Wyniki wyszukiwania dla: Reputacja

Strona

Fenix Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.07.2008 19:12    #1341     Sufler - Porady do gry - Amator a Zawodowiec
A niby skąd ma się skasować? Gdzieś potem widzisz ten napis? To chyba jasne że reputacja się zmienia.

geba90 Młody aktywista

27.06.2008 13:00    #1342     Sufler - Porady do gry - Dodatek?
grasz bez zadnych walkow i juz w 2010 masz podolskiego i klose? cos mi sie nie wydaje, aby reputacja lks az tak podskoczyla przez te kilka lat...

sefko1 Przodownik pracy

27.06.2008 12:55    #1343     Sufler - Porady do gry - Przywłaszczanie sukcesów
A mój asystent Tęsiorowski, bo zakończeniu mojej przygody w Śląsku został jego trenerem i ma reputacje ŚWIATOWĄ !!!! (Najwyższa reputacja z Polskich trenerów) podczas gdy ja mam tylko KONTYNENTALNĄ.

mrjonhs Młody aktywista

27.06.2008 00:05    #1344     Sufler - Porady do gry - Shortlista
Widzisz, to jedna z wad Genie Scouta, dlatego jeszcze nie wyszła jego finalna wersja( i najprawdopodobniej nie wyjdzie bo jest tyle bugów). Wiesz, oczywiście możesz użyc filtra wyszukiwanie z odpowiednią reputacją, więc wtedy wyszuka ci tylko zawodników, którzy chetnie do ciebie przejdą, ale jeśli chodzi o shortlisty to nie da się ich tam importowac osobno :)

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

26.06.2008 23:52    #1345     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
ha wreszcie wiem do czego służy ''moja pensja'' :P wziełem zaaeksperymentowałem na savie mój asystent prowadził drużynęw przyszłym sezonie dawałem im swoej oferty i decydowałem się na negocjacje w wysokości mojej pensji z ofert 8 000 wywindowałem do 12 000 i ... zwiększyła sie moja reputacja(najpierw zaakcepowałem na 8 000 wczytałem i zanegocjowałem)
reputacja oczywiście liczbowa sprawdzana w fmm ;)
jak sie okazuje ta opcja wcale nie jest bezużyteczna ;)

crimson Partyzant

Witam, zdobyłem 3 razy Ligę Mistrzów, 6 razy Mistrzostwo Włoch, kilka razy Puchar Włoch, Klubowe Mistrzostwo Świata, Superpuchary, czyli jednym słowem wszystko co tylko mogłem (AC Milan).

Odszedłem na bezrobocie chcąc sprobować pracy w innym klubie lub reprezentacji. No i tu mam problem, bo jako manager tak utytułowany, z reputacją Globalną dostałem może przez rok trzy oferty z tak przeciętnych klubów jak Udinese czy Genoa i ani jednej oferty z reprezentacji na co tak liczyłem. Zresztą w ogóle non stop odnosząc sukcesy przez 7 lat dostałem JEDNĄ ofertę poprowadzenia reprezentacji Czech.

Czy to jest jakiś błąd czy coś, bo jeśli chodzi o kluby to nie korzystam z opcji 'wyraź zainteresowanie' bo mi bardzo nie zależy, ale co mam zrobić żeby dostać ofertę z reprezentacji?

kubamaly93 Młody aktywista

16.06.2008 13:05    #1347     Sufler - Porady do gry - Wiedza Managera
1. Z pewnością wiedza menagera wzrośnie, ale głównie podwyższa się gdy prowadzisz klub np. z Włoch to automatycznie wiedza na temat Włoch wzrasta i tak odwrotnie.

2. Reputacja głównie przez osiągnięcia sportowe, ale również wzrasta po dobrych kontaktach z mediami, sprowadzeniu jakiejś gwiazdy, to automatycznie zmienia stosunek innych działaczy wobec Ciebie.

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

16.06.2008 10:34    #1348     Sufler - Porady do gry - Wiedza Managera
1. ma szansę wzrosnąć Twoja wiedza poprzez wyjazdy żeby obserwować kadrowiczów. Ale Twa wiedza wzrasta także jeżeli nawiążesz dialog powiedzmy ze szkoleniowcem America (Mex)

2. nie. reputacja wzrasta poprzez zdobywanie tytułów np. mistrz kraju, puchar kraju, LM, Mistrzostwo jakiegoś kontynentu :)
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

Brazzo Młody aktywista

15.06.2008 14:48    #1349     Sufler - Porady do gry - Szaraki,Newgeny, Wartość
1. Wg mnie na tym to polega. Im wyższa reputacja tym lepsze szaraki.
2. W ligach niegrywalnych pojawiają się newgeny z najlepszej półki (jakie klub potrafi "wyprodukować";) -> reszta jest pomijana.
3. Gram w lige niemiecką. To prawda co tutaj napisałeś -> wg mnie jest to oszustwo gry.

Tzar Przodownik pracy

Nie reputacja klubu, a reputacja piłkarza. To i jego CA/PA decydują o tym czy pokaże się w grze.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution