Tylko, że to nie ma nic wspólnego z umiejętnościami. To gra sobie wybiera kto i kiedy dozna poważnej kontuzji. Złamanie, więzadła... i to też nie ma żadnego związku z podatnością na kontuzją, bo wtedy to są zwykle częste i krótkie urazy.
Strona
[/quote]
to sorry za zacietrzewienie
Ja nic nikomu nigdy nie wmawiam, a nawet nie kryję sie z tym, że podrasowuję sobie FMową rzeczywistość. Piszę "podrasowuję", Ty to nazwiesz ułatwianiem czy nawet cheatowaniem. Ja tego tak nie odbieram, bo po prostu nie do końca podoba mi się to jak SI przygotowuję futbolowy świat FMa.

)// Edytowano 1 raz, ostatni raz 24.04.2015 o godz. 19:16
[/quote]

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 24.04.2015 o godz. 22:09

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 24.04.2015 o godz. 22:29
Strona
1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych
|
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
|
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
|
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
|
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
|
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
|
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
281 online, w tym 0 zalogowanych, 281 gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty