Wyniki wyszukiwania dla: Crash

Strona

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.04.2011 14:38    #1031     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps FM10
wywal dodatki graficzne i zobacz, czy będzie sie crash pojawiał
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

_Kasjan Partyzant

05.04.2011 11:17    #1032     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps FM10
Problem związany z brakiem pamięci wirtualnej rozwiązalem ale nie pomogło to na Crashe.Urlop nie jest konieczny bo jak wyżej pisalem mecz z Cheltenham'em podałem jedynie jako przykład.Grę n ormlanie mogę kontynuować ale męczącejest wyłaczanie komputera co 3-5 meczy...

artek88 Partyzant

04.04.2011 18:11    #1033     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps FM11
Witam pomoże ktoś ? Gdy gram w FM11 i gdy wejdę w profil obojętne jakiego zawodnika , gra sama się wyłącza . Usunięcie folderu Crash Dumps nie pomaga , ponowne zainstalowanie gry też :/ . Dodam jeszcze że wcześniej miałem format Dysku i wcześniej gra chodziła normalnie , a po formacie zainstalowałem grę od nowa i przez jakiś czas gra chodziła dobrze , aż nagle zaczął się pojawiać ten błąd . Pomożecie ??

_Kasjan Partyzant

03.04.2011 21:38    #1034     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps FM10
Panowie usunąłem , wgrałem od nowa managera rozpocząłem nową rozgrywkę bez korzystania z edytora jak niektórzy radzą ale cały czas w ten sam sposób pojawia się Crash Dumps...

-> http://img22(...)ager.png
-> http://img84(...)umps.png
(a może to ma jakiś związek z Crashem ...) -> http://img81(...)dows.png

Panowie może komuś przyjdzie jakiś coś do głowy jak mógłbym temu zaradzić...czekam na jakąś dobra radę , z góry dziękuję...

artek88 Partyzant

A ja mam tak że gdy wejde w profil obojętne jakiego zawodnika , gra się wyłącza sama i potem w folderze moje dokumenty/sports interacitive/Fm11 pojawia się folder wczesniej wspomniany Crash Dumps . Wie ktoś jak to naprawić ??

_Kasjan Partyzant

Panowie mi Crash Dumps najczęściej pojawia się podczas zgłaszania składu do na mecz , na szczęście po ponownym odpiąaleniu gry mogę ją kontynuować.
Jednak ciągle odpalanie komputera od nowa i gry jest trochę nudne i uciążliwe.Jeżeli ktoś byłby mi w stanie pomóc byłbym bardzo wdzięczny.
Dziękuję.

gilcio Partyzant

Usuwałem Crash Dumpy ale nadal się wyłącza. Kiedyś ktoś pisał z jakiego katalogu trzeba usunąć cała zawartość niestety nie pamiętam z którego a nie mogę odszukać tego posta.

Stachunio Partyzant

30.03.2011 10:08    #1038     Sufler - Porady do gry - Znikły mi treningi
Mam taki problem gram już chyba 13 sezon i do tej pory było wszystko ok w tym sezonie coś zaczęło się nie tak z treningami w ogólnie nie ma żadnych programów trenerzy także poznikali jeśli chcę coś pozmieniać w treningach wyrzuca mnie z gry i wyskakuje crash dump. Dodam jeszcze że zainstalowałem nowego patcha ale teraz żąda ode mnie płyty w napędzie tylko że jak na razie jej nie posiadam da się to jakoś ominąć???

patryk11 Przodownik pracy

Jeżeli wyskakuje Ci Crash Dump, no to usuwasz folder o takiej nazwie z katalogu w Moich Dokumentach.

Craxa fan Młody aktywista

Witam. Ja złapałem crasha po jednym ze spotkań ligowych. Usunąłem go z folderu i zagrałem mecz jeszcze raz i jest ok. Mam pytanie, czy udało mi się go ominąć, czy ten problem może wrócić?
Maxima Debetur CRACOVIAe Reverentia...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution