[quote=delgard]Wiem, że 20-latek wiele nie nauczy, ale dlaczego zdarzają się sytuacje, że 21-latek może uczyć, a np. 29 czy 30-latek już nie? Od czego to zależy? Poza tym czym zmierzyć doświadczenie piłkarza? Wiekiem? Reputacją? Ilością występów?
Carlosowi Veli nie mogę dodać żadnego mentora, mimo że ma dopiero 19 lat. Przez 6 miesięcy uczył się od van Persie'go, niczego nie przyswoił i teraz nie mam już takiej opcji w player interaction u niego. Podobnie jest z Walcottem, który też ma 19 lat, z tą różnicą, że on jeszcze od nikogo się nie uczył - sprawdzałem opcję co tydzień, minęło już półtora sezonu i ciągle nie mogę mu dodać mentora (a są doświadczeni piłkarze na jego pozycji bez uczniów, czyli FC oraz AMR).
Może jest na to jakiś timer, podobnie jak z prośbą o afilliated club.[/quote]
nie wszyscy maja takie zdolności....
doświadczenia się nie mierzy..... patrzysz ile meczy rozegrał np w lidze w reprezentacji jakie sukcesy odniósł w czasie kariery itp...
Ta opcja nie jest raczej dla takich zawodników którzy są gwiazdami w swoich zespołach mimo wieku 20 lat, tylko dla takich młodych diamencików które należy jeszcze wiele nauczyc.....
Najnowsze posty