Wyniki wyszukiwania dla: Crash

Strona

Baffis Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.01.2011 22:00    #1081     Sufler - Porady do gry - Lista Krajowa - Crash Dump
Witam,
prowadze reprezentacje Hiszpanii i musialem rozeslac powolania na mecze. Akurat jeden pilkarz mial kontuzje i chcialem go zamienic na innego. Wiec wchodze na liste krajowa i wyskoczyl mi crash dump. Probowalem wczytac wczesniejszego save - skutek taki sam.

I tu moje pytanie: co poczac?

screen

bitoni Partyzant

ja tez miałem problem z tym g..... ale udało mi się tego pozbyć w dosyć prosty sposób otóż wczytuje gre z sava ktory ma crash dumps i jak sie zaladuje to odrazu zapisuje save pod inna nazwa save'a z bez nazwy na jakiś tam a potem zmieniłem język polski na angielski i save gra jak gitara i po jednym dniu w grze znów mam język polski.

Het-Kacper Partyzant

No to mój problem wygląda tak: wczytuję sobie sejwa i po kliknięciu kontynuuj wyskakuje crash, reinstalka nie pomaga.. czy da się jakoś to obejść? a dodam jeszcze, że urlop nic nie daje.

Jest gorzej niż myślałem, na 3 kompach zawsze jest to samo.. czyli tę grę mogę już wyrzucić do kosza? nic nie da się wskórać? i jeśli można to proszę o szybką pomoc.

wajefel Partyzant

Pawełek chyba nawet grał w tym meczu w pierwszym składzie, bo Jovanić kontuzjowany :) Nie sprawdzę, bo podczas następnego meczu dziwny crash dump mi się trafił. Zawsze jak miałem cs`pa to cały sejv padał, a teraz tylko 2 mecze poszły się pieprzyć .

*Blue* Partyzant

Witam. Mam problem z gra fm 11. Gramy we 3 na jednym kompie i zazwyczaj gdy sa 3 mecze to w ostatni wyskakuje crash dump : FM 2011 v11.2.1.164501 (data).dmp. wie ktos co mozna by bylo z tym zrobic?

ziomson Partyzant

Ja przeżyłem ostatnio strasznie dziwnego crash dumpa . Gram z ligowym średniakiem do 85 min wynik 1-1 . W 88 strzelam bramkę jednak sędzia jej nie uznaje sugerując spalonego (jak pokazały powtórki spalonego nie było) . Mój zespół nadal atakuje w 92 znów pada gol o i ZNÓW SĘDZIA GWIŻDŻE SPALONEGO (KTÓREGO ZNÓW NIE BYŁO) . Chwile po drugim golu wyskoczył crash dump ..

SiewcaZla Partyzant

Ok i ja mam problem. Crash to nie jest ale przez to gra calkowicie stracila sens. Często gra sie zawiesza. Albo na oknie startowym kiedy wyskakuje okienko przetwarzanie, jest odglos intensywniejszej pracy z komputera( coś w stylu zgrzytu). Po czymś takim nie dam rady nawet firefoxa odpalic bo pojawia sie przy myszce klepsydra, znika po chwili i nic sie nie uruchamia. Identyczne sytulacje mam podczas przestwarzania wynikow po kliknieciu kontynuuj albo przy zapisywaniu. Trace wtedy save i cala gra idzie do kosza;/
komp jest wystarczający:
Geforce 7600 gt 512 mb
i porces AMD athlon 4 Ghz oraz 2 gb ramu. Przy innych grach o wiekszych wymaganiach takie problemy nie wystepuja.

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

Ja mam ciekawa sprawe. Odpalam FM-a, gram, i po ok 30min zawsze wyskakuje crash. Sposob??? Srednio co 20min zapisuje gre, wychodze z niej...i znowu wchodze. Dzieki temu mam pewnosc ze nie wyskoczy mi crash w srodku meczu. Poki co to dla mnie jedyny sposob na walke z tym bledem choc nie ukrywam ze licze na finalna latke.

Gabriel K. Partyzant

Niestety Gizmo, ale crash'e to bardzo indywidualne błędy. To jest najgorsze w tym błędzie. Jednemu pomoże przeinstalowanie gry, windowsa, a innemu usunięcie jakiegoś folderu... Trzeba zbierać po prostu wszelkie możliwe rozwiązania i próbować u siebie, aż któreś zadziała. Ja walczę z crashami od FM09 i zawsze w kilka dni jestem w stanie ten błąd usunąć poprzez moje wielki uparcie, stosowania naprawdę nieracjonalnych metod... i też już mam w tym pewne doświadczenie.
Better dead than red

lukist Partyzant

05.01.2011 21:24    #1090     Sufler - Porady do gry - Za co płacę ?
[quote2=Bartuniu][quote=Magicc]FM2011 ma błędy i tego nie da się odmówić, ale Ty żadnego nie wymieniłeś. Tłumaczenie na zasadzie "taktyka jest dobra tylko gra do d**y" nie jest żadnym argumentem.[/quote]
Proszę argumenty :
1-Totalna nieskuteczność
2-Łatwe zwycięstwa z drużynami z większą reputacją
3-Minimalne zwycięstwa słabeuszy nad nami(pomimo ogromu sytuacji)
4-Błędy z zapisem taktyki i składu(często się zdarza że gra "gubi gdzieś" naszą, tak skrupulatnie konstruowaną taktykę lub skład)
5-Crash dumpsy
6-Karne z kapelusza
7-Aptekarskie sędziowanie
etc. Mogę wymieniać w nieskończoność ale nie wiem czy starczy czasu :) Pozdrawiam.
[/quote2]

sluchaj lech jest zespolem ktory w europie jest slaby a wygrywa z man city , juve a w lidze przegrywa
wiem z wlasnego doswiadczenia bedac na 3 miejscu w lidze przegralismy z ostatnia druzyna w tabeli ktora po 7 meczach 0 punktow a gralismy najsilniejszym skladaem

moze zatrudnij lepszych trenerow bo ja grajac lechem majac slusarskiego i rudnevsa niemam problemu ze skutecznoscia bo szukalem dla nich odpowiedniej funkcji np slusarski sprawdzil sie jako lis pola karnego

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution