Konferencje przy każdym meczu?

ciesiel Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.02.2009, 12:36    Pytanie
Witam. Mam pewne pytanie, może to nie jest jakiś wielki problem, ale czytając instrukcję dołączoną do gry, można zauważyć, że stoi tam jak byk: "przed i po każdym rozegranym przez ciebie meczu...", a u mnie konferencje nie pojawiają się nawet przed połowie spotkań, a pomeczowe miałem raptem dwa razy. Nie gram długo, jest dopiero połowa października, a grę mam od kilku dni, więc jeszcze nie jestem doinformowany. Pytam więc, czy konferencje rzeczywiście powinny pojawiać się przy okazji każdego meczu, a ja mam problem, po prostu w instrukcji mamy niedomówienie?
Przepraszam za długi temat w błahej sprawie:)

kaczmar123 Partyzant

0
08.02.2009 12:39    #1
u mnie też się zdarzają mecze, gdzie nie występują konferencje, głównie po meczach, więc to raczej jakieś niedomówienie w instrukcji ;p

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

0
08.02.2009 12:43    #2
[quote=ciesiel]Witam. Mam pewne pytanie, może to nie jest jakiś wielki problem, ale czytając instrukcję dołączoną do gry, można zauważyć, że stoi tam jak byk: "przed i po każdym rozegranym przez ciebie meczu...", a u mnie konferencje nie pojawiają się nawet przed połowie spotkań, a pomeczowe miałem raptem dwa razy. Nie gram długo, jest dopiero połowa października, a grę mam od kilku dni, więc jeszcze nie jestem doinformowany. Pytam więc, czy konferencje rzeczywiście powinny pojawiać się przy okazji każdego meczu, a ja mam problem, po prostu w instrukcji mamy niedomówienie?
Przepraszam za długi temat w błahej sprawie:)[/quote]

Jezeli grasz słabszym klubem to konferencje wcale nie musza byc przy kazdym meczu. Dotyczy to raczej lepszych druzyn, wtedy zainteresownie mediow jest wieksze.

Użytkownik uznał post za pomocny

rysa Partyzant

0
08.02.2009 13:21    #3
Nawet kiedy grasz dobrym klubem to nie zawsze jest konferencja. Czasem jest czasem nie ma, jak pograsz dłużej i tak się znudzą.

Użytkownik uznał post za pomocny

ciesiel Partyzant

0
08.02.2009 13:49    #4
Dzięki, czuję się usatysfakcjonowany;) Myślę, że temat można zamknąć.

Abdulinho17 Młody aktywista

0
08.02.2009 18:12    #5
Ja grajac barcelona i skonczylem wlasnie pierwszy sezon . Mialem konferencje w jakis 70% ligowych a w LM mialem chyba przed kazdym meczem .
Visca el Barça !

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution