Wyniki wyszukiwania dla: Reputacja

Strona

Mos1ek Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.01.2009 15:18    #1231     Sufler - Porady do gry - Wielkość klubu
napewno reputacja nie zdarzyla ci jeszcze urosnac do maxymalnej jeszcze z 20 sezonow wygrywania lm i wszystkiego co sie da i powinienes byc swiatowa potega wedlug pilkarzy ;p

piłkarze takze patrza na reputacje ligi...

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

02.01.2009 15:14    #1232     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=Pawlolek]Przygotowywałem się do meczu z Levante a tu:
http://img99(...)sjo9.jpg[/quote]
wielki mi sukces ^^
a reputacja zapewne ustawiona na "reprezentant kraju?" ;>

Gallacher Partyzant

Reputacja jest ok jak powinna być
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
A reputacja jest wymierna do odnoszonych przez ciebie sukcesów czy znikła razem z ich zapisem w profilu?

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
W FMa 2005 nie grałem, ale wiem, że w późniejszych odsłonach (np. 2007) pojawiały się problemy z niektórymi informacjami w dłuższych rozgrywkach (np. całkowicie zryta historia zawodników, czy właśnie z pucharami). Mój kolega takowe miał już po 10 sezonach (w 2007). Być może błędy likwiduje patch, może już tak zostanie.

Czy skoro usunęły ci się wszystkie sukcesy to zmieniła się reputacja, czy nadal jest taka sama?

Mos1ek Młody aktywista

31.12.2008 05:12    #1236     Sufler - Porady do gry - Reputacja
w fm 2008 wygrywałęm legią co rok puchar polski i mistrzostwo polski i reputacja cały czas powoli spadała wiec nie ma raczej jakis strasznych bonusow za trofea wedlug mnie... w fm 2009 po remisie 6 ligową drużyną z 1 ligową urosla reputacja o 40-50 pktow... kiedy legią po wygrywaniu z wszystkimi polskim zespolami po sezonie urośnie może 40... wiec najwazniejsze pewno jest wygrywanie z lepsiejszymi...

Frost Młody aktywista

30.12.2008 22:15    #1237     Sufler - Porady do gry - Reputacja
Spoko dzieki, jeszcze P.UEFA sie szykuje wiec może już reputacja bardziej wzrosnie:D

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

30.12.2008 19:21    #1238     Sufler - Porady do gry - Reputacja
Najbardziej reputacja rośnie po zdobywanych tytułach i trofeach. Ale wygranie z Fantastic Four czy jakieś derby na pewno też podniosą. Wiadomo, jeśli spadniesz np. z Ligi to Ci spadnie.

batata Przodownik pracy

30.12.2008 12:44    #1239     Sufler - Porady do gry - Reputacja
Reputacja klubu innego niż Chelsea, Arsenal, Liverpool czy Manchester U. na pewno wzrośnie bardziej po zdobyciu "Majstra", niż tych klubów wyżej wymienionych. Dla takiego klubu będzie to spektakularny sukces, więc ich mimo wszystko niska ( w porównaniu do tych 4 klubów ) reputacja na pewno trochę wzrośnie. Moim zdaniem nie da się dokładnie określić "o ile" wzrośnie, ale na pewno taki klub po zdobyciu jednego mistrzostwa nie stanie się z miejsca taką marką jak te 4 najlepsze kluby, ponieważ one już kilkakrotnie te mistrzostwo zdobywały.
Takie jest moje skromne zdanie, jeśli kogoś wprowadziłem w błąd to przepraszam. Pisałem to w dobrej intencji :)

Frost Młody aktywista

30.12.2008 00:27    #1240     Sufler - Porady do gry - Reputacja
Tutaj chodzi mi o Portsmouth które pierwszy raz zdobędzie tytuł:D Wszystko jest na jak najlepszej drodze:) Tylko bardzo ciekawi mnie to o ile wzrośnie ta reputacja:P

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution