Wyniki wyszukiwania dla: Crash

Strona

Gizmo0080 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=Gabriel K.]Jeśli to komuś pomoże, to informuję, że po przejściu z Xp na Vistę w moim przypadku Crashe zniknęły.[/quote]

Ja mam viste i dalej mam crash dempsy

Magicc Ekspert

04.01.2011 15:42    #1092     Sufler - Porady do gry - Za co płacę ?
Ja tam nie wiem, sam gram na łatce 11.1.1 i z tego co pamiętam przez pierwsze pół sezonu chciałem rzucić grę w diabły, bo dostawałem palpitacji serca na widok gry mojego zespołu. Ale potem było już coraz lepiej, chociaż np. w Pucharze Polski potrafię dostać po tyłku od Kolejarza Struże, chociaż ligę wygrywam z 20 punktami przewagi. Ilość marnowanych setek wkurza, ale można się przyzwyczaić (w lidze miewam po 25 zmarnowanych pewniaków, a i tak wygrywam 5:0, za to w LM ciężko nieraz o jeden celny strzał na bramkę). Od kiedy opanowałem swoich niesfornych obrońców mam po 4-5 karnych w sezonie, czyli nie tak dużo. Kartki też nie są już tak wielką zmorą jak na początku- góra 4 czerwone w sezonie. Jedno co mnie wkurza to zdarzające się od czasu do czasu spalone, których nie ma, ale to przecież występuje też IRL. Crasha miałem raz, po tym jak go obszedłem więcej mnie nie nawiedzał.

Łatki 11.2.1 nie pobierałem ze względu na dość sceptyczne komentarze pod jej adresem.

Bartuniu Partyzant

04.01.2011 15:11    #1093     Sufler - Porady do gry - Za co płacę ?
[quote=Magicc]FM2011 ma błędy i tego nie da się odmówić, ale Ty żadnego nie wymieniłeś. Tłumaczenie na zasadzie "taktyka jest dobra tylko gra do d**y" nie jest żadnym argumentem.[/quote]
Proszę argumenty :
1-Totalna nieskuteczność
2-Łatwe zwycięstwa z drużynami z większą reputacją
3-Minimalne zwycięstwa słabeuszy nad nami(pomimo ogromu sytuacji)
4-Błędy z zapisem taktyki i składu(często się zdarza że gra "gubi gdzieś" naszą, tak skrupulatnie konstruowaną taktykę lub skład)
5-Crash dumpsy
6-Karne z kapelusza
7-Aptekarskie sędziowanie
etc. Mogę wymieniać w nieskończoność ale nie wiem czy starczy czasu :) Pozdrawiam.

Gabriel K. Partyzant

Jeśli to komuś pomoże, to informuję, że po przejściu z Xp na Vistę w moim przypadku Crashe zniknęły.
Better dead than red

seba1702 Młody aktywista

03.01.2011 19:43    #1095     Sufler - Porady do gry - FM2011 na Ubuntu
ja od chyba 4 lat gram na ubuntu przez emulator wine... Nie zauważyłem żadnych problemów z grą, a jednym z plusów gry na ubuntu jest to, że nie dopadły mnie nigdy problemy z tak zwanymi CRASH DUMPAMI :-).

Nie ma problemów. Był problem z wersją gry w której był jako pierwszy użyty tryb 3D, ale na forum SI później poradnik się pojawił jak sobie poradzić.

Jeśli będziesz miał problemy zaglądnij na forum SI tam pewnie coś też znajdziesz o ile angielski to dla Ciebie nie problem
Jeśli okazuje się pomocny, podziękuj. To nie boli, a sprawia radość :-)

adson43 Partyzant

02.01.2011 18:40    #1096     Sufler - Porady do gry - crash dumps
Witam wszystkich. Tak wiem że jest taki już temat ale wole założyć nowy. Grałem 2 lata w Rotherhamie, awansowałem 2 klasy wyżej ale niestety gra mi zwariowała, i gra stanęła na 21 sierpniu 2012. Bardzo mi zależy na tym save i czy dało by się ją naprawić?? Czy to już koniec?? Prosze Was o pomoc;((

lew77 Partyzant

01.01.2011 18:31    #1097     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacją :(
Próbowałem dziś zainstalować FM 06 ( w 2010 cholerny crash drumps) i pojawił się niespodziewany problem . Otóż gdy instalacja dochodzi do połowy przerywa i wyświetla się błąd z twarzą jednego regena ( gracza wygenerowanego przez grę ) próbowałem usunąć to zdjęcie ale się nie da :( Może macie jakieś rady jak to obejść ??
Widzew ole ,ole .xD

Cutter Partyzant

Panowie, mam pewien problem, dotyczący sławnych crash dumpsów. Wydałem na grę 110 zł, więc wymagam, aby ona chodziła sprawnie i bez większych problemów. Zainstalowałem łatki - 11.1 oraz 11.2. Gdy włączam po raz pierwszy, wszystko uruchamia się tak jak powinno. Gdy zapiszę grę i wychodzę, i chcę znowu rozpocząć nową grę, wszystko się zatrzymuje i wyskakuje komunikat z crash dumps. O co z tym chodzi? Wszystkie programy działające w tle mam wyłączone, a mój komputer przewyższa nawet wymagania minimalne potrzebne do odpalenia gry (1.75 GhZ, 1GB RAM). Jest to tym bardziej dziwne, że grałem w Football Managera od roku 2007 i nigdy, aż do tej części nie wyskoczył ani jeden crash dumps. Prosiłbym o szybką odpowiedź.
Pozdrawiam.

Gabriel K. Partyzant

28.12.2010 15:56    #1099     Sufler - Porady do gry - Problem z trybem 2D i 3D
Problem rozwiązany. Oba tryby chodzą gładko, a nawet crashe znikły :))
Pomogła zmiana Windowsa z Xp na Vistę.
Better dead than red

Gabriel K. Partyzant

A ja radzę poczekać na FM 2012. W FM 2011 jak się słyszy jest baaardzo dużo błędów, ja sam od siebie dodam, że kupiłem grę za 130 zł i nie mogę w nią grać bo mimo dobrego sprzętu tryby 2D i 3D przycinają plus jeszcze Crashe... :)
Dlaczego 2012? Bo z FM'em jest według mnie tak, iż dobra część wychodzi co dwa lata. Pamiętamy pierwszy, nie najlepszy również z masą błędów FM2005, później był dobry fm 06, następnie do 08 w którego do dziś wielu gra, później 10, którą też się chwali. Tak więc nie łudźmy się, bo z historii wynika, że FM11 jest skazany na porażkę! :)
Tylko dlaczego go zakupiłem? bo Fani już tak mają :)
Better dead than red

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution