Zawodnik podatdny na kontuzje!!

legia Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.06.2010, 15:18    Pytanie
Co mogę zrobić aby piłkarz nie łapał zbyt często kontuzje?? I czy mogę zastosować sparing towarzyski 3 dni przed meczem ligowym... a i czy po meczu ligowym mogę dać piłkarzom 1 dzień odpoczynku?? Z góry dziękuje!!!

McMoney Młody aktywista

0
01.06.2010 15:22    #1
1. Obniż obciążenia treningowe lub w dziale fileplanet masz trening, akurat aby mieli mało kontuzji
2. Zastosuj ale jeśli już to graj rezerwami gdyż jest duże prawdopodobieństwo że grając pierwszym składem Ci będą słabo przygotowani fizycznie na mecz o punkty
3. To już zależy od Ciebie. Nie jest konieczne
Glory, Glory MAN UNITED !!

Szyna9 Młody aktywista

0
01.06.2010 15:45    #2
1 zależy jaki masz trening jeżeli masz domyślny to myślę że najlepszym rozwiązaniem jest sprzedaż grajka bo ma wysoki wskaźnik podatności na kontuzje
2 zależy od sytuacji jeżeli dajmy na to przegrałeś kilka meczów z rzędu i chcesz odbudować morale to jak najbardziej co więcej wystaw w 1 połowie 1 skład ale jeżeli morale są wporzo to raczej odradzam
3 nigdy nie daję odpoczynku i nigdy nie mam problemów z kondycją

parachutes Młody aktywista

0
01.06.2010 17:30    #3
Teraz ja:
1. Nie wystawiaj go do składu. A skoro korzystasz z Genie Scouta, kupuj zawodników z najniższym Injury Proneness (podatność na kontuzje).
2. Możesz. Obserwuj w GS wskaźniki: jadedness (znużenie) i Mtc Exc (ogranie). No i oczywiście kondycję. Dawaj szansę w sparingach graczom z najniższym jadedness i match exercise. Optymalna sytuacja to znużenie < 0, ogranie = 100 i kondycja = 100. Trudne do zrealizowania dla całej drużyny, ale dążenie do tego podczas okresu przygotowawczego to klucz do dobrej gry przy małej ilości kontuzji.
3. Możesz, ale nie ma to sensu.
4. To nie jest gg i podwójny pytajnik nie zamienia się w nic :)

Użytkownik uznał post za pomocny

-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.