Wyniki wyszukiwania dla: Reputacja

Strona

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.11.2008 22:01    #1251     Sufler - Porady do gry - Fletcher za 55 mln?! - transfery
[quote=88borek]morszczuk albo jestes glupi albo udajesz[/quote]

Ehem twoja wypowiedź nie była na miejscu.

Patrzę do Edytora i widzę:

Darren Flatcher, urodzony 1984 roku, Zawodnik ManU, PA - 165, CA - 155, Reputacja 150. I liczysz że sprowadzisz takiego zawodnika za 5 milionów Euro ?!

Cena jak dla mnie zasłużona i nie widzę tutaj powodu do zaskoczenia. Zawodnik jak widzimy dobry, nawet b. dobry, gdyby nie wiek byłby fantastyczny (większe PA)
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Taher Młody aktywista

23.11.2008 19:10    #1252     Sufler - Porady do gry - Fuzja klubow
Po dluzszym przemysleniu i przeanalizowaniu bugu wychodzi na to ze zrobili to specjalnie.Jesli Arka wygra lige w 2012/2013 sezonie(przyklad) to bedzie grac w lidze mistrzow w sezonie 2014/2015(przeczytalem ze tak jest gdzie toczyla sie dyskusja o tym bugu,jest poslizg o jeden sezon).Przez ten czas drugi raz wygra lige,puchar polski i wzrosnie jej reputacja.Rozbuduje stadion i kupi nowych zawodnikow ,aby miec wiekszy zysk z sprzedarzy biletow ,a nowymi zawodnikami zawojuje lige mistrzow.Niezla hipoteza?:)

mgrradar Partyzant

22.11.2008 22:52    #1253     Sufler - Porady do gry - Fuzja klubow
[quote=wypasiony-foczek-15]A wiecie jak to jest z ta reputacja klubu czy ona rosnie w miiare sukcesow itp. bo w starszych wersjach fm to bylo troche wkurzajace jak klubem z OE zaszedlem do finalu LM a zawodnicy troszke lepsi od polskich nie chcieli do mnie prtzychodzic
Ps.a czy zmienili cos z rankingiem klubowym bo w fm 08 caly czas byl taki sam bez zmian i przez to wiele zeczy bylo nie tak[/quote]
a jak juz ta reputacja naszej ligi urosnie czy dalej sie dostaje marne grosze za zajecie 1 miejsca w lidze ???

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

22.11.2008 22:26    #1254     Sufler - Porady do gry - Fuzja klubow
[quote=wypasiony-foczek-15]A wiecie jak to jest z ta reputacja klubu czy ona rosnie w miiare sukcesow itp. bo w starszych wersjach fm to bylo troche wkurzajace jak klubem z OE zaszedlem do finalu LM a zawodnicy troszke lepsi od polskich nie chcieli do mnie prtzychodzic
Ps.a czy zmienili cos z rankingiem klubowym bo w fm 08 caly czas byl taki sam bez zmian i przez to wiele zeczy bylo nie tak[/quote]

eeee. U mnie po 6 latach gry w Lechu, po zwycięstwach w LM jakoś przychodziły gwiazdy a ranking z roku na rok się piął w górę -.-"
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

wypasiony-foczek... Partyzant

22.11.2008 21:48    #1255     Sufler - Porady do gry - Fuzja klubow
A wiecie jak to jest z ta reputacja klubu czy ona rosnie w miiare sukcesow itp. bo w starszych wersjach fm to bylo troche wkurzajace jak klubem z OE zaszedlem do finalu LM a zawodnicy troszke lepsi od polskich nie chcieli do mnie prtzychodzic
Ps.a czy zmienili cos z rankingiem klubowym bo w fm 08 caly czas byl taki sam bez zmian i przez to wiele zeczy bylo nie tak

jemiolak Partyzant

22.11.2008 19:59    #1256     Sufler - Porady do gry - Fuzja klubow
[quote=niemamocnych]chodzilo mi o to czy odrazu rosnie tez tak mocno reputacja.a czy w fm09 liga sie rozwija czy nie tak jak w poprzednich wersjach?skad wziasc te znaczki klubow naszej ligi?[/quote]

mądre i ciekawe zagadnienie ale czy ktoś z nas to wie ?

mgrradar Partyzant

22.11.2008 19:37    #1257     Sufler - Porady do gry - Fuzja klubow
[quote=niemamocnych]chodzilo mi o to czy odrazu rosnie tez tak mocno reputacja.a czy w fm09 liga sie rozwija czy nie tak jak w poprzednich wersjach?skad wziasc te znaczki klubow naszej ligi?[/quote]
TO JAK ROZWIJA SIE CZY NIE ???

niemamocnych Partyzant

22.11.2008 18:12    #1258     Sufler - Porady do gry - Fuzja klubow
chodzilo mi o to czy odrazu rosnie tez tak mocno reputacja.a czy w fm09 liga sie rozwija czy nie tak jak w poprzednich wersjach?skad wziasc te znaczki klubow naszej ligi?

batata Przodownik pracy

22.11.2008 18:03    #1259     Sufler - Porady do gry - Fuzja klubow
[quote=niemamocnych]fajnie ale czy naprzykład teraz pomimo tego że stać cię naprzykład na c.ronaldo ronaldinho messiego itp. to czy oni do ciebie przyjdą czy zamała reputacja i można powidzieć że kasa jest ale piłkarze wyrzszej klasy i tak u nas niezagoszczą?a tak poza tym to skąd ściągnołeś to że masz znaczki klubów i orange ekstraklasy i na ktorej stronie w instrukcji pisze o fuzjii?[/quote]
Co z tego, że Messi do ciebie nie przejdzie. Możesz spokojnie zbudować potęgę z zawodników, którzy zechcą przejść do OE ( wiem, że już nie ma :P ). Masz spokojną sytuacje w klubie, nie martwisz się o fundusze na płace itd.

niemamocnych Partyzant

22.11.2008 17:58    #1260     Sufler - Porady do gry - Fuzja klubow
fajnie ale czy naprzykład teraz pomimo tego że stać cię naprzykład na c.ronaldo ronaldinho messiego itp. to czy oni do ciebie przyjdą czy zamała reputacja i można powidzieć że kasa jest ale piłkarze wyrzszej klasy i tak u nas niezagoszczą?a tak poza tym to skąd ściągnołeś to że masz znaczki klubów i orange ekstraklasy i na ktorej stronie w instrukcji pisze o fuzjii?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.