Wyniki wyszukiwania dla: Crash

Strona

mahdi Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
[quote=amak1]Witam! Postanowiełm napisać na temat crash dumpa bo wydaje mie się , że mamy wszyscy poważny błąd. zaznaczam, ze do chwili obecnjen ie miałem nigdy crasha. Po zainstalowaniu łatki 11.3 teraz crash jest dokładnie 19 czerwca. Któs już pisał na ten temat, że powstła jakiś problem przy przechodzeniu na kolejny sezon. Mam pytanie do wszystkch wtajemniczonych, czy wiecie coś na ten temat, po czyjej stronie jest błąd. Jezeli po stronie producentów, to czy coś zrobia z tym. Zaznaczam, że gra nie idzie w żaden sposób. 19 czerwca i koniec gry. [/quote]
[quote=amak1]Witam! Postanowiełm napisać na temat crash dumpa bo wydaje mie się , że mamy wszyscy poważny błąd. zaznaczam, ze do chwili obecnjen ie miałem nigdy crasha. Po zainstalowaniu łatki 11.3 teraz crash jest dokładnie 19 czerwca. Któs już pisał na ten temat, że powstła jakiś problem przy przechodzeniu na kolejny sezon. Mam pytanie do wszystkch wtajemniczonych, czy wiecie coś na ten temat, po czyjej stronie jest błąd. Jezeli po stronie producentów, to czy coś zrobia z tym. Zaznaczam, że gra nie idzie w żaden sposób. 19 czerwca i koniec gry. [/quote]

Więc pytam się czy warto zaczynać grę na patchu 11.3, skoro kolega twierdzi, że 19 czerwca (rozumiem, że 2011) nie można kontynuować rozgrywki?

amak1 Partyzant

Poziom ostrzeżeń: 0
Witam! Postanowiełm napisać na temat crash dumpa bo wydaje mie się , że mamy wszyscy poważny błąd. zaznaczam, ze do chwili obecnjen ie miałem nigdy crasha. Po zainstalowaniu łatki 11.3 teraz crash jest dokładnie 19 czerwca. Któs już pisał na ten temat, że powstła jakiś problem przy przechodzeniu na kolejny sezon. Mam pytanie do wszystkch wtajemniczonych, czy wiecie coś na ten temat, po czyjej stronie jest błąd. Jezeli po stronie producentów, to czy coś zrobia z tym. Zaznaczam, że gra nie idzie w żaden sposób. 19 czerwca i koniec gry.

gambitt Partyzant

Witam,

Chciałbym się podzielić problemem, który napotkałem po instalacji najnowszej łatki 11.3. Otóż po instalacji i uruchomieniu gry przez STEAM niby wszystko ładnie pięknie - gra wczytała się bez problemu, aż nadszedł dzień 31 maja 2014....zaglądam sobie w informacje o zawodnikach a tam zonk....wszystkie statystyki od początku kariery
wcięło - okazuje się że wszyscy piłkarze spędzili sezony
od 2010 do 2013 w Ipswich Town (w załączeniu prtsc). Jak się okazało problem nie dotyczy jednej ligi a chyba całej bazy danych.
Poza tym wystąpił u mnie problem podobny do opisanego przez @brayoz - crash dump około połowy czerwca 2014.
Nie wiem czy ktoś się już spotkał
z tym problemem ale przydałoby się to wyjaśnić.

brayoz Partyzant

Czy jest jakaś rada na crash dumpy w konkretnym dniu? U mnie jest to 19 czerwca 2019 ;/ Próbowałem sposobów opisywanych w Internecie (typu defragmentacja i weryfikacja plików gry via Steam), ale nie przynosi to żadnego efektu ;(

Lista rzeczy, które już zrobiłem, a jestem w tym samym momencie:

-usunięcie dodatków graficznych
-wczytywanie save'a z innego miejsca
-defragmentacja i weryfikacja plików gry
-usunięcie katalogów cache i settings z APPdata

Wersja FM 11.3, Steam - żadnych edytorów typu FMRTE, jedynie dodatki z cmrev (aktualizacje składów itd). Do sezonu 2019 wszystko szło bez problemów, dzisiaj nagle wywaliło. Urlop nie pomaga również ;/

pinco1 Partyzant

05.03.2011 15:50    #1055     Sufler - Porady do gry - Problem z działaniem FM 2011
Witam.
Sprawa wygląda w ten sposób, iż podczas meczu, w okolicach 10 minuty gra nagle traci płynność - "laguje" - mimo iż do tej ok 10 minuty mecz można normalnie oglądać, animacje są płynne.

Nie wiem o co chodzi, wcześniej nie było tego problemu, mecze były płynne. Te problemy zaczęły się gdy wgrałem uaktualnienie bazy danych, z aktualnymi składami - wystąpił mi jeden "crash dump", mimo że wczesniej nie wystepowały i od tego czasu coś takiego mi się dzieje.

Ah i najważniejsze jest to że to problemy występują w meczach ligowych i pucharowych - w przedsezonowych sparingach wszystko działa płynnie.

Czy ktoś może orientuje się to rzeczywiście mogło być powodem i czy da się coś z tym zrobić?

Falcon Przodownik pracy

A może o ten błąd chodzi?
http://www.cmrev(...)l?page=0
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

piter150 Partyzant

01.03.2011 14:07    #1057     Sufler - Porady do gry - Mam duży problem, pomocy.
Jeszcze jedno, jak grałem jakiś czas temu Fulham też mi wyskakiwał ten błąd tyle, że wszystko samo się wyczyściło, nagle ekran zrobił się cała rozmazany i tak było przez trzy dni nie mogłem grać na żadnej rozgrywce, po prostu wł. grę i ekran był cały rozmazany. Po trzech dniach z moich dokumentów z niknął Crash dumps i do nie dawna wszystko było dobrze. Co to oznacza?

piter150 Partyzant

28.02.2011 16:02    #1058     Sufler - Porady do gry - Mam duży problem, pomocy.
Wiem, że jest dużo, już założonych tematów tego typu, ale postanowiłem poprosić o pomoc. Ten problem to Crash dumps, gram Fulham i mam już kwiecień 2011 i już mniej więcej od ponad miesiąca (czasu gry) walczę z tym błędem i przegrywam. Pojawia się głównie podczas meczu, od początku marca każdy mecz rozegrany przez mój zespół, kończył się pojawieniem tego błędu. Wcześniej grałem Liverpoolem i też miałem ten problem i teraz już dałem sobie z tym spokój. Z Fulham, jednak długo było bardzo dobrze jak na poprzedni przypadek. Wiem, że niektórym pomogło usunięcie tego błędu z moich dokumentów, u mnie nigdy to nic nie dało, nowy patch też nie pomógł. Jest niestety i drugi problem nie mogę zrobić nowej gry dlatego, że za każdym razem kiedy się tworzy wyskakuje ten błąd i nie ma siły, by stworzyć nową rozgrywkę. Błagam o pomoc, jak ktoś wie co zrobić niech na piszę.

MxLa23 Partyzant

25.02.2011 16:26    #1059     Sufler - Porady do gry - Problem z FM11
Zainstalowalem wczoraj FMa 11 i do czasu pierwszego meczu wszystko ladnie chodzilo. Natomiast po zakonczeniu spotkania i rozmowie koncowej z pilkarzami gdy naciskam spacje lub kontynuuj to zawsze minimalizuje mi FMa i wyskakuje komunikat ze wystapil blad i wiecej mozna sie dowiedziec w crash dump... co mam w takiej sytuacji zrobic?

pignu Partyzant

22.02.2011 11:59    #1060     Sufler - Porady do gry - co byśmy chcieli w FM 2012?
brak crash dumpów.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution