Wyniki wyszukiwania dla: Reputacja

Strona

Przemes Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.10.2009 23:20    #1081     Sufler - Porady do gry - Problem z grą w sieci
Witam
Mam z kuzynem maly problem. Gramy przez sieć juz jakiś czas jedną karierę. Jako że mieszkamy niedaleko siebie ostatnio poszedłem do niego i graliśmy na jednym komputerze(wziąłem od siebie sava na pendriva i wrzucilismy u niego zeby pograć). Teraz gdy chcemy kontynuowac grę przez sieć(hamachi, dwa kompy) mamy problem. Nie robilismy haseł do naszych manago, i teraz (ja jestem serwerem) gdy wczytuje grę jestem dwoma manago na raz(wczytuje save który gralismy u niego na jedym kompie). sobą oraz moi kuzynem. Co trzeba zrobić aby moj kuzyn mogł przejąć kontrolę nad swoim manago. Emerytura odpada bo nie chcemy tracic tego co zdobylismy na naszych managerach(reputacja, ulubieni pilkarze itp).

P.S Jeśli ktos ma czas i ochote moge zmiaescic na jakims serwisie tego sava zeby ktos sprobowal to naprawic;].

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

03.10.2009 17:32    #1082     Sufler - Porady do gry - klub + reprezentacja
Z tego co wiem nie ma to żadnego wpływu na grę Twojego docelowego zespołu. Prowadzenie obu ekip ma za to wpływ na Twoja reputacją (o czym przekonałem się sam w 08 i mój kolega w 09).

Mateo`o Młody aktywista

Dobrym lekarstwem są znaczące sukcesy, a tym samym podwyższenie reputacji klubu. Jeśli się tak nie dzieje, zawodnicy nadal chcą odejść najlepszym sposobem jest sprzedanie ich. Możesz odrzucać wszystkie oferty kupna-sprzedaży, ale gdy przyjdzie koniec kontraktu danego zawodnika, wtedy stracisz zawodnika i kasę, którą mógłbyś zyskać za jego sprzedaż. Wiadomo, że przebudowa pierwszego składu jest trudna, postaraj się robić, to etapami, najpierw sprzedaj tych, którzy mają najkrótsze kontrakty. Ja tak robię i jakoś się sprawdza. Kilka razy zauważyłem, że w momencie, gdy reputacja klubu rosła i mogąc sprowadzać znanych piłkarzy do klubu, dochodziło do zmiany zachowania piłkarzy, którzy chcieli odejść.

Edyta przynosi wieści... Guezmir ma rację, nie ma ludzi niezastąpionych

Lypton Partyzant

31.08.2009 17:51    #1084     Sufler - Porady do gry - Zmiana prezesa w klubie-pytania
No i mamy happy end!
Rosysji biznesman inwestuje w Deportivo!
Europo, nadchodzę!

Edit: Z cyklu 'ciekwostka dropsa': reputacja klubu po przejęciu skoczyła aż o 1500 pkt! Z 'kontynentalnej' na 'globalną'.

Ehhh, świetnie. Nowy prezio ma 20 Resources, 20 Ambition i 3 Patience. No, to chyba sobie za długo nie posiedzę w La Coruni.

Szemek Ekspert

26.08.2009 01:46    #1085     Sufler - Porady do gry - Zbyt ambitny piłkarz
[quote=tejdzik]rada? następnym razem kupuj lojalnych zawodników:) [/quote]

Lojalnych? Po co? Może lepiej zdeterminowanych? Przecież Wisła czy jakikolwiek inny klub z podobną reputacją jest skazany na los drużyny "przechodniej" piłkarze wpadają tam, żeby się wypromować.

A co do głównego problemu, to musisz się go pozbyć z drużyny jak najszybciej - Cesc ma tu całkowitą rację - zanim rozwali Ci atmosferę i morale reszty pójdzie w dół. Możesz spróbować zaoferować go na wypożyczenie, ale chyba lepiej go sprzedać i jeżeli będzie go chciał jakiś ciekawy klub to zaklep sobie opcję sparingu, zawsze wpadnie trochę więcej kasy.
"To tylko Internet k*rwa."

gromo1990 Partyzant

23.08.2009 14:15    #1086     Sufler - Porady do gry - Scauting średnimi druzynami
[quote=lajner]Nie..nie musisz...u mnie bylo tak ze dopiero w ok 2014 roku moglem wysylac skautow na inne kontynenty...tak ze graj i graj;-) i postaraj sie docierac ciut dalej bo braki w reputacji kraju musisz nadrabiac reputacja swojego klubu[/quote]

Mam już właśnie końcówkę 2014 roku... Dostane od zarządu jakieś powiadomienie o rozszerzeniu scautingu czy jak to jest?

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

22.08.2009 18:08    #1087     Sufler - Porady do gry - Scauting średnimi druzynami
Nie..nie musisz...u mnie bylo tak ze dopiero w ok 2014 roku moglem wysylac skautow na inne kontynenty...tak ze graj i graj;-) i postaraj sie docierac ciut dalej bo braki w reputacji kraju musisz nadrabiac reputacja swojego klubu

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

22.08.2009 17:10    #1088     Sufler - Porady do gry - Scauting średnimi druzynami
Większa reputacja, zdobądź filię z Ameryki, odnoś sukcesy, miej scoutów z Ameryki.

EDIT: Sorry, net muli.

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

22.08.2009 17:08    #1089     Sufler - Porady do gry - Scauting średnimi druzynami
Musisz odnosic sukcesy bo dzieki temu podnosi sie renoma i reputacja klubu...musisz rowniez miec odpowiednie srodki finansowe...ot cala tajemnica..tez gralem Wisla a wiec powodzenia;-)

EDIT o filie z Am.Pld i Afryki mozesz miec ciezko..chyba ze sam zaproponujesz klub z tamtego rejonu jako filialny a zarzad sie zgodzi...natomiast scoutow z tych kontynentow nie musisz miec ..oni przydadza sie wtedy gdy juz bedziesz mial dostep do scoutowania ..ich plusem bedzie stosunkowo wieksza wiedza o pilkarzach z tamtych zakatkow swiata

Spinx Młody aktywista

18.08.2009 22:21    #1090     Sufler - Porady do gry - Reputacja klubu
Dlatego nie lubię grać w Polskiej lidze...Bo jesteś skazany na swoich juniorów i mało znanych piłkarzy.. co po czasie robi się nudne:> Odrzuciło mnie to grając Lechem Poznań... Heh teraz zaczynam grę II ligowcem Holandii. Jak tylko skończę sezon zamieszczę manifest, za którego się wezmę porządnie:D

Arek wszystko wyjaśnił;) Reputacja ligi mała.. to i klubom nie rośnie.. no i błąd FM'a:) pozdro

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution