Nie wiem dokładnie jak to określić więc pokażę to na przykładzie:
Zakładając, że w Genie Scout mam zawodnika z PA 190, ale np. w ocenie pozycji ma 70%. A więc na co zwracać uwagę na Ocenę czy na PA?
W Genie Scout jest także opcja pokaż potencjalne atrybuty i tutaj mam pytanie czy to pokazuje np. max szybkość jaką osiągnie zawodnik i po prostu dalej nie da rady? Czy może w wyniku specjalnego treningu te atrybuty będą całkiem inne?
Zakładając, że w Genie Scout mam zawodnika z PA 190, ale np. w ocenie pozycji ma 70%. A więc na co zwracać uwagę na Ocenę czy na PA?
W Genie Scout jest także opcja pokaż potencjalne atrybuty i tutaj mam pytanie czy to pokazuje np. max szybkość jaką osiągnie zawodnik i po prostu dalej nie da rady? Czy może w wyniku specjalnego treningu te atrybuty będą całkiem inne?

Przepraszam, do widzenia.
Wysokość atrybutów nigdy nie jest na stałe ustalona. Nawet przy osiągnięciu przez gracza maksymalnego PA, możliwe jest rozdysponowanie punktów za pomocą treningu. Po prostu jeśli napastnik nie będzie ćwiczył defensywy, a mocno się poświęci trenowaniu strzałów, to część punktów z krycia itp. może przejść na wykańczanie akcji itp.
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty