Wyniki wyszukiwania dla: Reputacja

Strona

przemkoo Ekspert

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
29.11.2009 14:11    #1061     Sufler - Porady do gry - Poziom ligi w FM2010
Nie, zmienia się tylko reputacja zespołów, z tego co pamiętam.;p

baran27 Partyzant

Grupa: Użytkownik
19.11.2009 14:52    #1062     Sufler - Porady do gry - Zbyt dużo kasy na transfery
Reputacja klubu - krajowa.

patryk11 Przodownik pracy

19.11.2009 14:06    #1063     Sufler - Porady do gry - Zbyt dużo kasy na transfery
Na początek radzę Ci, żebyś zmienił tytuł, bo dostaniesz pomarańcz. Wygląda na bug, a nawet podwójny. Po pierwsze, że masz zbyt dużo kasy. Choć nie wiem dlaczego. Może Cupiał nie ma na co wydawać? A po drugie, że taki nowy Ronaldo, by nie przeszedł do bardzo przeciętnej ligi polskiej. Namieszane coś z reputacją. Nie grzebałeś w edytorze jakimś?

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

No to proponuj zawodnikom i sztabowi zawodowe kontrakty. Przez to Twój klub stanie się zawodowy, a reputacja pójdzie w górę.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

11.11.2009 15:27    #1065     Sufler - Porady do gry - Awans z ligi niegrywalnej
Im wyższa reputacja tym wyższy stopień prawdopodobieństwa, że dana drużyna zostanie wylosowana.
Przykład: do koszyka, z którego losowane są zespoły trafiają:
-dla reputacji krajowej 1x (Wisła Kraków)
-dla światowej 2x (FC Barcelona)
W ten sposób w koszyku znajduje się jedna kulka z Wisłą i dwie kulki z FC Barceloną. Barca ma w ten sposób większe szanse na wylosowanie, wprost proporcjonalnie do swojej reputacji.

Mam nadzieję, ze wytłumaczyłem Ci to bardzo przejrzyście i prosto.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

11.11.2009 14:05    #1066     Sufler - Porady do gry - Awans z ligi niegrywalnej
Niegrywalne zespoły sa po prostu losowane do awansu, ale IMO największy wpływ na 'szczęśliwy traf' ma reputacja. GŁowy jednak nie dam, że tak jest w 100 procentach.

hidalgo4 Młody aktywista

08.11.2009 10:27    #1067     Sufler - Porady do gry - Krycie + dośrodkowania
dla porownania: gralem dwa mecze z Chelsea, grali sobie jakims smiesznym 4-2-2 diament w LOndynie 2:0 ja gram 4-5-1 zeby nie bylo. Gralem skrzydlami poprostu rzeznia na boisku, 2 mecz eksperyment 3-4-3 oni 4-5-1 spryciarze - gralem srodkiem skrzydlowi jako bardziej obroncy - przegralem 2:0. Moj wniosek nie bronic sie na skrzydlach tylko nimi atakowac i tyle - podobnie w meczu z Realem oni 4-4-2 ja swoje 4-5-1 i tez ataki skrzydlami to ani CR ani Kaka nie dostawali pilek bo wszystko bulo zajete... dlaczego podaje takie mecze bo mecz z innymi zespolami to za malo reputacjA ICH ZABIJA ;P

Szemek Ekspert

Panowie powyżej - to o czym napisaliście to raczej nie są odpowiedzi na zadane pytanie, tak więc byłoby gdybyście nie zaśmiecali tematu...

[quote2=szemek7]Ktoś wie czy reputacja ligi jest stała czy może się zwiększyć?[/quote2]

[quote3=lajner][quote2=szemek7]Wracając do meritum, jak jest z tą reputacją?
[/quote2]

Podbijam bo z punktu widzenia polskiego menagera ma to duze znaczenie a poki co nie bylo oficjalnego komunikatu na ten temat /chyba ze przegapilem gdzies jakas wypowiedz...[/quote3]
"To tylko Internet k*rwa."

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

[quote2=szemek7]Wracając do meritum, jak jest z tą reputacją?
[/quote2]

Podbijam bo z punktu widzenia polskiego menagera ma to duze znaczenie a poki co nie bylo oficjalnego komunikatu na ten temat /chyba ze przegapilem gdzies jakas wypowiedz...ale wszystkich manifestow ani tematow nie czytam/. Co do Smolarka to gdyby gral w Legii to bylby gwiazda ligi. A czy by chcial?? z tego co kilka tygodni temu mowil jego ojciec to gdyby Ebi nie budzil wowczas zainteresowania HSV i Herthy to na np sezonowy kontrakt bylaby szansa. W Wisle byly rozmowy z Kluivertem czy tez ze wspomnianymi wczesniej Tristanem i Kanu...tak ze jest szana ze gdyby znalazly sie fundusze to by i V.D. Meyde u nas zagral.

Mlody_Trener Żołnierz frontu ideologicznego

W 09 polska liga ma reputację 11, więc nie zmieniła się. Być może sama reputacja klubów uległa zwiększeniu choć to dziwne, bo u mnie jak zmieniałem reputacje na 13 (!) to nie mogłem sprowadzić takich zawodników ...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.