Siemka gram Realem Sociedad 2gi sezon no i potrafiłem wygrać z Atletico Madrid 7-1 u siebie ale nie moge nic ugrać z Realem i Barcą i to u siebie i na wyjezdzie przed chwilą mecz z Realem, przegrałem 3:0 nie wiem jak grać przeciwko takimi mocnymi klubami na wyjezdzie jak ustawiać polecenia czy grać z kontry? bo tak właśnie ustawiałem, może zła taktyka bo gram 4-3-3 i ofensywe mam dobrą Griezmann,Vela,Prieto,Salvio ten z Benfiki i Schieber i nic z takim Realem nie mogę ugrać ciężko nawet o gola jak temu zaradzić? i zacząć wreszcie stawiać opór najlepszym klubom

Tyle że ja jestem raczej człowiekiem który ma styl ofensywny i nie wiem czy ty taki też preferujesz ? Dodam że możesz mieć kontrataki i szybkie tempo + taktyka ; 4-4-2 pion pomocy "atak" ja ten styl preferuję od pewnego czasu tzn. gdy przejmuję angielskie kluby i osiągam sukcesy
Taktyka którą Ci poradziłem jest dobra nawet na wyjazdach ale widać nie pasuje do Twojego zespołu i graczy i być może dlatego tak jest ale wiadomo to jedna z wielu elementów wyników bo do tego dochodzi dobry trening , ludzie i sztab
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty