Wyniki wyszukiwania dla: Reputacja

Strona

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=mahdi]Zauważyłem, że w FM-ie 2008 "po macoszemu" potraktowana jest reprezentacja Japonii. Chcę więc stworzyć w edytorze ze 30 piłkarzy, żeby japońska kadra nie składała się z "szaraków". Moje pytanie w związku z tym brzmi: jakie parametry muszą mieć ci piłkarze, żeby NA PEWNO pojawili się w grze przy największej bazie danych? (Wiem, że pojawiają się NA PEWNO gdy PA jest -9 i -10, ale przecież nie dam każdemu -9, bo po kilku latach pojawią się jacyś japońscy Ronaldo's:-)
Wiem, ze np. w CM-ie 2001/02 wystarczyło wpisać piłkarzowi choćby jeden występ w reprezentacji i już było pewne, że pojawi się w grze. Czy ktoś wie jak jest w FM-ie 2008? Może coś z reputacją?[/quote]
Z tego co mi wiadomo reputacja w okolicach tysiąca, przy załadowanych dodatkowych graczach z Japonii załatwia sprawę, ponadto ci gracze POWINNI miec przynależnośc klubową, więc jezeli pozostawileś ich na free jak najszybciej to zmień....

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Zauważyłem, że w FM-ie 2008 "po macoszemu" potraktowana jest reprezentacja Japonii. Chcę więc stworzyć w edytorze ze 30 piłkarzy, żeby japońska kadra nie składała się z "szaraków". Moje pytanie w związku z tym brzmi: jakie parametry muszą mieć ci piłkarze, żeby NA PEWNO pojawili się w grze przy największej bazie danych? (Wiem, że pojawiają się NA PEWNO gdy PA jest -9 i -10, ale przecież nie dam każdemu -9, bo po kilku latach pojawią się jacyś japońscy Ronaldo's:-)
Wiem, ze np. w CM-ie 2001/02 wystarczyło wpisać piłkarzowi choćby jeden występ w reprezentacji i już było pewne, że pojawi się w grze. Czy ktoś wie jak jest w FM-ie 2008? Może coś z reputacją?

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

20.05.2009 20:19    #1143     Sufler - Porady do gry - status klubu
[quote=radek10183]Witam.mam pytanie do Was.Jeśli gram klubem z 3 ligi norweskiej i klub ma status połzawodowy albo amatorski to co mam zrobić aby zminił sie na zawodowy??

ps.jaka liga jest słabsza Finlandzka, Szwedzka czy Norweska i czy jest miedzy nimi duza róznica?[/quote]
Jeżeli mówisz o najwyższych szczeblach rozgrywkowych to zdecydowanie fińska, reputacja klubów jest dośc niska, trafiają się nawet półzawodowe kluby w ekstraklasie...

devil11 Przodownik pracy

06.05.2009 22:15    #1144     Sufler - Porady do gry - Historyczna bramka
[quote=Bartez]Albo grasz przeciwko klubowi z dużo wyższą reputacją niż Twój.[/quote]

No właśnie. W FM-ie 2008 jak się pokona jakiś sporo lepszy klub to wyskakuje news, że kibice pomniejszają historyczne zwycięstwo, to może w 2009 tak jest z bramkami ;d

Bartez Przodownik pracy

06.05.2009 22:11    #1145     Sufler - Porady do gry - Historyczna bramka
Albo grasz przeciwko klubowi z dużo wyższą reputacją niż Twój.

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

06.05.2009 17:55    #1146     Sufler - Porady do gry - reputacja ligi polskiej na 9.3.0
yo ziomy.pytanie..gra ktos dluzsza kariere w lidze polskiej na patchu 9.3.0?? interesuje mnie jak dobrzy zawodnicy moge przechodzic do klubu ligi polskiej po sukcesach typu coroczny cwiercfinal/polfinal/final europejskich rozgrywek..przechodza zawodnicy z dobrych klubow primera, premier lub np serie A??

hidalgo Żołnierz frontu ideologicznego

04.05.2009 20:43    #1147     Sufler - Porady do gry - Transfery a może ich brak ?
Uderz na forum, a trolle się odezwą.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

04.05.2009 20:06    #1148     Sufler - Porady do gry - Transfery a może ich brak ?
[quote=FAQ]Dlaczego do mojego klubu nie przychodzą obcokrajowcy
Żeby do twojego klubu przyszli dobrze grający obcokrajowcy twój klub musi spełnić kilka czynników:

* Reputacja klubu (club reputation) - twój klub musi być znany, gdyż stranieri nie chcą pałętać się po niższych ligach, ani po słabych klubach. Klub także musi osiągać sukcesy na arenie krajowej i międzynarodowej. Reputacje klubu możesz sprawdzić w edytorze bądź w FMM. Reputacja jest wyrażona liczbą od 1 do 10000 (1 najsłabszy, 10000 najlepszy).
* Reputacja kraju (country reputation) - kraj, w którym grać ma nasz obcokrajowiec, musi być znany, a jego reprezentacja dobra. Reputacje kraju możesz sprawdzić w edytorze bądź w FMM. Reputacja jest wyrażona liczbą od 1 do 10000 (1 najsłabszy, 10000 najlepszy).
* Reputacja ligi (league reputation) - liga w której grasz musi być znana, ceniona i z której łatwo można się wypromować. Reputacje ligi możesz sprawdzić w edytorze bądź w FMM. Reputacja jest wyrażona liczbą od 1 do 20 (1 najsłabsze, 20 najlepsze).
* Poziom rozwinięcia kraju (country development) - kraj w którym ma grać obcokrajowiec, ma spełnić jego oczekiwania i ma się mu dobrze w nim żyć. Poziom rozwinięcia jest określany trzema słowami: Trzeci Świat, Rozwijający się oraz Rozwinięty. W pierwszym żyje się najgorzej i stranieri z chęcią tam nie będą przychodzili, a do ostatniego będą walić drzwiami i oknami. Poziom rozwinięcia kraju możesz sprawdzić w edytorze bądź w FMM. Poziom jest wyrażony liczbą od 1 do 20 (1 najsłabsze, 20 najlepsze).
* Poziom ekonomiczny kraju (economic factor) - kraj w którym ma grać obcokrajowiec, ma spełnić jego oczekiwania i ma się mu dobrze w nim żyć. Poziom ekonomiczny kraju możesz sprawdzić w edytorze bądź w FMM. Poziom jest wyrażony liczbą od 1 do 20 (1 najsłabsze, 20 najlepsze).

Wnioskując im kraj jest bardziej znany, ma dobrą ligę, im bardziej rozwinięty, tym obcokrajowcy chętniej grają dla klubów tego kraju.[/quote]

niemamocnych Partyzant

28.04.2009 20:35    #1149     Sufler - Porady do gry - Reputacja piłkarzy
Czy da się jakoś wrzucić w wyszukiwarkę reputacje gracza. Potrzebne mi jest to dla tego żeby sprowadzić znanego gracza aby wzrosły przychody z koszulek. A trochę nudne jest przeglądanie każdego po kolei i sprawdzanie reputacji.

Kecaj1603 Młody aktywista

27.04.2009 13:48    #1150     Sufler - Porady do gry - Reputacja Trenerów
jeśli drużynie dobrze idzie to trenerom też rośnie reputacja tak samo jak tobie w końcu grasz w LM jeśli do tego masz dobrych wychowanków w zespole to także wpływa na reputacje trenerów

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.