Wyniki wyszukiwania dla: Crash

Strona

kantus93 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.06.2011 11:40    #1001     Sufler - Porady do gry - Błąd w grze. POMOCY!
Ja mam ten sam problem, szukałem tego folderu, mam zaznaczone "pokaż ukryte pliki i foldery" i nie mam tego folderu.. Zawsze po wejściu w profil gracza pojawia się crash dumps.

kantus93 Partyzant

A mi gra się wyłącza gdy wejde w profil jakiegokolwiek zawodnika, pojawia się crash usuwam go i nadal to samo, nie pomogła re-instalacja gry ani usunięcie dodatków itp.. Pomoże ktoś?

kantus93 Partyzant

Też mam ten problem, wywaliłem crash dump i nadal to samo, jakieś rady?

MUFCFAN Partyzant

Szukam klubu z kraju Chorwacja, Serbia, Ukraina, Bułgaria, Słowacja, Rumunia żeby prognoza mediów była około 5-10 miejsca, min 3mln euro na transfery i klub bez długów(chyba że małe poniżej 5mln).
Bardzo prosze o odpowiedz bo już dłuższy czas nie moge znaleść drużyny po crash dumpie.

Ponawiam.

MUFCFAN Partyzant

Szukam klubu z kraju Chorwacja, Serbia, Ukraina, Bułgaria, Słowacja, Rumunia żeby prognoza mediów była około 5-10 miejsca, min 3mln euro na transfery i klub bez długów(chyba że małe poniżej 5mln).
Bardzo prosze o odpowiedz bo już dłuższy czas nie moge znaleść drużyny po crash dumpie.

gilcio Partyzant

Gdy wejdę w opcje treningu wyskakuje mi crash dumps po skasowaniu go w katalogu dokumenty i td i ponownym uruchomieniu gry ponownie wejsciu w opcje treningu wyskakuje błąd. Ogólnie gra chodzi tylko nie można zmieniać opcji treningu może ktoś pomoże co zrobić

gilcio Partyzant

Może ktoś pomoże. Gram MANUTD i gdy wejdę w zakładkę trening nie mam wszystkie opcje są na zero np obciążenie, brak trenerów ,gdy próbuję wcisnąć jakąś formę trningu lub "przydziel trenerów" wyskakuje mi crash dumps, kasuję go w katalogu dokumenty.sportinteractiv i po wczytaniu ponownie save znowu jest to samo

luki7777 Partyzant

04.06.2011 08:55    #1008     Sufler - Porady do gry - Problem z trybem 3D
Witam. Tak jak widać w temacie, mam problem z trybem 3D w najnowszej odsłonie Football Managera. Posiadam grę z patchem 11.3. Przy pierwszym uruchomieniu, zacząłem wstępną karierę i mecz w 3D działał na najwyższych detalach bez żadnych problemów. Przy rozpoczęciu kolejnych karier, mecz się uruchamiał, ale za każdym razem w okolicach 6 minuty wyskakuje APPCRASH i gra się wyłącza. Przy wyłączeniu w opcjach trybu 3D można normalnie grać, jednak nie ukrywam, zależy mi na trybie trójwymiarowym. Gram na laptopie 3GB RAM, procesor 2x2,3 GHz, GeForce GT540M. Mam nadzieję, że ktoś pomoże mi rozwiązać ten problem. Pozdrawiam

Gohanitto Młody aktywista

29.05.2011 11:20    #1009     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps(66 minuta)
A używałeś edytora? Jeśli tak to wszystko jasne. I skoro robi się tak w każdym kolejnym meczu to raczej nie da się nic zrobić. Kasowałeś folder crash dumps z Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager (domyślnie)?

ronaldek1 Młody aktywista

29.05.2011 10:13    #1010     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps(66 minuta)
@up

Nie mam tak, w każdym kolejnym meczu crash:( Jak jeden nie ma to w drugim jest.
http://www.cmrev(...)927.html

Mile widziana pomoc

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution