Tworzenie własnego zawodnika

jordaneq Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.03.2013, 21:32    Pytanie
Witam
Mam pytanie odnośnie tworzenia swojego zawodnika. Mianowicie jakie jest ograniczenie w edytorze jesli chodzi o statystyki? Zrobiłem na próbe swojego grajka, dałem mu przeważnie same 15-20 a w grze miał tylko kilka tych nadanych przeze mnie skilli, reszta losowo.

Taki offtop - czy FM Scout sprawdza CA i PA save'ów czy tylko gry na początku? Czy ktoś ma możliwość przesłania mi FM Scout 11 na maila? Jeśli tak to proszę napisać, na priv podam maila.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.03.2013 05:38    #1
Pilkarze nie maja statystyk tylko atrybuty, zobacz jakie nadales piłkarzowi CA/PA.

FM Scout do 13 sprawdza jak sie okazało CA/PA save'ow a nie startu gry. W 11 trzeba bylo wchodzic w profil gracza zeby zobaczyc jak sie maksymalnie rozwinie bo w tych tabelkach czasem byly zawyzone liczby

EDIT: ... i tam byly podawane dane z save'a

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 09.03.2013 o godz. 05:41

jordaneq Młody aktywista

0
09.03.2013 13:33    #2
[quote="myfunnygame"]Pilkarze nie maja statystyk tylko atrybuty, zobacz jakie nadales piłkarzowi CA/PA.
[/quote]

Aha, czyli rozumiem, że jeśli dam piłkarzowi CA - załóżmy 50, to gra ustawi wybrane atrybuty na 50 (czyli załóżmy dwie 20 i jedną 10) a reszte losowo? Na takiej zasadzie to działa?

Chcę zrobić swój "Twój wirtualny zawodnik" z kumplami, ale sebik nie raczył odpisać priva.

0
09.03.2013 14:06    #3
bo pewnie nie ma go na donosach :P

jak dasz CA 50 to gra zmniejszy podawane przez ciebie atrybuty

W projekcie sebika bylo tak ze wybieralismy sobie 100 pkt czy tam 200 nie pamietam i CA bylo na tyle niskie ze o 3 pkt kazdy przez nas podany atrybut zmalal. ;)

Użytkownik uznał post za pomocny

jordaneq Młody aktywista

0
09.03.2013 14:36    #4
Ale nie ma jakiegoś wzoru na to? Dałem teraz na próbe atrybuty same 20stki a CA 60 i wszystkie techniczne są na 9, w psychice jest kilka 20stek. Po sumowaniu i tak nie wychodzi te 60. No cóż, zrobie tak jak sebik żeby nie było problemów :)

Nurtuje mnie tylko to, że mój grajek w trzy sezony strzelił 30 goli w 4 lidze, zagrał 12 meczów i strzelił 2 gole dla kadry San Marino i nikt sie nim nie interesuje o.O Na jakim dodatku gracie?

I co z tym sprawdzaniem CA i PA ?

0
09.03.2013 14:47    #5
Napisalem Ci w odpowiedzi:

[quote]W 11 trzeba bylo wchodzic w profil gracza zeby zobaczyc jak sie maksymalnie rozwinie bo w tych tabelkach czasem byly zawyzone liczby

EDIT: ... i tam byly podawane dane z save'a[/quote]

;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution