Wyniki wyszukiwania dla: Reputacja

Strona

Robi2009 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.11.2008 15:54    #1261     Sufler - Porady do gry - Fuzja klubow
Wow, to byłoby coś :O Ciekawe od czego zależy taaaaakie wejście sponsora: słaba reputacja, budżet, a wysoki potencjał zawodników? A może na odwrót...

@Kash - chyba dziś czytasz mi w myślach ;)
There's nothing to fear except the fear itself

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

26.10.2008 12:23    #1262     Sufler - Porady do gry - spadek reputacji
Normalne raczej nie jest, aczkolwiek dosyć często mam podobnie. Może jest to spowodowane tym, że nowy prezes jest mało znany w środowisku, przez co cierpi reputacja całej drużyny i wszystkich jej członków?

peterek Partyzant

26.10.2008 12:12    #1263     Sufler - Porady do gry - spadek reputacji
prowadzę już 5 sezon FC Köln,zdobyłem z nimi 2xPuchary Ligi 2xPuchar Niemiec Puchar Uefa i 2 miejsce w poprzednim sezonie ligowym,zdobyłem reputację globalną, w tym roku przyszedł nowy prezes i reputacja spadła do kontynentalnej,czy to jest normalne?

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

16.10.2008 18:15    #1264     Sufler - Porady do gry - Sztab
Najlepiej tych, którzy mają wiedzę o Polsce i wysoką reputację.

Na serio, to myślę, że lepiej z dużą reputacją, bo dużą wiedzę o Polsce i tak zdobędzie podczas pobytu w naszym kraju.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

norbi 77 Partyzant

16.10.2008 18:06    #1265     Sufler - Porady do gry - Sztab
Kogo do sztabu szkoleniowego Polski zatrudnić tych co mają wiedzę o Polsce , czy tych z wysoką reputacją?
Kogo lepiej?

devil11 Przodownik pracy

08.10.2008 19:54    #1266     Sufler - Porady do gry - traansfery
Wszystko zależy od tego na jakie pozycje potrzebujesz wzmocnień. Przeglądnij sobie dział talenty http://www.cmrev(...)008.html . Wiele zależy też od tego jaka jest reputacja twojego klubu i powiedz,czy korzystasz np. z Genie Scouta?

Palimpsest Młody aktywista

08.10.2008 09:28    #1267     Sufler - Porady do gry - Trenerzy
1. Transfery nie mają wpływu na wzrost atrybutów , chyba że tych kilku graczy którzy do Ciebie dołączają spowoduję przeciążenie trenerów.
2. Wysoka reputacja nie ma wpływu na poziom treningu,na to mają wpływ atrybuty.Natomiast trenera z wysoką reputacją,chętniej podkupi Ci jakaś silniejsza drużyna,i będzie on ,także żądał wyższego wynagrodzenia.
3. Jeśli ma wysoką zdolność do adaptacji ,to nie ma to większego znaczenia
@

loswroblitos Młody aktywista

08.10.2008 01:25    #1268     Sufler - Porady do gry - Trenerzy
Pamiętaj możesz pozyskać takiego trenera na jakiego reputacja Twojego klubu pozwala. Np. do Legii czy Wisły nie przejdzie np. Kasperczak itd. Jakby coś było nie jasne pisz do mnie w donosach. Pozdrawiam

bober123 Partyzant

07.10.2008 23:09    #1269     Sufler - Porady do gry - Trenerzy
1. Na początku sezonu przydzielamy trenerów do trenowania poszczególnych fragmentów gry. Nie zawsze do każdego fragmentu (taktyka, technika itd) mamy odpowiednich specjalistów. Wiemy, że jak do zespołu przejdzie więcej niż 2-3 zawodników to może to źle wpłynąć na grę piłkarz. Jak mają się więc transfery trenerów do formy zespołu i wzrostu ich atrybutów?

2. Czy reputacja trenerów odgrywa jakąkolwiek rolę?

3. Czy to, że zagraniczny trener nie mówi w języku większości piłkarzy ma znaczenie?

4. Czy przenoszenie dotychczasowych trenerów juniorów do zespołów seniorskich, tak że trenują jednocześnie juniorów i pierwszy zespół jest dobre?

bajkopisarz Żołnierz frontu ideologicznego

24.09.2008 14:58    #1270     Sufler - Porady do gry - Dobieranie mentora
[quote=delgard]Wiem, że 20-latek wiele nie nauczy, ale dlaczego zdarzają się sytuacje, że 21-latek może uczyć, a np. 29 czy 30-latek już nie? Od czego to zależy? Poza tym czym zmierzyć doświadczenie piłkarza? Wiekiem? Reputacją? Ilością występów?
Carlosowi Veli nie mogę dodać żadnego mentora, mimo że ma dopiero 19 lat. Przez 6 miesięcy uczył się od van Persie'go, niczego nie przyswoił i teraz nie mam już takiej opcji w player interaction u niego. Podobnie jest z Walcottem, który też ma 19 lat, z tą różnicą, że on jeszcze od nikogo się nie uczył - sprawdzałem opcję co tydzień, minęło już półtora sezonu i ciągle nie mogę mu dodać mentora (a są doświadczeni piłkarze na jego pozycji bez uczniów, czyli FC oraz AMR).
Może jest na to jakiś timer, podobnie jak z prośbą o afilliated club.[/quote]

nie wszyscy maja takie zdolności....
doświadczenia się nie mierzy..... patrzysz ile meczy rozegrał np w lidze w reprezentacji jakie sukcesy odniósł w czasie kariery itp...
Ta opcja nie jest raczej dla takich zawodników którzy są gwiazdami w swoich zespołach mimo wieku 20 lat, tylko dla takich młodych diamencików które należy jeszcze wiele nauczyc.....

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution