Witajcie, spotkałem się z bardzo dziwnym błędem dotyczącym tych rozgrywek, mianowicie po zakończeniu fazy grupowej nie pojawia się dalsze losowanie rozgrywek a Superpuchar Europy zostaje rozgrywany między zwycięzcą a przegranym Pucharu Mistrzów. Sytuacja nie poprawia się nawet po rozpoczęciu nowego sezonu, nadal widnieją grupy i nie rozpoczyna się nowa edycja, jednym słowem w praktyce Puchar Euro przestaje istnieć ;/ Jest to delikatnie mówiąc irytujące, czy ktoś spotkał się z takim problemem? Czy w ogóle jest jakiś sposób by to naprawić? Coś takiego zdarzyło mi się drugi raz w życiu (po raz pierwszy jeszcze w Managerze 10), wydaje mi się że może mieć to związek z używaniem FMRTE, przy czym o ile wtedy wytłumaczyłem sobie tak, że 3 drużyny w grupie w wyniku mojej pomyłki miały tyle samo punktów i awansowały co mogło spowodować bład, o tyle teraz zawsze tego pilnuję. Szkoda by było zaczynać rozgrywkę od nowa, cała zabawa polegająca na ustawianiu pucharów pod kątem ilości polskich drużyn pójdzie się trącać

Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty