Wyniki wyszukiwania dla: Crash

Strona

Mistrzu_mks Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.05.2007 12:31    #1451     Sufler - Porady do gry - c&d
czyli powinienem zrobic format? crash dumpsy nie wczytywanie baz danych nie czytanie zapisoiw gry. a cd nowiutka prawie 50h nia nie gralem i niema ani 1 rysy

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

PS.
Tu jest link do tego błędu http://img03(...)47a6.png

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Wiem, że było mnóstwo tematów o tym folderze, ale w żadnym nie było konkretnie napisane, czym jest spowodowany błąd, a następnie zapisanie go w tym folderze. I co najlepiej zrobić, aby nie było tego błędu już w przyszłości. chodziły słuchy, że usunąć folder, ale może niech wypowie się ktoś, kto miał taki błąd i wie co zaradzić.

Mistrzu_mks Młody aktywista

19.05.2007 21:34    #1454     Sufler - Porady do gry - c&d
a = cd-rom
gra nie czyta mi savewuw i lubi wyskoczyć błąd z crash dumps.czasem nie czyta bazy danych.

Turbocik Partyzant

sorki crash dump

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Miałem crash dumpsa. To było jak chiałem zapisać grę i wywaliło mnie do Windowsa. Też nie wiem dlaczego. Może dlatego że się bawiłem FMM? Od tamtej pory go nie używam.

tabalugg Młody aktywista

02.05.2007 17:28    #1457     Sufler - Porady do gry - błąd aplikacji
Niee....możesz najwyżej próbować reinstalke albo usunąć pliki crash dumps i ne bawic się FMM :P

111esede Młody aktywista

Czesc!

Mam takie jedno pytanie. Otoz przed wlaczeniem nowej gry, w edytorze stworzylem nowa coroczna nagrode dla polskich (lub grajacych w OE) pilkarzy. Cos na wzor "Pilkarskich oskarow". Mam zainstalowane wszystkie oficjalne patche itp. Gra chodzi bardzo przyjemnie bez zadnych zgrzytow itd do momentu w ktorym przychodzi nowy rok. Wtedy gra sie "wysypuje" i pojawia sie komunikat o bledzie i zapisaniu pliku w folderze "crash dumps".
Niestety nie wiem z czym to jest zwiazane. Podejrzewam ze wlasnie z tymi nagrodami.

Chcialbym sie zapytac czy ktos moze spotkal sie z czyms takim wczesniej? I czy moze zna jakies rozwiazanie (odpowiedzi "zacznij grac od poczatku i usun te nagrode prosze sobie darowac)?

Osobiscie obawiam sie ze niestety bede musial zaczac gre od poczatku i usunac ta nagrode... no ale moze ktos jednak bedzie znal jakis sposob?

fudi Przodownik pracy

25.04.2007 20:37    #1459     Sufler - Porady do gry - Problem 2
pewnie chodzi Ci o crash dumps. jak sie bawiles w edytorze i cos zepsules to tak bedzie ;) zobacz czy masz bazy danych w moich dokumentach/Si/FM/data/db

zmijen Partyzant

Witam nie chcialem zakladac nowego tematu o bledach

napotkalem blad jak gralem i wylaczyl mi sie FM07

i pisalo"napotkano powazny blad i aplikacja zostala zamknieta>Plik z informacja o bledzie zostal utworzony w C:Documents and settings/.../crash dump.

jest tam plik korego zaden z moich programow nie oblsuguje wiec nie wiem o co chodz

gram na pachu7.0.2

Mam orginala ma sie rozumiec ktorego kupilem zeby wlasnie k...nie miec takich bledow bo gra sie nie rozni niczym od pirata(kotrego testowalem wczesniej)wszystko jest to samo i nawet te same bledey mi sie wlaczaj...moglbym pomyslec ze to wina kompa ale teraz gram na kompie brachola na korym on gral w poprzednie wersje(orginalne)i nic mu sie takiego nie dzialo a nie wiem jak to z nowym bo nie posiada tej gry

moze wiecie o co chodzi?

bo jesli to jest wina gry to to jest ostatnia wersja fm ktora kupilem w orginale bo po chu...mam placi 99,99zl:] zeby miec taka sama gre jak pirata i z takimi samymi bledami, place to wymagam

no chyba ze to wina mojego(a raczej brachola)kompa na ktorym nigdy wczesniej to sie nie zdazalo z fm(poprzednimi wersjami)

pozdro!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution