Agresja zawodników

Rafcioos Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.01.2009, 12:19    Pytanie
Mam następujący problem z obrońcami - pomimo usilnych starań, ustawiania delikatnego odbioru, karami za kartki, grajabardoz agresywnie, bijąc wszelkie rekordy w ilości kartek - do 30 (!) na sezon. Praktycznie każdy mecz uwieńczony kartonikiem.
Obaj obroncy mają atrybut agresji ~16. Wiem, że wysoko, ale nie są jedynymi zawodnikami w klubie z taka wysokoscia atrybutu, a moi skrzydlowi czy napastnicy, którym zdarza sie mieć 20 przy agresji, łapią niewiele kartek, nawet przy agresywnym odbiorze.

Da sie temu zaradzić?

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
30.01.2009 12:25    #1
Ot taki temacik:
http://www.cmrev(...)ami.html

Ode mnie możesz karać każdego tygodniówką to go wystraszysz.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
30.01.2009 14:11    #2
Niektórzy piłkarze mają to we krwi i ciężko będzie ich tego oduczyć. Kary są jakimś pomysłem, ale wydaje mi się, że jeśli ktoś ma taki charakter, to ciężko będzie go zmienić.

Piotr Sebastian Młody aktywista

0
30.01.2009 15:52    #3
Obawiam się, że Ci zawodnicy mają skłonność do fauli (za co odpowiada ukryty atrybut: dirtiness). Jedyną w takim przypadku radą jest posiadanie wartościowych zmienników na ich pozycje, bo rzeczywiście często będą pauzować. Gorzej jest z czerwonymi kartkami. Tutaj nie ma wyjścia - trzeba sprowadzić zawodników mniej faulujących. Przed transferem środkowego obrońcy zawsze sprawdzam ilość jego kartek i fauli w statystykach. Ponadto w raporcie naszego scouta może się pojawić wzmianka o tym, że zawodnik ma skłonność do faulowania, a to już oznacza, że atrybut dirtiness ma powyżej 15.
Pozdrawiam

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution