Cześć
Gram w FM 2010 od jakiegoś czasu bez żadnych większych sukcesów(2 miejsce z Realem w lidze a poza tym, grają piach w LM).Wracając do sedna,chciałbym nauczyć się prowadzić drużynę jak The Special One
.Chodzi mi o taktykę bardziej na Real Madryt.Oglądam każdy mecz Realu,i wydaje mi się że Mou preferuje szybką grę skrzydłami i kontrataki.Zauważyłem także że kluczową rolę w dzisiejszym Realu odgrywa Xabi Alonso,a jego kontuzja może mieć fatalne skutki.Proszę o pomoc,bo naprawdę mi na tym zależy
Pozdro dla fachowców
Gram w FM 2010 od jakiegoś czasu bez żadnych większych sukcesów(2 miejsce z Realem w lidze a poza tym, grają piach w LM).Wracając do sedna,chciałbym nauczyć się prowadzić drużynę jak The Special One
.Chodzi mi o taktykę bardziej na Real Madryt.Oglądam każdy mecz Realu,i wydaje mi się że Mou preferuje szybką grę skrzydłami i kontrataki.Zauważyłem także że kluczową rolę w dzisiejszym Realu odgrywa Xabi Alonso,a jego kontuzja może mieć fatalne skutki.Proszę o pomoc,bo naprawdę mi na tym zależyPozdro dla fachowców

Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty