SZTAB SZKOLENIOWY

Romeo Proletariat

0
27.09.2005, 10:15    Pytanie
Mam pytanie odnośnie sztabu szkoleniowego. Jak na razie staram sie zawsze zatrudnic jak najlepszego asystenta i mu zlecam aby byl odpowiedzialny za trening. Ale ilu zatrudniacie trenerow, iIlu scoutow, fizjoterapeutow? Czy trener który np prowadzi druzyne U-18 tez ma prowadzic trening czy moze lepiej aby tylko zajal sie taktyka?
Pozdrawiam.

Romeo Proletariat

0
27.09.2005 15:19    #1
Rozumiem że mam za mało fizjoterapeutów i zaraz zatrudnie jeszcze kilku. Tylko mam ich również wydelegować do prowadzenia treningu itd ? Poza tym ilu zawodnikow liczy Twoj zespol?

Pozdro :)

Post pomocny

Behemot Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.09.2005 15:56    #2
Do każdego treningu przydzielasz zarówno trenerów, jak i fizjoterapeutów. W zależności od tego, ilu graczy masz przydzielonych do danego reżminu - przydzielasz odpowiednią liczbę fizjoterapeutów (wg. wzoru: liczba graczy podzielona na pięć równa się liczba potrzebnych fizjoterapeutów - zaokrąglasz w górę :) Aby to działało - każdy fizjo musi być przydzielony tylko do jednego reżimu (no bo jeżeli ci sami będą się opiekować zarówno pierwszym składem, rezerwami, obrońcami, bramkarzami itd. to to nie będzie jeden fizjo na pięciu graczy :) A co do moich zespołów - było ich już trochę - to wliczając drużynę rezerw i U18 miewam i ponad 50 (staram się sprzedawać albo oddawać za free tych najsłabszych w miarę kupowania lepszych).

Post pomocny

Romeo Proletariat

0
27.09.2005 16:43    #3
Jeszcze jedno pytanie jesli stosujesz takie kombinacje z ilością trenerów. Mianowicie ilu zawodnikow przypada wg Ciebie na jednego trenera oczywiście w jednym planie treningowym ?

Post pomocny

Behemot Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.09.2005 17:11    #4
Romeo, czytaj ze zrozumieniem :) Przecież napisałem: "Co do trenerów - nie zauważyłem istotnej różnicy w ich ilości.". Więc potwierdzam - nie zauważyłem, by zawodnicy trenowali lepiej, gdy mają więcej (lub mniej) trenerów w reżimie. Oczywiście każdy reżim powinien mieć swojego trenera, i najlepiej by tylko tym reżimem się on opiekował. Tylko ilość fizjo ma znaczenie - zauważalny wpływ na mniejszą liczbę poważnych kontuzji.

Post pomocny

Romeo Proletariat

0
27.09.2005 18:15    #5
Ok. Dzięki za wskazówki. Zastosuje je u siebie i zobaczę, jakie będą efekty.

Post pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.