Sprawdziłem w edytorze i nasza liga ma reputację 11 - to więcej czy mniej niż w FM 09? Ktoś wie czy reputacja ligi jest stała czy może się zwiększyć? Tego chciałem się dowiedzieć od początku, ale zagubiło się to w natłoku postów.
@M8_PL znowu pouczasz
dziwi mnie, że Meriem, van der Meyde, Mitea czy A. Yakubu chcą grać w Polsce i to jako piłkarze szerokiego składu - poza Yakubu, ale on tez nie jest zawodnikiem kluczowym. Niestety to o czym napisał kurupt...
[quote=kurupt]Wiadomo, dla zawodnika najważniejsze jest to, by grać, a jak się nie ma klubu, to już tym bardziej. Zaniżają więc swoje wymagania finansowe i godzą się grać w odrobinę słabszych klubach, by w przyszłości znów powrócić do wysokiej formy i wypromować się do lepszych zespołów.[/quote]
...ma się nijak do rzeczywistości, wystarczy sprawdzić co robi teraz Ebi Smolarek, a w grze jest gwiazdą i najlepszym strzelcem Legii.
Wracając do meritum, jak jest z tą reputacją?
@M8_PL znowu pouczasz

[quote=kurupt]Wiadomo, dla zawodnika najważniejsze jest to, by grać, a jak się nie ma klubu, to już tym bardziej. Zaniżają więc swoje wymagania finansowe i godzą się grać w odrobinę słabszych klubach, by w przyszłości znów powrócić do wysokiej formy i wypromować się do lepszych zespołów.[/quote]
...ma się nijak do rzeczywistości, wystarczy sprawdzić co robi teraz Ebi Smolarek, a w grze jest gwiazdą i najlepszym strzelcem Legii.
Wracając do meritum, jak jest z tą reputacją?
Najnowsze posty