Uwaga powstaje update po okienku zimowym będzie to najbardziej aktualne update ze wszystkich! jako że znam dobrze Niemiecki, Angielski i Włoski to nie ma problemu.Update będzie nosić nazwę Big Polish Update. Tworzone przezemnie to update robię już od tygodnia. Przewiduję premierę update w okolicach 10 lutego. Oczywiście jako, że w Polsce trwają jeszcze transfery więc następny update wyjdzie już po okienku transferowym w Polsce czyli 2 Marca. Jeżeli cmrev jest zainteresowany moim update proszę napisać na gg 8690638 to będzie jedno z największych updatów w Polsce i do tego bardzo staranne choć to robie sam to poświęcam każdy wolny czas. Sprawdzam po 3 razy te same ligi czy czegoś nie przeoczyłem. Aha i na koniec update zawierać będzie transfery piłkarzy, zmiany trenerskie. W 32 krajach i z około 60 lig! i wszystko dokładnie odwzorowane. Obecnie już połowa krajów jest prawie zrobiona.
Jestem bardzo konsekwentną osobą co tutaj się dużo oszukiwać ostatnie update zawierały bardzo duże braki. Widocznie nikt nie przykładał się np do 2-3 lig niemieckich, włoskich, portugalskich, francuskich. Ja zajmuję się tym wszystkim i jeżeli cmrev jest zainteresowane opublikowaniem update prosze do mnie napisać na gg które podałem wyżej.
Jestem przekonany, że ja i wy szanowna redakcjo będziecie zadowoleni zapewniam, zresztą zobaczycie finalną pracę jako pierwsi do przetestowania na prawdę warto bo staram się nie ziemsko i będzie to jedno z najlepszych updatów jakie powstały. Narodzimy nową historie updatów! wydobodziemy się z dna! bo polak potrafi kto temu zaprzeczy dla polaka nie ma nie do wykonania rzeczy! Więc wy redakcjo jak i wielu użytkowników strony cmrev będziecie więcej niż zadowoleni, więcej niż szczęśliwi będziecie prze zaj.....ie zadowoleni.
Jestem bardzo konsekwentną osobą co tutaj się dużo oszukiwać ostatnie update zawierały bardzo duże braki. Widocznie nikt nie przykładał się np do 2-3 lig niemieckich, włoskich, portugalskich, francuskich. Ja zajmuję się tym wszystkim i jeżeli cmrev jest zainteresowane opublikowaniem update prosze do mnie napisać na gg które podałem wyżej.
Jestem przekonany, że ja i wy szanowna redakcjo będziecie zadowoleni zapewniam, zresztą zobaczycie finalną pracę jako pierwsi do przetestowania na prawdę warto bo staram się nie ziemsko i będzie to jedno z najlepszych updatów jakie powstały. Narodzimy nową historie updatów! wydobodziemy się z dna! bo polak potrafi kto temu zaprzeczy dla polaka nie ma nie do wykonania rzeczy! Więc wy redakcjo jak i wielu użytkowników strony cmrev będziecie więcej niż zadowoleni, więcej niż szczęśliwi będziecie prze zaj.....ie zadowoleni.
Najnowsze posty