodzi komplet kibiców(ok. 15000), finanse też są całkiem niezłe bo 19 mln E na koncie a reputacja z regionalnej wzrosła na krajową. Kiedy proszę zarząd o rozbudowę stadionu to odpowiadają mi, że nie wymaga on rozbudowy. Jakie warunki muszę spełnić jeszcze aby doczekać się powiekszenia stadionu lub wybudowania nowego? Czy na odmowę może mieć wpływ to, że obecny stadion jest nowiuśki bo zbudowany w 2006 roku i kiedy najlepiej prosić o jego rozbudowę?
Proszę o odpowiedź bo zastanawiam się czy wykorzystać budżet transferowy do kupna graczy czy oszczędzać na inwestycję w infrastrukturę.

2. Słyszałem, że podobno jest taka możliwość, że jakiś bogaty inwestor może chcieć zasponsorować nasz klub. Czy to mozliwe i jak to wygląda w praktyce (co sprawia, że może się zainteresować naszym klubem i czy stawia jakieś dodatkowe wymagania)?

3. Czy niezadowolenie z intensywności treningu przekłada się na spadek atrybutów zawodnika?

4. Jaką mój klub musi mieć reputację, żeby nawiazać współpracę dot. korzyści majątkowych?

Bartez Przodownik pracy

02.04.2008 17:52    #1378     Sufler - Porady do gry - edytor
Kiedy już załadujesz edytor, w zakładce EDIT wybierz opcję CREATE CLUB. W Name i Short Name wpisujesz pełną i skróconą nazwę klubu, w Nation przydzielasz kraj z którego jest Twój klub, Year Founded - rok założenia klubu, Status i Reputation - reputacja. Później przechodzisz kolejno do następnych opcji: Stadium, Finances itd. W zakładce Competitions przydzielasz klub do ligi w której chcesz nim zacząć grać. Tylko pamiętaj że ilość zespołów w danej musi być taka sama po przydzieleniu Twojego klubu co przed przydzieleniem.

slawektepsa Partyzant

25.03.2008 18:05    #1379     Sufler - Porady do gry - półzawodowstwo raz jeszcze :)
Grunt to głowa w górę.Gram w Anglii ,zaczynam 9 sezon z otchłani 6 ligi jestem w 4 ,zacząłem najbiedniejszym angielskim klubem powstałym w 2007 r Solihull Moors bywało i będzie różnie ale nie podłamuje się ...
Koniecznie nawiąż współpracę z klubem patronackim ,wybierz nalepszego z ofert.Nastepnie na początku każdego sezonu organizuj turniej ligowy z udziałem 4 druzyn zaproponuj patronackiemu klubowi uczestnictwo to i inni wyżej klasyfikowani rywale może się zgodzą na uczestnictwo -kasy możesz mieć z tego triku całkiem sporo (bilety +TV) .To na początek.Wypożyczaj zawodników to pomaga i to całkiem całkiem nie sugeruj sie tylko klubem patronackim badaj rezerwy i U-18 zawsze ktoś tam się ciekawy znajdzie ,monitoruj liste zwalnianych zawodników z klubów zakładka menadzer-transfery czasem niezłe strzały tam trafiam .Reputacją się nie przejmuj z czasem przyjdzie,też miałem nieznany aż do awansu do 4 ligi teraz mam regionalną i 3 statystyki meczowe wśród wszystkich menago .Do tej zabawy trzeba cierpliwości ,ale ja nie narzekam i Tobie też życzę wytrwałości i sukcesów.Tylko w 1 sezonie awansowałem od razu do 5 ligi głównie dzieki dzięki wypożyczeniom no i to tylko 6 liga była.Potem przez 4 sezony w 5 i teraz 3 sezony w 4 lidze jednak tu zapora na razie jest dla mnie 12 miejsce .Poziom ligi już nie ten co niżej.
Nie wiem co z Prezesem Ci doradzić troche głupi ten Twój mój sie nie wtrącił ani razu najwyżej grajkowie się buldoczą ,ze chcą odejść ,ale z nimi się nie pieszczę i sprzedaje jak tylko pojawia się znośna oferta wiadomo,z niewolnika nie ma pracownika....
Wytrwałości życzę ,i niezłomności bo będą Ci potrzebne w tych rozgrywkach Lower Division.Pozdrawiam Sławek

el_nino Partyzant

25.03.2008 17:10    #1380     Sufler - Porady do gry - scouting
1. Przede wszystkim fundusze, a później reputacja.
2. Twoi scouci wracają stamtąd be zraportów bo pewnie nie ma tam żadnych godnych uwagi graczy bądź nie grają oni w żadnym meczu. Druga kwestia to to, że scoutów możesz wysyłac bezpośrednio tylko do dużych (pod względem piłkarskim) państw, także tak jak napisał mój przedmówca do tych, z których masz wszystkich piłkarzy. Reasumując, możesz ich wysyłać tam gdzie jest dużo piłkarzy-nie szraków.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution