Powstaje update po okienku zimowym

Robin200 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.02.2009, 23:40    Pytanie
Uwaga powstaje update po okienku zimowym będzie to najbardziej aktualne update ze wszystkich! jako że znam dobrze Niemiecki, Angielski i Włoski to nie ma problemu.Update będzie nosić nazwę Big Polish Update. Tworzone przezemnie to update robię już od tygodnia. Przewiduję premierę update w okolicach 10 lutego. Oczywiście jako, że w Polsce trwają jeszcze transfery więc następny update wyjdzie już po okienku transferowym w Polsce czyli 2 Marca. Jeżeli cmrev jest zainteresowany moim update proszę napisać na gg 8690638 to będzie jedno z największych updatów w Polsce i do tego bardzo staranne choć to robie sam to poświęcam każdy wolny czas. Sprawdzam po 3 razy te same ligi czy czegoś nie przeoczyłem. Aha i na koniec update zawierać będzie transfery piłkarzy, zmiany trenerskie. W 32 krajach i z około 60 lig! i wszystko dokładnie odwzorowane. Obecnie już połowa krajów jest prawie zrobiona.

Jestem bardzo konsekwentną osobą co tutaj się dużo oszukiwać ostatnie update zawierały bardzo duże braki. Widocznie nikt nie przykładał się np do 2-3 lig niemieckich, włoskich, portugalskich, francuskich. Ja zajmuję się tym wszystkim i jeżeli cmrev jest zainteresowane opublikowaniem update prosze do mnie napisać na gg które podałem wyżej.

Jestem przekonany, że ja i wy szanowna redakcjo będziecie zadowoleni zapewniam, zresztą zobaczycie finalną pracę jako pierwsi do przetestowania na prawdę warto bo staram się nie ziemsko i będzie to jedno z najlepszych updatów jakie powstały. Narodzimy nową historie updatów! wydobodziemy się z dna! bo polak potrafi kto temu zaprzeczy dla polaka nie ma nie do wykonania rzeczy! Więc wy redakcjo jak i wielu użytkowników strony cmrev będziecie więcej niż zadowoleni, więcej niż szczęśliwi będziecie prze zaj.....ie zadowoleni.

Vergil Młody aktywista

0
03.02.2009 23:45    #1
a uwzględnia zmianę nazwiska Rejsa na R. ? Taki głupi żart ale nie mogłem się powstrzymać.
El Fenomeno

Robin200 Partyzant

0
03.02.2009 23:49    #2
Hehe nie ma po co bo każdy wie i tak o kogo chodzi. Widzę, że szanowny użytkownik nie jest przekonany co do mojego update? cóż masz prawo ale finalny produkt będzie czymś ekstra zapewniam robie to dla was! dla siebie po wszyscy jesteśmy fanami FM!

Stryjek Partyzant

0
03.02.2009 23:55    #3
Możesz być pewny, że update się rozejdzie jak cieple bułeczki ;) a jak będzie taki "profesjonalny" jak mówisz to na pewno bez wielkiego halo się nie obejdzie :)

Ja już nie mogę się doczekać.

Robin200 Partyzant

0
03.02.2009 23:58    #4
Stryjek zapewniam jest na co czekać! a lepiej nie będę mówił wystarczy poczekać i zobaczycie co potrafię.

omega Młody aktywista

0
04.02.2009 00:21    #5
a ja tu zadnego problemu nie widze... a sufler chyba sluzy do zglaszania problemow? A moze cos sie zmienilo? Jak to jest "droga" redakcjo?

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

0
04.02.2009 00:24    #6
No ja bym radził raczej napisać to w manifestach...

PS. omega uważasz, że redakcja jest "tania" ironizując w tak poważnym zwrocie jak drogi/a...?

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution