Tak jak w temacie.. Dlaczego tak się dzieję, że FM dla mnie osobiście staje się powoli nudnyy..? Uaktualniłem sobie bardzo dokładnie bazę danych gry, cieszyłem się, że będę grał na aktualnych składach itp, lecz teraz wydaje mi się, że straciłem tylko czas :/ Kupiłem FMa, pograłem trochę, a obecnie nie chce mi się w niego grać.. znudził mi sie:/ Niby chciałbym pograć, lecz gdy zaczynam, po paru minutach FM staje się nudny i zostaje wyłączony..:/ Jak coś to nie myślcie, że przyczyną znudzenia się FMa jest cheatowanie (patrz - budżet drużyn itp). Nie cheatuje, bo to dla mnie żadna rozrywka..A więc jest na to jakiś sposób? 

//Edytowano 2 razy, ostatni raz 31.03.2010, 20:10

. Wprowadzasz do drugiej ligi polskiej, dajesz najniższą reputację, tyle kasy żeby się o nią nie martwić i 0 piłkarzy. Ja dodatkowo stworzyłem kolegę 15-latka z PA 200 i siebie jako asystenta. Celem jest oczywiście zwycięstwo w lidze mistrzów															        
 Jakiś rok temu zrobiłem jeszcze inaczej. W maju czy w czerwcu znudził mi się FM, odłożyłem go i czekałem do listopada na nowego FM-a. Wtedy to dopiero wróciły chęci do gry...

Facebook
 Twitter
 YouTube
 Twitch.tv
 RSS
Najnowsze posty